TV
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(46)
Hund(18)
Kat(10)
Kanin(15)
Marsvin(3)
Cæsar

Cæsar

Race: Chihuahua / Bodegueros-blanding
Alder: 2 år
Sødeste lille Cæsar har Dyreværnet fået overdraget fra en dyreværnssag, hvor antallet af hunde hos tidligere ejer skulle bringes lidt ned. Han har startet sit liv i Spanien, hvor tidligere ejer boede, inden Cæsar kom med hjem til Danmark. Cæsar er en usikker lille prins, der ikke egner sig i et fuldtidsarbejdende hjem, og som har brug for et rolig og tålmodigt hjem, der langsomt kan køre ham ind i nye, dejlige, velkendte rutiner. Cæsar skal bruge tid og tålmod hos en ejer, der ikke forsøger at forcere ting og forventer for meget for hurtigt. Med Cæsar tager ting tid. Her hos os oplever vi Cæsar således: Cæsar er en fin, usikker snude. Han er utryg ved hænder tæt på og bryder sig ikke om hurtige bevægelser. Han har brug for at man er meget rolig, forudsigelig og tålmodig omkring ham. Ligeledes skal han ud til et børnefrit hjem. Han knytter stærke bånd med primært én person, men det tager tid. Cæsar elsker at gå ture og det er en god vej til at have gode oplevelser med ham og bygge noget tillid op. Plejemor fortæller om Cæsar: Cæsar er en skøn, sød og sjov lille fyr. Han er en stille og lidt forsigtig hund som trænger til at få opbygget noget selvtillid. Han knytter sig hurtigt til én primær person som han følger som en skygge, og kan godt have lidt ressourceforsvar overfor andre. Når først der falder lidt ro på og han begynder at føle sig tryg, vil han gerne nusses med forsigtig hånd og han vil gerne både ligge med i sofaen og i sengen, men igen, det tager tid. Han er modig på sin helt egen måde og vi kan fornemme på ham at han gerne vil være med til det hele, han skal bare have lov til at se det an først. Når først Cæsars selvtillid er blevet opbygget tror vi på at han vil blive en puttegøj med sit menneske. Cæsar er rigtig glad for mad og snacks hvilket hjælper på bondingen med ham Han har i et her og nu billede fine tænder, dog skal der holdes lidt øje med hans kindtænder. Vi anbefaler en tandrens + røntgenbilleder af munden om en seks måneders tid. Føler man, at man er det perfekte match til lille Cæsar med de behov, han kommer med, så tøv endelig ikke med at møde op i Dyreværnets åbningstid og få en snak med personalet, der omgås ham til dagligt. Sådan fungerer ansøgningprocessen.
Tiger

Tiger

Race: Stockhåret Schæfer
Alder: 4 år
Med hele 5 forskellige hjem i bagagen, har Tiger virkelig mere end nogensinde brug for en stabil og raceerfaren ny ejer, så han ikke længere skal leve en kastebold-tilværelse. Han er naturligvis præget af at have haft en lidt omtumlet tilværelse og der vil også være ting, vi ikke ved om ham, da han er overdraget til os fra en dyreværnssag. Han kræver en stærk, kærlig og schæfer-erfaren ejer, der rummer stor forståelse for Tigers historik. Vores personale, der omgås Tiger til dagligt her hos os fortæller: Tiger er en virkelig lækker schæfer, energisk på en virkelig fantastisk og brugbar måde, og han er SÅ træningsparat. Vi oplever, at han går pænt i snor og kan lidt basic ting, selvom tidligere ejer har meddelt, at han ikke kan gå i snor og springer ud efter forbikørende trafik. En ting står LYSENDE klart, når man har lært Tiger at kende, og det er, at han kan rigtig godt lide at få arbejdsopgaver - og ellers tager han selv initiativ til noget. Vi lader ham gerne bære noget på tur, da han ellers gerne vil hoppe op og hænge fast i lavthængende grene og har svært ved at slippe dem igen. Han kan ikke med andre hunde, i hvert fald ikke her på internatet og vi går en kæmpe bue udenom. Tidligere ejer har fortalt, at det har været meget få hunde, Tiger har accepteret, og han skal introduceres langsomt og over flere gange. Vi ser en rigtig kærlig side hos Tiger, der pt. er stresset og har brug for at blive mødt med tålmodighed og forståelse for at få mere ro i sit sind. Den stress forventer vi ikke at få ud af hans krop, så længe han befinder sig hos os, så det vil være op til hans nye ejer, der skal lægge et godt, kærligt og tålmodigt arbejde i det i rolige, trygge rammer. Han skal ud til nogen med erfaring med brugshunde, der kan aktivere ham på en passende måde og bor ude, hvor der er plads omkring dem, da han bestemt ikke trives i bymiljø. Han stresser max op over trafik og andre dyr. Hvis der er børn i hans kommende familie, så er det nødt til at være teenagere af den hundevante slags, da Tiger er en stor, stærk powerfuld hund, og det er ham, og ikke børn, der skal være i det fulde fokus i hans fremtidige hjem. Sådan fungerer ansøgningprocessen.
Balou

Balou

Race: Labrador / Puddel
Alder: 10 mdr.
Ændringer i tidligere ejers familiære situation betød desværre mindre tid og overskud til denne livlige og energiske fyr, der har taget os alle med storm. Han er bragende teenager og det betyder, at han kan have lidt svært ved at geare ned, når han bliver præsenteret for for mange indtryk og forandringer. Han har derfor brug for en ejer, der kan tilbyde en fast base og faste rutiner hjemme, og et aktiv udeliv, hvor han kan blive præsenteret for de former for træning, han har flair for.  Han er fuldkommen eminent med næsen og ville elske at blive udfordret på den front i træningsregi. Han har fået pudlens umådeligt kloge hoved, så det er nødvendigt for hans trivsel og afbalancerethed, at han ikke "bare" er familiehund, men at der også er solide træningsplaner for ham. Han er enormt godbidsmotiveret, takket være labradoren i ham, og han er derfor vanvittigt træningsminded, når der er lækre belønninger i vente. Han har i tidligere hjem boet med store børn og har elsket dem. Han er dog ikke selv klar over, hvor stor han er, når han lige går i legemode, så helt små børn er ikke ideelt i hans kommende hjem. Han er stadig en stor hvalp, og han hamrende begejstret for andre hunde, der gider lege med ham. Han ville godt kunne bo med en anden glad og legesyg hund. Han har kunnet være hjemme alene hjemme i tidligere hjem, men stadigvæk ikke helt uden at gnave lidt i måtter og karme, så vi vil anbefale, at man starter forfra med træningen, og at der er rigtig god tid til det. Og så skal han naturligvis være godt stimuleret og aktiveret, inden man kan forvente at en ung, energisk fyr som Balou kan lades alene uden at kede sig. Balou har haft lidt udfordringer med ørerne, som han behandles for i højre øre nu, og man skal være forberedt på, at det kan være et tilbagevendende problem, som ny ejer skal tage sig af fremadrettet. Kan man tilbyde Balou den perfekte kombination af familie- og træningsliv, så skal man endelig ikke holde sig tilbage, for så er Balou drømmehunde. <3  Balou har gyldigt pas.
Kenya

Kenya

Race: Schipperke / Kleinspitz-blanding
Alder: 2 år
Selvom Kenya har været tidligere families guldklump, så måtte de komme til den barske erkendelse, at Kenyas behov ikke kunne imødekommes til fulde i de rammer, hun blev tilbudt der. Kenya har både en lydsensitiv og energisk personlighed, og i et miljø med børn kombineret med for få timer i døgnet til korrekt aktivering af Kenya, havde de en oplevelse af en Kenya i høj stress-tilstand. Det er dermed med største kærlighed til Kenya, at hun skal have muligheden for at lande i omgivelser, der er fuldstændig skræddersyet til hende. Kenya er ikke et match i en familie med børn, men til gengæld har hun i tidligere hjem været ovenud lykkelig for tilstedeværelsen af både katte, kaniner og familiens andre hunde. Det er derfor tidligere ejers vurdering, at Kenya vil trives bedst i et hjem, hvor der er en højaktiv tæve eller kastreret hanhund i forvejen, som allerede har en hverdag fyldt med målrettet stimuli, så energien bliver brugt til noget godt. Kenya kan ikke være alene hjemme uden hundeselskab. Kenyas lydsensitive side fordrer, at hun skal bo i et roligt miljø, der kan tilbyde ro hjemme og masser af gode oplevelser og aktiviteter ude. Hun er en umådeligt kvik hun og ELSKER træning. Man ville kunne komme langt med hende både i agility-regi eller Nosework. Vi ønsker ansøgere, der med stor fordel allerede har en spidshund i forvejen og kan præsentere et liv med hundene i fokus, uden børn under 15 år, væk fra byliv og trafik samt fornuftige træningsplaner til denne lille energibombe. Hun vil SÅ gerne arbejde og bruge sit hoved. Vi VED, at Kenyas perfekte match er derude et sted!
Marley

Marley

Race: Labrador-blanding
Alder: 9 mdr.
Marley er en hvalp efter mor Mynte, som vi tilbage i juni sidste år fandt en fantastisk familie til. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede. I mange måneder var det også for alle parter drømmen, der blev udlevet, med den lille skønling i familien, men som Marley voksede og nærmede sig den kønsmodne lømmelalder, kom der ulykkeligvis skår i glæden. Marley udviklede en uheldig adfærd med at stresse op og bide, når han blev frustreret, fik for mange indtryk på én gang og på den måde blev overstimuleret. Han blev svær at aflede og da der samtidig var små børn i familien oven i hatten, så turde de ikke fortsætte samlivet med Marley. Derfor er det på mest triste baggrund, at vi er nødt til at finde en ny familie til Marley, som er meget erfarne og kyndige ud i at håndtere en sensitiv hund, hvor grænsen mellem korrekt og forkert aktivering/stimuli er utroligt hårfin. For lidt er ikke godt, og for meget er heller ikke godt, så med Marley skal der virkelig tænkes over, hvad han skal tilbydes, for at finde den for ham nødvendige balance. Han er en aktiv hund, men krøllen er, at han samtidig har brug for at lære ro, så mentale aktiviteter såsom Nosework og sportræning, der udfordrer hans hjerne er bedre end holdtræning og andre hektiske aktiviteter, der kører ham op i et leje, hvor han ikke kan finde ned igen. Marley kan ikke rumme at forholde sig til ret meget ad gangen. Han bliver urolig ved store åbne områder. Han stresser op i leg og på ture i hundeskov, hvilket han IKKE er klædt på til endnu. Hans nye ejer skal derfor kunne afkode Marley og hjælpe ham med til ikke at nå det tynde luftlag, hvor han ikke kan ”nås”. <3 Når alt ovenstående er sagt, så er det også vigtigt at pointere, at Marley jo OGSÅ verdens bedste, sødeste og kærligste dreng… når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Han er ikke egnet som førstegangshund, og vi ønsker ansøgere, der har erfaring med netop at finde den helt korrekte formel til en hund med Marleys personlighed, så man udvinder ALT det gode og fantastiske, han også indeholder, når han ikke stresser. Der er SÅ meget godt at hente i ham i den rette konstellation, det er vi ikke et sekund i tvivl om. Hans kommende hjem er roligt og børnefrit. Der kunne sagtens med fordel være en velafbalanceret, aktiv hund i forvejen (Han eller neutraliseret tæve), samt minimal alenetid, da han ikke er verdensmester i alene-disciplinen endnu, og her i vores varetægt er han super godt med andre hunde, han er blevet præsenteret for enkeltvis. Den rette hund i kommende hjem ville kunne være en god hjælp og støtte for Marley. Med Marley skal man være obs på genetisk dværgvækst (SD2) kan være en sandsynlighed. Dette er ej testet med gentest, da det forekommer rent kosmetisk. Hvis man ønsker flere informationer om Marley, så mød endelig op i Dyreværnets åbningstid og få en mere uddybende snak om denne lille prins. Marley har gyldigt pas.
Samson

Samson

Race: Siberian Husky
Alder: 2 år
Med Samson er der desværre sket det, der tit sker, nemlig at racen kræver mere end man havde regnet med og havde overskud til. Selvom kærligheden har været stor og han har været højt elsket, så er det bare ikke nok til at holde en højenergisk Husky glad og tilfreds. Derfor søger Samson nu en raceerfaren familie, der lige nøjagtig ved, hvad racen bringer til fadet og hvad man skal forvente, så hverdagen er nøje indrettet til at kunne give ham drømmelivet fyldt med oplevelser og korrekt aktivering for Husky'er. Af samme grund ønsker vi udelukkende ansøgere, der personligt har ejet polarhunde før. Samson er en meget åben og social dreng, der er glad for stort set alle mennesker, og som ELSKER udelivet så meget, at han i en perfekt verden helst selv vælger, om han vil være ude eller inde. Han har derfor svært ved at trives i lejlighed. Han er glad for tæver og lidt mere selektiv overfor andre hanhunde, især hvis de er jævnaldrende med ham selv. Katte er han umiddelbart nysgerrig på, men det er forskelligt, hvordan han reagerer på dem. Der KAN godt få jagt i den, så det er lidt uforudsigeligt med katte. Samson er så glad for selskab, at han ikke trives optimalt med alenetid. Han har max tålt 3-4 timer ad gangen, og har ikke været begejstret for det, så han er ikke den ideelle hund til en fuldtidsarbejdende familie. Han ville blive glad, hvis der er en neutraliseret tæve i hans kommende hjem, er vi ganske overbeviste om, men det er ikke et krav. Ønsker man mere information om denne flotte fyr med universets smukkeste øjne, så er det bare med at melde sin interesse i Dyreværnets åbningstid.
Inka

Inka

Race: Dobermann
Alder: 8 mdr.
Af personlige årsager måtte tidligere ejer opgive drømmen om det lange og lykkelige liv sammen med Inka, der ellers var lagt op til.  Dermed søger Inka nu en ny familie, der kan tage over og tilbyde hende drømmelivet i henhold til hendes race, behov og personlighed. Vi ønsker ansøgere, der personligt har eget racen før eller lignende racer i samme kaliber. Hun er en skøn og overglad pige, der elsker alle mennesker, hun møder. I tidligere hjem har der været mindre børn, hvilket har skabt lidt ekstra stress og hektisk hverdag, også for Inka, og vi ønsker, at eventuelle børn i kommende hjem er af den ældre, selvkørende slags, så der bliver skabt et roligt fundament for Inka, når nu hun træder ind i teenagealderen og kræver lidt ekstra. Nøgleordene med Inka er mere fysisk og mental stimuli ude, mere ro hjemme, og så skal man tage hende under sine vinger som en hvalp, der skal lære alting forfra. Hun har i en periode kunne være alene hjemme nogle gange og har også været renlig, men der har været en set back på de fronter efter at tidligere familie kortvarigt havde Inka ude hos en anden familie.  I de rette hænder er Inka ALT, hvad man måtte drømme om som dobermann-ejer. Hun er sjov, glad og energisk og bliver en drøm at arbejde med i de rette rammer. Hun er ikke super begejstret for små hanhunde af en eller anden grund, og ej heller hunde, der kommer løbende i mod hende. Til gengæld har hun været meget begejstret for tidligere families kat, selvom den kærlighed på ingen måde var gengældt. Har man den nødvendige erfaring med hunde som Inka, så er man mere end velkommen til at møde op i Dyreværnets åbningstid og høre mere om hende. <3  Inka er pt. i løbetid og har gyldigt pas.
Knut

Knut

Race: Dansk Svensk Gårdhund
Alder: 9 mdr.
Vores udrykningsteam har været omkring en sag med dansk svenske gårdhunde. Intentionerne med hundene har uden tvivl været de bedste, men der har desværre ikke været helt styr på løbetider og hanhundene i familien.  Derfor har vi fået overdraget det seneste hovsa-kuld, der blev lavet i tidligere hjem, hvoraf en af hvalpene, Gitte, desværre er højdrægtig og sendt i kærlig pleje for at føde sine hvalpe. Knut er eneste han, og han er fuldstændig lige så overvældet og forsigtig, som sine søstre. Han har muligvis aldrig oplevet noget særligt i sine første måneder, og han har svært ved at rumme den store verden derude. Han kræver en helt særlig ny ejer, der med stor forståelse for hans baggrund og med lige så store portioner tålmod, kærlighed og omsorg, kan vise ham, at livet er skønt og verden slet ikke er så farlig. Han er ikke egnet i en familie med børn, selvom han er en mild dreng, men han er desværre panisk overfor alt nyt (og støj). Han har brug for at der er en sød, mild og kærlig neutraliseret tæve i hans kommende hjem, der kan hjælpe ham og være en god støtte for ham. Vi oplever også at han går i panik, når man går fra ham, og hans kommende ejer skal derfor have al den tid i verden, det kræver, for at kunne køre ham langsomt ind i en ny tilværelse helt på Knuts præmisser. Man er velkommen til at henvende sig til os, hvis man føler, man kan tilbyde Knut alt det han har brug for, men besøges kan han i første omgang ikke. Det bliver udelukkende potentielle matches, der vil blive tilbudt det.
Buster

Buster

Race: Cocker Spaniel / Engelsk Springer Spaniel
Alder: 2 år
Buster er det dejligste og kærligste væsen, man kan forestille sig, men tidligere familie måtte erkende, at qua hans raceblanding, havde de ikke mulighed for at stimulere og aktivere ham nok og korrekt i henhold til hans behov.  De kontaktede derfor os med henblik på at finde en familie til skønneste Buster, hvor han kan få udlevet sit bragende jagtinstinkt, der indtil videre desværre er uforløst, og dermed få et "job" ved siden af familielivet (som han OGSÅ gerne vil have), så han for alvor kan opleve følelsen af at blive brugt til det, han er skabt til. Buster forekommer  stresset i et her og nu billede, og har brug for, der virkelig tages hånd om hans behov for både ro hjemme og masser af Nosework/Sportræning ude, og selvom han elsker alle, så kan han ikke rumme en hverdag med småbørn omkring sig. Buster skal være i FULD fokus i sit kommende hjem.  Vi kommer derfor til at gå med ansøgere, der har Spaniel-erfaring og kan tilbyde det ekstra til Buster i fremtiden, som han har brug for, så alt hans indestængte energi kan bruges i spor- og jagt-regi. Han er yderst omgængelig i mødet med tæver, men det er ikke alle hanhunde, han accepterer. Hvis modparten kommer med en god attitude, så kommer man dog langt. Katte virker han nysgerrig på, men man skal ikke lade sig narre. Jagtinstinktet tager over!
Sirius

Sirius

Race: Rottweiler
Alder: 1 år 2 mdr.
Umådeligt smukke Sirius er blevet indleveret til dyreværnet som hittehund, og er sidenhen blev permanent overdraget til os med henblik på omplacering. Vi skal finde en erfaren Rottweiler-familie, der bruger 100% bløde, belønningsbaserede metoder, da Sirius desværre er blevet hårdhændet behandlet før og det skal han aldrig opleve igen.  Han er dog tillidsfuld og man kan hurtigt vise ham, at man er venlig - og så får man en loyal hundeven for livet. Sirius er en drøncharmerende, kærlig ung snude, virkelig kvik og super trænbar. Han vil rigtig gerne samarbejde og lære nyt, og er glad for belønninger som godbidder, legetøj og nus, og han smelter fuldstændig over at få ros. Han er ydermere blevet introduceret til klikkertræning hos os og er bare på! Når man er en teenagerhund, så kan man hurtigt komme til at kede sig og finde på lidt ballade (som at hoppe op og nappe i snoren - ikke noget slemt, og han er nem at aflede) men han skal bruge sit kloge hoved. Han er glad for at få opgaver og undersøge nye ting sammen med sine mennesker. Sirius har en excellent snude og elsker små søgeopgaver. Han mangler en familie, der har forståelse for, at han kommer fra en lidt kaotisk baggrund, har erfaring med store brugshunde og kan give ham et aktivt liv sammen med sine mennesker. Da han godt kan stresse op over for meget uro skal evt. børn i kommende hjem skal være teenagere (også pga. hans størrelse).  Han ville godt kunne bo i et almindeligt villakvarter, men intens trafik kan godt stresse ham, så et roligt boligområde vil være at foretrække. Potentielle matches vil naturligvis komme til at blive informeret mere om den historik, Sirius har med i rygsækken. Man skal indstille sig på at skulle starte forfra med alt, og starte et helt nyt kapitel af den eventyrlige slags med Sirius. Det har han om nogen fortjent. 
Tilde

Tilde

Race: Boxer
Alder: 5½ år
Vi er ved at flyde over af kærlighed til Tilde her og Lasse, den skønneste labrador-basse i mands minde, da det bare er så hjerteskærende, at de to ikke kunne blive hos tidligere familie. Man fornemmer allerede ved allerførste øjekast, at de her to er blevet overøst med kærlighed hvert eneste sekund i hele deres levetid. Vi ved dog godt, at det nok bliver en umulig opgave, så vi er helt klar på at finde deres individuelle perfekte matches, men er man interesseret i begge helt igennem vidunderlige hunde, med de dejligste personligheder og sind, så skal man ENDELIG sige til. Tilde er en kærlighedsbombe uden lige. Så utroligt sød, glad og livlig, ligesom en boxer skal være. Hendes livlighed skal med fordel bruges på et anbefalet vægttab, da hun skal smide omkring 4 kilo for at komme ned på sin idealvægt. Tilde er (muligvis da hun var helt ung) blevet præsenteret for træning, men det måtte opgives, da hun ikke kunne koncentrere sig om noget, når der var andre hunde. Nu til dags er hun mindre bevidst om hunde hun møder, og man burde prøve med noget træning igen, da hun er yderst lærenem. Hun har aldrig været alene hjemme, da tidligere ejere har været hjemmegående, så her skal man være indstillet på at starte træningen forfra i langsomt tempo. Tilde elsker alle mennesker, hun møder, og det gælder både børn og voksne. Tilde kan dog være lidt en hoppebold, så helt små børn omkring hende på daglig basis ser vi ikke som det perfekte match. Har man personligt ejet boxer før og ved, hvad racen (eller lignende racer i samme kaliber) kræver og kommer med, så er det helt klart en fordel for ansøgere. Tilde er steriliseret. Læs om Lasse her 💙
Lasse

Lasse

Race: Labrador
Alder: 3½ år
Vi er ved at flyde over af kærlighed til Lasse her, der er blevet indleveret sammen med Tilde, den sødeste boxer-pige i mands minde, da det bare er så hjerteskærende, at de to ikke kunne blive hos tidligere familie. Man fornemmer allerede ved allerførste øjekast, at de her to er blevet overøst med kærlighed hvert eneste sekund i hele deres levetid. Vi ved dog godt, at det nok bliver en umulig opgave, så vi er helt klar på at finde deres individuelle perfekte matches, men er man interesseret i begge helt igennem vidunderlige hunde, med de dejligste personligheder og sind, så skal man ENDELIG sige til. Lasse har taget os alle med storm, og han møder alt og alle med største begejstring. Han er meget energisk og har brug for en aktiv familie, der har en masse gode træningsplaner i vente til ham, da han har en del krudt, der skal brændes af på daglig basis. Det kan gåture alene ikke "kurere", så han skal tilbydes noget ekstra, for at forblive velstimuleret. Han er utroligt legeglad og møder de fleste hunde, store som små, med største fornøjelse, og især hvis de har samme legelyst som ham. Han har også tidligere boet med kat uden problemer, men skælder ud på katte, der ikke hører til husstanden. Lasse har boet på landet med oceaner af plads indtil nu. Han skal fortsat ud til hus og have, væk fra det mest pulserende byliv. Lejlighed og byliv er ikke noget for ham. Lasse er IKKE kastreret. Læs om Tilde her ❤️
Brotus

Brotus

Race: Siberian Husky / Golden Retriever
Alder: 2 år
En flytning satte en stopper for samlivet med Brotus, der desværre ikke kunne komme med i ny bolig. Men nogen gange er intet så skidt, at det ikke er godt for noget, for i forbindelse med denne omplacering, skal Brotus' fremtidige liv lige opgraderes på nogle punkter, så han får de bedst tænkelige betingelser for et fyldestgørende og indholdsrigt liv. Brotus er en tryghedsbøf og opmærksomhedskrævende fyr, der ønsker at være kommende families eneste midtpunkt. Han er nemlig ikke super glad for andre dyr, hverken hunde eller katte, og hvis han skal have sig nogle hundevenner uden for hjemmet, så skal han introduceres langsomt over flere gange.  Til gengæld ELSKER han alle mennesker, både voksne og børn, og han ville godt kunne bo i en familie med store, selvkørende børn. Han er dog ikke en hund, som børn kommer til at kunne gå med.  I tidligere hjem har Brotus gået til forskellige former for træning, bl.a. lydigheds- og sportræning. Dette gik dog i stå, da tidligere ejere fik baby, og vi skal sikre, at det ikke sker igen i kommende hjem. FULD fokus på Brotus er hans nye motto! Han er nemlig ikke en fyr, man kan spise af med en kort gåtur eller en tur i haven. Han er en energisk fyr, der har brug for masser af stimuli. Ydermere så skal han ud til hus i det landlige. Han kan ikke rumme bylivet og mange mennesker på en gang. Man skal være indstillet på, at der skal startes forfra med alene hjemme træningen, da tidligere ejer har været på barsel, og han derfor ikke har prøvet at blive ladt alene så meget. Når det har været nødvendigt, har han haft en tendens til at destruere ting i hjemmet, men vi tænker lige så meget det handler om, at han skal være korrekt stimuleret inden. Han har et udpræget jagtinstinkt, og han har det svært med stort set alle andre dyr. Kan man tilbyde Brotus et træningsfyldt liv, hvor han ikke skal tage stilling til andre dyr, så er Brotus uden tvivl verdens dejligste hund, der vader lige ind i hjertet. Brotus' avler har kontakt med hele hvalpekuldet og deres ejere, og vil meget gerne have kontakt med Brotus' nye familie også. Sådan foregår adoptions- og ansøgningsprocessen
Vinja

Vinja

Race: Stor blanding
Alder: 2 år
Det giver sig selv, at man ikke kan arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra Vinja er kommet til os. For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Vinja og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i Vinja er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Vinja: Vinja ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der ligger en lang proces foran dem og de kommer formentlig aldrig til at blive ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og de bliver mere og mere kontaktsøgende på deres egne præmisser. Ligeledes træner vi at de bliver trygge ved at have sele og snor på, og Vinja er lige nået dertil, hvor hun nu er okay med at have sele og snor på og går korte ture i nærmiljøet. Babysteps! Alle 4 er søde, milde hunde, der har en vagtsom side omkring hegnet udtil (gør af fremmede forbipasserende). De er stort set renlige, hvis de har adgang til at blive lukket ud i en have. Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke er alle 4, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glade for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde dem et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. De er skønne, kærlige hunde alle 4 og de kan bestemt også være legesyge og tonse rundt og kaste med bamser når de er i humør til det. Vinja er træningshunden af de 4. Hun eeeelsker at lære nyt, og er topmotiveret for at arbejde for godbidder. Hun byder selv ind med adfærd, fx løber hen og sætter forpoterne på vores bænk, eller dutter med sin snude på vores hænder, hvilket er små tricks, hun har lært. Vi er opstartet på klikkertræning så hun kender kliklyden som markørsignal. Vinja giver kys til os hun kender og begynder lige så forsigtigt at synes det er rart, at blive nusset en lille bitte smule, helt kortvarigt. Når vi præsenterer nye ting eller områder, vil hun gerne undersøge det, men er samtidig usikker, så hun strækker sig helt ud på tåspidserne for fx at snuse til noget nyt, indtil hun konstaterer om det er sikkert og tør stå lidt mere fast på poterne. Hun kan dog stadig fare sammen eller løbe ind på sit værelse ved en høj lyd eller lidt for hurtig bevægelse. Når hun er i omgivelser, hvor hun er tryg, så hopper hun rundt, leger og kaster rundt med bamser. At få nyt legetøj eller få lov til at vælge et nyt tøjdyr ud af en kæmpe bunke er bare det bedste i verden. Så skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at Vinja er den mest vagtsomme søster og den med mest kant – en indbrudstyv vil ikke blive taget pænt imod af Vinja, og hun passer på sine kære. Vinja leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser uden anden hund, da hun ikke kan rumme andre hunde endnu. Meget gerne en familie med erfaring med mastiffer eller lignende store, vogtende racer. Vi har introduceret søstrene for enkelte andre hunde, og de er alle 4 umiddelbart rigtig glade og imødekommende, men usikre. Man skal også være klar på, at med de her 4 skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Vinja formidles som 'dyr i pleje' til en start mhp. permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan.
Valentina

Valentina

Race: Stor blanding
Alder: 2 år
Naturligvis kan man ikke arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra Valentina er kommet til os. For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Valentina og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i Valentina er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Valentina: Valentina ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der ligger en lang, sej proces foran dem og de kommer formentlig aldrig til at blive ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi ser nogle fine små trin i den rigtige retning, men med det afsæt at det er meget skadede hunde. De har rykket sig fra at enten flygte i panik eller krybe sammen helt stive af skræk, til at lige så forsigtigt liste frem og snuse til vores hænder og tage små trin ud af værelset, ud i en lukket baggård og snuse lidt rundt – for så at løbe ind i sikkerhed på værelset igen, så liste ud igen osv... Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og de bliver lige så forsigtigt mere og mere kontaktsøgende på deres egne præmisser. Ligeledes træner vi at de bliver trygge ved at have sele og snor på, og Valentina er lige nået dertil, hvor hun nu er okay med at have sele og snor på og går korte ture i nærmiljøet. Babysteps! Alle 4 er søde, milde hunde, der har en vagtsom side omkring hegnet ud til (gør af fremmede forbipasserende). De er stort set renlige, hvis de har adgang til at blive lukket ud i en have. Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke er alle 4, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glade for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde dem et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. De er skønne, kærlige hunde alle 4 og de kan bestemt også være legesyge og tonse rundt og kaste med bamser når de er i humør til det. Valentina er puttehunden i søskendeflokken. Hun er også den mest bekymrede og hende, der har nogle store ar – både på krop og sjæl. Men, når man først har vundet hendes tillid, så putter hun sig tæt til en, giver små kys og er rigtig glad for at blive nusset. Når hun endelig ligger og flader ud i sin kurv og dutter til en med sin pote, for at få mere nus, så kan man jo ikke undgå at smelte helt. Hun er en meget forsigtig pige, men når hun er i humør til det, så kan hun også lege vildt sammen med Vanilla, og nogen gange bliver de ret højrøstede, så man bliver helt overraskede. De er glade for at spurte afsted sammen, hoppe rundt og jagte en bamse, eller slås for sjov. Når vi præsenterer nye ting eller områder, vil Valentina gerne undersøge det, men er samtidig bange, så hun strækker sig helt ud på tåspidserne for fx at snuse til noget nyt, indtil hun konstaterer om det er sikkert og tør stå lidt mere fast på poterne. Hun farer nemt sammen eller løber ind på sit værelse ved en høj lyd eller lidt for hurtig bevægelse. Valentina leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser og meget gerne en familie med en anden glad, tryg, kastreret hanhund. Vi har introduceret søstrene for enkelte andre hunde, og de er alle 4 umiddelbart rigtig glade og imødekommende, men usikre. Man skal også være klar på, at med de her 4 skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Valentina formidles som 'dyr i pleje' til en start mhp. permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay!
Bianca

Bianca

Race: Dogue De Bordeaux / labrador-blanding
Alder: 3½ år
Glæd jer til at høre meget mere om skønneste Bianca, der ulykkeligvis har mistet sin ejer, der ikke længere er i blandt os. Vi har derfor været afhængige af pårørende, for at få så meget information om hende som muligt, og det har vist sig, at hun har haft en super omsorgsfuld og kærlig ejer, der har haft fuld fokus på hende og på at hun havde det godt. Man kan tydeligt mærke al den kærlighed, hun er blevet overøst med og hun er en meget social, glad og omgængelig pige. Hun møder store som små med glæde og er utroligt godt socialiseret med andre hunde også. Hun har i tidligere hjem boet sammen med sin bror, og har kun prøvet at være alene i selskab med ham.  Bianca har gået til hvalpetræning, da hun var lille og efterfølgende er hun blevet klikkertrænet. Hun er en menneskehund, der allerhelst bare gerne vil være sammen med sin ejer hele tiden, og de børn, der har været i familien, har hun været meget glad for.  Hun møder andre hunde nysgerrigt og fint. Hun kan godt være lidt af en drillepind, og vil gerne være den, der har "bukserne på", men alt i alt bare en rigtig sød og mild pige, der har brug et liv i fokus. Bianca har fået taget røntgen af ryg, hofter og albuer, og i ryggen ses spondylose, der er forandringer i ryghvirvler, men det er umiddelbart ikke noget, hun er mærket af. Vi kan dog ikke spå om fremtiden, naturligvis. Kan man tilbyde Bianca det perfekte liv, og har man den fornødne erfaring med DDB eller lignende store racer, så er det bare med at melde sin interesse ved personlig henvendelse i Dyreværnets åbningstid <3 
Frans

Frans

Race: Ruhåret gravhund
Alder: 5½ år
Hvis man har kendskab til gravhunde, så behøver vi ikke at fortælle, at Frans er en fyr med STOR personlighed med en "her kommer jeg"-attitude. Han elsker at være i centrum, for det har han været vant til hos tidligere ejere. Ejere, der desværre måtte indse, at de var blevet for gammel til at imødekomme Frans behov. Frans møder mennesker med stor entusiasme, glæde og gøen. Man skal da være helt sikker på, at man har set og hørt ham. Små børn og Frans er ikke anbefalelsesværdigt, men større, hundevante børn kunne nok godt fungere. Frans er typen, der gerne vil være i centrum, så det skal der være plads til i kommende hjem. Det er ikke meget Charmetrolden her har været sammen med andre hunde. Tidligere ejer fortæller, at ikke er blevet socialiseret meget på den konto, men på ture møder han andre hunde forholdsvist pænt og virker nysgerrig og glad. Katte er dog en helt anden sag, og han siger pænt nej tak til dem. Frans har levet det forkælede liv og er vant til at sove med både i sofa og seng. Han er kræsen, og har nok også været for forkælet med menneskemad, men det må vi understrege ikke er godt for ham. På det punkt skal man nok forvente en lille sød kamp om at overbevise ham om, at kvalitetsfoder er den rette vej frem. Der er taget røntgen af hans ryg og hofter, der ser fine ud. Der er naturligvis lidt alderssvarende forandringer, men ikke noget, man ikke ville forvente, og netop derfor er det også så vigtigt, at han fodres korrekt gerne med ledstøttende kosttilskud, så han får alt det, hans krop og knogler har brug for. Frans er FULD af liv og bliver verdens sjoveste lille mand at få ind i familien, med de små særheder gravhunde nu engang kan komme med. Vi ønsker aktive ansøgere, der personligt har ejet gravhunde før, og vi tænker Frans kommer til at give genlyd i hele gravhunde-verdenen og finder sit perfekte match med et fingerknips. <3 
Fifi

Fifi

Race: Gravhund / Dansk Svensk Gårdhund
Alder: 8 mdr.
Vores lille vidunder-pige, Fifi, her har været så meget igennem i sit korte liv allerede, så NU skal hendes fremtid sikres og cementeres hos det HELT rigtige match. Første ejer var af ældre dato og måtte erkende, at Fifis høje energiniveau slet ikke kunne imødekommes og matches. At det ganske enkelt var for voldsomt pludselig at have en hvalp, hvorefter en ny familie blev fundet. Her blev dynamikken med familiens hanhund dog aldrig rigtig god, og vi står nu overfor at skulle finde hendes tredje og sidste hjem. Fifi er en lidt forsigtig og usikker pige, og kan fremstå selektiv i sit møde med mennesker. Hendes go to er at gø først, mens hun bestemmer sig for, om alt er okay eller om det hele er lidt for meget. Hun leder derfor efter et hjem, der kan tilbyde rolige hjemmeomgivelser, hvor der ikke er for meget og for mange at forholde sig til samt et aktivt udeliv.  Drømmescenariet for Fifi et hjem uden børn på daglig basis, så fokus er helt og holdent på Fifi og hendes videre udvikling og træning, men hvis der er børn, så ville store, hundevante teenagere måske godt kunne fungere. Fifi har brug for at lande i hus i et roligt område væk fra det mest pulserende byliv. Støj, trafik, mange mennesker er ikke et hit, som det er lige nu, og det stresser hende meget. Hendes nye familie skal derfor have et brændende ønske om at træne og udvikle hende, så hendes stress og usikkerhed kan formindskes og forhåbentlig med tiden elimineres helt. Når hun er i zen og tryg i sine omgivelser, så er hun samtidig noget af et energibundt, der skal stimuleres både fysisk og mentalt, og man kommer ikke sovende til at holde hende aktiveret. Hun ville elske at blive præsenteret for nosework eller sportræning, så hendes kloge hoved får noget at arbejde med. Kan man tilbyde Fifi det helt rette liv, så er det bare om at møde op i Dyreværnets åbningstid og melde sin interesse. 

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer