Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie

Se episode 1-5 her

Online serie: Langt over Grænsen – Når Hvalpe lider for Profit afslører de kyniske bagmænd, der køber og sælger hvalpe fra hvalpefabrikker

Episode 1

Dyreværnet har sat sig for at undersøge, hvor de syge, unge hvalpe, som der pludselig er kommet en masse af, kommer fra, og hvordan de kommer til Danmark. Til at hjælpe med den omfattende opgave, engagerer Dyreværnet den erfarne efterforsker René Dahl Andersen, og ved hjælp af lokale kontakter starter efterforskning i Polen.

Episode 2

Dyreværnets efterforsker ankommer til Polen, hvor han forsøger at finde frem til, hvor de mange hvalpe bliver avlet og hvordan de kommer til Danmark. Hjemme hos Dyreværnet igen, finder udrykningsleder Nina Amdi, en del onlineannoncer mistænkelige, og efterforskeren rette blikket mod en dansk - angiveligt ulovlig - importør af hvalpe.

Episode 3

I Polen allierer Dyreværnets efterforsker René Dahl Andersen sig med en graver journalist, der har indsigt i det polske hvalpemarked. En omfattende research bringer René Dahl Andersen endnu dybere ind i kernen af den ulovlige hvalpe import.

Episode 4

En længere efterforskning i Polen, har sendt Dyreværnets efterforsker René Dahl Andersen videre til Rumænien, et land, den garvede tidligere undercover agent ikke har arbejdet i tidligere. For at finde frem til de lokale hvalpefabrikker, tager René Dahl Andersen kontakt til en lokal dyreværnsforening, og snart befinder han sig i en situation, der ikke er helt ufarlig.

Episode 5

Dyreværnets direktør Rikke og udrykningsleder Nina er chokerede over de optagelser, som René Dahl Andersen sender hjem til dem under sin efterforskning i Rumænien. De mange hunde og hvalpe, som René Dahl Andersen har filmet i både Polen og Rumænien viser tydeligt, hvordan hvalpe blot er en handelsvare og både Rikke, Nina og René er tydeligt påvirket over den kynisme, avlerne viser.

Læs også: Derfor er Dyreværnet gået undercover for at afsløre hundehandlerne

Gå til oversigten med mere information vedr. serien, Freyas Lov m.m.

 

Sådan kan du hjælpe Dyreværnet:

  • Bliv medlem af Dyreværnet eller støt med et valgfrit enkelt- eller månedligt bidrag og hjælp med at redde kæledyr i nød. Det er nemt!
    Vælg din støttemåde her

    Er det nemmere for dig at støtte med et valgfrit beløb via MobilePay, kan du sende din støtte til MobilePay nummer 111421.

På forhånd tusinde tak for hjælpen ❤️

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer