Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Sådan kan du støtte
Støt dyrene
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Potehjælp
Potehjælp

Adopter en hund, kat eller et smådyr - og gør en forskel

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Send ansøgning

Adopt Step 3

Hent dit nye dyr

Sjælland(41)
Jylland(11)
Hund(8)
Kat(20)
Kanin(9)
Marsvin(3)
Ørkenrotte(1)
Ziggy

Ziggy

Race: Samojede / Japansk spids
Alder: 2 år
Grundet en skilsmisse  og dermed manglende tid og overskud til Ziggy, skal denne flotte spidsblanding finde sig et nyt hjem. Vi forventer, at man personligt har været ejer af spidshunde før, for at kunne ansøge og komme i betragtning til ham. Vi kommer til at foretrække et hjem uden særligt meget alene-tid, da han er så social, at han gerne vil være sammen med sine mennesker hele tiden. Udover det, kommer vi til at vægte hvilken form for træning, man vil tilbyde ham, da Ziggy er en særdeles klog hund. Hans kønne hoved trænger til at prøve kræfter med andet og mere end "bare" udelukkende at være familiehund. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾 Han har et udpræget jagtinstinkt, der gør at han ikke ville kunne bo sammen med katte, og det er faktisk lykkedes ham at fange en hare, hvilket i sig selv er lidt af en præstation. Han skal ud til hus og have, da det er det, han har været vant til. Haven skal være hermetisk indhegnet, da han har udviklet sig til at være en ret god udbryderkonge, hvis han vejrer noget interessant på den anden side. Han er god med større børn. Har været vant til en 12-årig, og så er han også meget glad for andre hunde, der har samme høje energiniveau som ham selv. Vi har taget røntgenbilleder af begge forben, for at sikre os, at hans udprægede slikkeri på dem ikke var smertebetingede. Der er intet at se på billederne, så vi har mistanke om kedsomhed/adfærd, men har også skiftet ham til allergi-foder, hvilket har givet en lille bedring. Han skal derfor fortsætte på allergifoder i sit nye hjem. Vi forventer fortsat at se forbedringer på dette punkt ved korrekt fodring og ikke mindst korrekt aktivering.
Suzie

Suzie

Race: Græsk gadehund
Alder: 4 år
SUZIE LEDER EFTER PLEJEFAMILIE MED HENBLIK PÅ PERMANENT OVERDRAGELSE. Suzie er den smukkeste græske gadehund, der desværre har intet mindre end fem forskellige hjem i bagagen, som Suzie ikke har fungeret i, og Dyreværnet har fået til opgave at stoppe denne frygtelige tendens. Suzies perfekte match skal nu findes! Det er helt essentielt, at hendes kommende ejer har en dyb forståelse for, hvad en gadehund kommer med i rygsækken, for også videre at kunne forstå, hvorfor nogle af hendes reaktionsmønstre er, som de er. Se hvor SKØN Suzie er i videoen her  ❤️ Suzies allerstørste udfordring er børn generelt og fremmede mennesker i hjemmet, hvilket stresser hende max, og dette skal hun skånes for, og skal kunne lukkes helt væk, når der kommer gæster, for hun accepterer altså ikke bare sådan lige nye mennesker. Hun knytter dog meget stærke bånd til sine ejere. For at hun skal STORTRIVES, og det fortjener hun om nogen, har hun brug for rolige omgivelser i hus med masser af plads både indenfor og udenfor, væk fra storbyliv, hvor de absolutte kodeord er ro, ro og atter ro, intet rend af fremmede mennesker ud og ind af hjemmet og absolut ingen børn omkring hende. Ud i fremtiden skal man naturligvis træne hende op til at blive bedre til at rumme forskellige ting, men her og nu og mange måneder frem, der har hun brug for en ejer, der tager opgaven seriøst og giver hende tid og ro, for hun har været rigtigt meget igennem. Hos os er hun enormt trænbar, så hvis man gider lægge et godt, gedigent stykke arbejde i hende, som vi allerede har lavet alt forarbejdet til, så skal man nok høste frugten af dette på sigt. Når hun er i hjemmet med sin ejer og der ikke er alle de nævnte udefrakommende stressende elementer, så er Suzie ubetinget den mest kærlige og skønne hund, man kan forestille sig. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾 Hun er generelt glad for andre hunde, og hendes allerbedste ven har været en stor Golden Retriever, men katte er og bliver bliver et jagtobjekt, så hun ville ikke kunne forenes med en kat i kommende hjem. Suzie er neutraliseret og har gyldigt pas.
Kobe

Kobe

Race: Rottweiler-blanding
Alder: 11 mdr.
Sødeste Kobe har boet i lejlighed i København indtil nu, men kommer desværre med så underliggende en nervøsitet, at han slet ikke kan fungere i bymiljø og ej heller lejlighed med alle de lyde, der følger med i et boligkompleks. Kobe søger derfor en familie, der bor så landligt, som muligt, for at skåne Kobe for mere stress end nødvendigt. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾 Hans nervøsitet gør også, at han har brug for en genkendelig og stabil hverdag, og hvor evt. børn er store og hundevante, for børns energi og Kobes ængstelighed er ikke en god kombination. Han har modtaget hjemmetræning, og ELSKER at træne, så han drømmer helt klart om en ejer, der kan tilbyde mere systematisk og mental træning og stimuli. Både for at hans kloge hoved får noget at arbejde med, og for at opbygge hans selvtillid. Han kan være lidt udfordret, når han møder fremmede hunde og mennesker i snor, men kun fordi han er usikker. Når han kender hunde og folk, han møder, så er han noget så elskelig. Han kunne godt have brug for en god, stabil og velafbalanceret hundeven i sit nye hjem, hvis tæve, skal hun være neutraliseret.
Blake

Blake

Race: Border Collie-blanding
Alder: 5½ år
Tilbage i starten af maj blev Blake fundet herreløs i Ishøj, og selvom han var udenlandsk chippet og registreret til en, var oplysningerne ikke korrekte, og det lykkedes os desværre ikke at genforene ham med nogen, der savner ham. Blake er voldsomt udfordret med andre hunde, som i at han slet ikke skal have noget med nogen hunde at gøre i fremtiden. Vi ved ikke, hvad han har med i bagagen af oplevelser, men noget kunne tyde på, det ikke er noget godt. Om Blake: Sødeste Blake. Han er en dejlig, kærlig hund, og samtidig også en lille stressbombe. Han har ufatteligt let til stress og kører højt op og farer rundt. Og så hopper han. Ualmindeligt højt. Det er faktisk ret imponerende! Han er oppe i øjenhøjde uden det mindste tilløb. Han er blevet bedre til at falde til ro, mens han har været her hos os og er blevet aktiveret og stimuleret korrekt, men det er virkelig noget man skal støtte ham i i fremtiden. Blake er ikke tryg ved andre hunde på nogen måde, og det kommer til udtryk ved en voldsomt udadreagerende respons, når han spotter en anden hund, også selvom det er på meget lang afstand. Vi ved jo ikke, hvad han har oplevet tidligere, men kan se at det er virkelig svært for ham.  vores hundetræner arbejder meget med kontrabetingning med ham og vi er altså på minimum 30 meters afstand, for at det kan fungere, ellers ryger han over sin reaktionsgrænse. Er der ingen hunde i syne, så nyder han turene, går glad derudaf, snuser og hygger sig. Han er venlig og kontaktsøgende, vil gerne nusse og vil så gerne undersøge verden omkring sig. Han eeeeelsker at få ros og godbidder er også populære, så det er vejen frem både i forhold til træning og den adfærdsmæssige del. Vi skal have ham langt ud på landet hos hundererfarne mennesker, hvor han kan tulle rundt i trygge omgivelser, følge med i dagens gøremål (minimal alene hjemme tid), grave i blomsterbede, jagte mus på markerne, putte i sofaen og ikke skal forholde sig til andre hunde. Han er en rendyrket menneskehund - andre hunde skal han skånes for. Blake blev ved ankomst til os testet positiv for tropisk hjerteorm, og er blevet behandlet for dette. Det er dog fortsat vigtigt at holde øje med symptomer og vi anbefaler en kontrolblodprøve og røntgen af lunger om 6 måneders tid, med mindre der skulle opstå symptomer før.  Udover det, så er han overvægtig og bør tabe sig et par kilo, så hans krop ikke overbelastes unødigt. Blake er kastreret. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾
Boomer

Boomer

Race: Labrador Retriever / Old English Bulldog
Alder: 1 år
Lækre Boomer er indleveret til Dyreværnet, da han blev en ALT for stor mundfuld for tidligere familie. Han er en hoppebold med 75% Labrador Retriever og 25% Engelsk Bulldog, men i sind er han 100% Bulldog, og vi kræver derfor, at man har haft bulldogs, Rottweilere eller lignende vedholdende racer med masser af saft, kraft og styrke, for at komme i betragtning til ham. Han elsker alle mennesker - dog resulterer det også i at han kan være noget voldsom. Boomer bruger munden rigtig meget og når han kommer op i et bestemt gear, så har han nappet ud efter arme og hænder. Det skal hans nye familie kunne håndtere, træne og afvænne, og vores dygtige hundetrænere er allerede i gang med forarbejdet. Boomer er glad for alle andre hunde, han kan dog godt være lidt voldsom for nogen. Han har gået til hvalpetræning, og var rigtig dygtig til det. Han kan dog have lidt svært ved at holde fokus. Men lige så snart han får et godt samarbejde op og stå med ejer, og bliver præsenteret for en masse lækre godbidder, er vi helt sikre på at træningen bliver legende let. Selvom han er mere bulldog end labrador af sind, så kunne man måske godt med held præsentere ham for spor- og jagttræning. Der skal i hvert fald RIGTIG meget træning ind i hans liv på daglig basis. Alene-hjemme træningen skal også startes forfra, da han bare hyler og gør når han bliver efterladt. Han kan dog også finde på at ødelægge ting. Derfor skal der påregnes god tid til at få trænet dette. Han kommer fra hus og have og er ikke egnet til lejlighed. Se en video med Boomer HER ❤️ Vores adfærds- og træningsteam fortæller: Boomer har den der bulldog-vedholdenhed og har været meget svær at få ud af hapse/markerings -situationer, når han først er gået i gang. Han synes det er en leg, og kan hive snørebånd op, spænde ben og bide i bagdele og hoppe og bide igen og igen. og igen. Det skal siges, at vi er nået langt træningsmæssigt og i rigtig høj grad kan komme ham i forkøbet og dermed undgå det her, men er man ikke konstant på forkant og holder ham fokuseret på noget, så er det den her adfærd han vender tilbage til (for at sætte noget aktivitet i gang). Det kan være både en meget voldsom og skræmmende oplevelse, og kræver meget erfaring at kunne håndtere. Boomer skal køres med en helt fast rutine med middagslur/hviletider, hvor han simpelthen er lukket væk bag et gitter, og har fastlagte aktiviteter med overflod af mental stimulering, søgeopgaver og så videre, i et børnefrit hjem. Hvis du kan tilbyde Boomer en aktiv tilværelse med FULD fokus på træning, og kan håndtere en hund, der skal lære bidehæmninger, da han bider ret hårdt, fordi han ganske enkelt ikke ved bedre endnu, så tøv endelig ikke med at kontakte os.  Boomer er kastreret d. 30/3-2021. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾
Optimus

Optimus

Race: Afghansk Mynde
Alder: 4½ år
Man kommer næppe til at opleve noget mere elegant end at betragte smukke Optimus bevæge sig. Selvom vi har været nødt til at klippe ham ned grundet så uplejet pels, at det ikke stod til at redde, så er han stadig noget af det mest yndefulde vi nogensinde har set. Han er overdraget til os fra en større sag som hovedsageligt var et Collie-opdræt, og han fremstår desværre meget muskelfattig og han kræver et større stykke arbejde, for at få hans krop i den fineste form igen. Læs om den store hundesag - Optimus og 39 andre hunde er fra  ❤️ Han er som udgangspunkt reserveret og forsigtig, men lige så snart han er tryg ved en, så er han faktisk ret boblende og legesyg, elsker selvfølgelig at løbe som vinden, er kærlig og kontaktsøgende. Han ELSKER sine gåture. Vi tror ikke han kan noget som helst træningsmæssigt, men til gengæld ser han intet mindre end fabelagtig ud ligegyldig, hvad han foretager sig. Vi falder i svimer på stribe over ham her hos Dyreværnet. Vi har ikke testet ham med andre hunde her hos os, da vi er blevet bekendt med, at han har været i totterne på anden hanhund. Vi kender dog ikke den fulde historie bag, så vi tager vores forbehold. Han er ok i forhold til passeringer af andre hunde og virker ikke opfarende, men vi er meget varsomme og tænker ikke, at han er god til nærkontakt med andre hanhunde. Se en lækker video med Optimus HER   Røntgenbilleder af hofter og ryg viser en lille smule HD, men der observeres ingen ømhed omkring hofter. Der skal dog holdes godt øje med dette og tages billeder af albuer også, hvis der pludselig ses tegn på ømhed eller halthed. Et grundigt tandtjek viste gamle skader på flere tænder, og vi har fjernet fortænder i undermunden i forbindelse med tandrens. Man skal være indstillet på, at han skal have tandrøntgen ved næste tandrens. Hans pels er som sagt noget rod PT, men den bliver flot igen. Hans hud er tør og kedelig grundet manglende næring, men det arbejder vi hårdt på at bygge op igen, og det skal hans nye familie naturligvis fortsætte med med kvalitetsfoder, gode olier og masser af gode tilskud, så han kan komme i sit livs skarpeste form igen. Bemærk vi kommer til at foretrække ansøgere med indgående kendskab og allerhelst tidligere ejerskab, af en af mynde-racerne. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾
Bailey

Bailey

Race: Malinois-blanding
Alder: 9 mdr.
Grundet en flytning og ændrede arbejdstider måtte tidligere familie erkende, at der ikke var timer nok i døgnet til en hvalp som Bailey, der netop er på vej ind i den krævende teenage-alder, hvor hun har brug for den helt rette håndtering og træning. Bailey har et stort traume med i bagagen, som betyder at hun udelukkende søger kvinder, og har det meget svært med mænd, og der vil naturligvis blive talt meget mere om dette med den rette (kvindelige) ansøger. Smukke Bailey er registreret som Schæfer-blanding, men man skal ikke kaste mange blikke på hende for at ane, at der med stor sandsynlighed også er Malinois i hende, og hun kræver en race-erfaren ejer, der kan føre Bailey igennem den berygtede teenage-tid, så hun kommer stærk og selvsikker ud på den anden side. Lige nu fremstår Bailey lidt som det modsatte. Hun er usikker på en del, og reagerer derfor også usikkert på meget af det, hun bliver præsenteret for, og som hun ikke er tryg ved (MEN hun bliver dog bedre og bedre).  Hun har en underlæggende nervøsitet, der naturligvis skal håndteres nænsomt, korrekt og med stor erfaring, så hun netop kan få lidt mere pondus og møder verden med nysgerrighed og gå-på-mod i stedet for. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾 For at komme i betragtning til Bailey skal man kunne opfylde kravet om raceerfaring (schæfer, eller meget gerne Malinois), have trænet nervøse hunde før og kunne berette om, hvor og hvordan man har trænet, og man skal kunne tilbyde hende et liv i hus. Hendes kommende hjem skal kunne have fuld fokus på hende og uden børn under 15 år. Bailey keder sig rigtig hurtigt, så hun er en pige, der virkelig skal bruges til noget, når hun forhåbentligt får trænet sin usikkerhed væk og bliver en lækkermås med smag for livet og gode, stimulerende udfordringer.
Maggi

Maggi

Race: Dogue de Bordeaux / Australsk hyrdehund
Alder: 1 år
Maggi er en pige, der har brug for noget helt specielt. Hun er indleveret, da hun kommer med en nervøsitet og ængstelighed, der desværre ikke passede sammen med børnene i tidligere hjem plus det faktum at hun ikke kan være alene hjemme overhovedet. Hun har lidt svært med fremmede i hjemmet, især fremmede mænd gør hende utryg, men heldigvis kun indtil hun kender dem. Hun har derfor brug for en familie der kan tilbyde hende hus væk fra pulserende byliv, med masser af plads, højt til loftet og rigtig god tid til at køre hende ind i en ny hverdag. En hverdag, i et roligt miljø, hvor der ikke er et rend af mennesker, hun hele tiden skal tage stilling til. Af samme årsag er hun ikke egnet som en førstegangshund, og vi ser gerne at hendes ansøgere har gode, solide erfaringer med hunde, der kommer med lidt nervøsitet og skepsis. Hun knytter sig ufatteligt meget til sit menneske, så når først hun er tryg og har knyttet stærke bånd, så er hun den skønneste og dejligste hundepige, man kan forestille sig, men indtil hun er der, skal hun naturligvis føres meget blidt ind i det kommende kapitel i sit liv et nyt sted. Kan du undvære 25 kr.? ❤️🐾 Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hun drømmer om et børnefrit (hvis børn +15 år) liv på landet.  Tidligere ejer har oplevet Maggi som begejstret for andre hunde, men her hos os har vi desværre slet ikke den opfattelse, så vi tænker ikke hun skal ud til anden hund, men bør naturligvis socialiseres, når hun er faldet til. Maggi har det hele, når hun er tryg ved sine mennesker. Hun er både en kælepotte, en meget aktiv pige, der skal stimuleres godt i sit kønne hoved og har også en vogtende side, hvor hun passer på sit menneske. Erfaring med vogtende racer er derfor også noget, vi kommer til at lægge stor vægt på, når man ansøger om adoption af hende. Hun KAN måske godt være en pige, man skal besøge mere end en gang, da hun lige skal se folk an, bare så man er forberedt på det. Se en lille video med Maggi her 💕

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring på hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer