Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(47)
Hund(17)
Kat(10)
Kanin(9)
Marsvin(11)
Nikki

Nikki

Race: Schæfer
Alder: 1 år
Mangler man en ung schæfer-dreng, der skal arbejdes lidt med, så er her et rigtigt godt bud.  Nikkis tidligere ejere, et pensionistpar, måtte se i øjnene, at de ikke havde kræfterne til at kunne håndtere en unghund, med alt hvad en sådan kommer med. Det betyder, at Nikki primært har været havehund, da tidligere ejere ikke kunne gå ture med ham, så Nikki mangler i den grad alt det basale, såsom simple gåture, træning, korrekt stimuli og aktivering, socialisering og des lige.  DET skal vi have lavet om på nu! Man skal betragte Nikki som en hvalp, hvor der skal startes helt forfra med det hele. Nikki har et godt hoved, men er naturligvis præget af, ikke at have oplevet særligt meget, hvilket i tidligere hjem kom til udtryk i napperi. Dette hapseri har virket voldsomt på tidligere ejere, så Nikki har været lukket meget væk.  Her hos os har vi endnu ikke oplevet denne adfærd. Tværtimod oplever vi en meget forsigtig dreng, der let bliver utryg, hvis man løfter armene eller foretager sig nogle uventede hurtige bevægelser, så han har brug for en ny ejer, der med stor forståelse via positiv forstærkning og masser af omsorg, kan give Nikki et vidunderligt liv, så hans selvtillid bygges op. Vores dyrlæger har foretaget røntgen af Nikkis hofter, knæ, albuer samt ryg, og han har let HD, som skal forebygges. Han har en for racen klassisk stejl anatomi med let indadroterende haser. Han er fortsat i vækst, og han bør støttes med både opbygning af god muskelfylde, holdes slank og have tilskud af artroflex eller lignende. Vi ønsker udelukkende ansøgere, der personligt har ejet schæfere eller lignende krævende racer før, så man ved, hvilket arbejde, der ligger forude med en fyr som Nikki. Han skal ud til hus og have uden trapper. Det gode ved Nikki er, at han grundlæggende er en super god hund, der bare har haft en mangelfuld tilværelse her i sit første leveår, trods sikkert de bedste intentioner.
Spotty

Spotty

Race: Jack Russell Terrier
Alder: 10½ år
Søde og glade Spotty blev indleveret til Dyreværnet som hittehund, og da vi fik fat på hans ejer, blev det besluttet at overdrage denne flotte, ældre fyr til Dyreværnet, da Spotty i sit seneste hjem desværre ikke kunne forene sig med barnet i familien. Så der var mange ting, der ikke fungerede i samlivet derhjemme, og Spotty glæder sig til at nyde sit otium hos en ny familie, hvor han er i fokus. <3  Han har brug for et hjem uden meget alene-tid, da han har tilbragt alt for meget tid i bur i lejlighed og er ikke glad for at blive efterladt. Der blev her klaget over Spotty fra naboerne, når han blev ladt alene. Han ville være perfekt til et aktivt par i hus, der er færdige på arbejdsmarkedet, men som stadig kan give den gas med gåture og aktivering. Spotty er energisk og har stadig masser af krudt i sig, selvom røntgenbilleder viser alderssvarende slidgigt. Her hos os har han fået trukket en del tænder ud grundet paradentose og vi anbefaler et årligt tandtjek, så man er på forkant med dette hele tiden, og han ikke unødigt går med smerter i munden. Qua hans alder, har Dyreværnets dyrlæger også foretaget en fuld blodprofil på ham, som var helt uden anmærkninger. Så Spotty er BARE klar til at finde sit sidste hjem, hvor kærlighed i overflod og aktiv hverdag er på programmet. Han har desværre været i flere forskellige hjem inden han landede hos os, og han har nu i den grad brug for stabilitet, gode rutiner og masser af omsorg. Spotty er kastreret.
Loui

Loui

Race: Cavalier King Charles Spaniel
Alder: 4½ år
Loui (og brormand Baloo) blev overdraget til Dyreværnet, da tidligere ejer på ulykkeligste vis blev ramt af sygdom og bragende astma. Det var derfor ikke en mulighed at beholde drengene, og vi lovede at finde ny familie/nye familier til begge to. Tidligere ejer, der naturligvis kender denne dejlige duo allerbedst, vurderede egentlig, at de to sagtens ville kunne komme ud hver for sig, måske næsten havde bedst af det, da de havde hver deres behov, men da vi havde muligheden for at sende dem ud sammen, så slog vi til. Her hos os virkede de til at være utroligt sammentømrede og uadskillelige. Men selv vi kan tage fejl og det viste sig desværre at være en dårlig beslutning, da Loui stressede rigtig meget op i nyt hjem med Baloo ved sin side, og kunne slet ikke finde ro i det setup, og det fungerede hverken for Baloo eller Loui. Loui er nemlig ikke så glad for andre hunde (end Baloo), da han er blevet overfaldet tidligere, så der hersker nu ikke længere nogen tvivl om, at han bare fungerer bedst som alenehund og som det ultimative omdrejningspunkt i hans kommende hjem.  Loui er en lidt ængstelig sjæl, der lige skal se alt an først, inden han overgiver sig ubetinget. Han har brug for et meget roligt hjem og rolige omgivelser, da han hurtigt stresser op. Han ELSKER sine gåture i naturskønne områder væk fra trafik og larm, og er noget af det KÆRESTE væsen, når der er ro omkring ham.  Han har brug for at hans kommende familie arbejder med hans stress og ængstelighed, så han får opbygget noget selvtillid. Han er derfor ikke egnet som førstegangshund, og han kommer med en del lyd på, når han stresser op. Man skal være opmærksom på, at Loui ikke kan være alene hjemme, og det skal der naturligvis være gode løsninger for i hans kommende hjem, hvor han kan komme med overalt. :) Loui er neutraliseret
Leeloo

Leeloo

Race: Podengo / Foxterrier-blanding
Alder: 4 år
Leeloo er en skøn, energisk og supercharmerende hundepige med behov, som tidligere ejer ikke længere kunne imødekomme. For at sikre Leeloo en aktiv, oplevelsesrig og træningspræget hverdag fremadrettet, sætter vi derfor nu alle sejl, for at finde hendes perfekte match. Hun er oprindeligt fra Portugal, men er adopteret fra hvalp af, så hun har aldrig levet på gaden og skulle kæmpe for sin overlevelse. Hun er den skønneste skabning, og elsker opmærksomhed og er derfor ikke egnet i en fuldtidsarbejdende familie. I tidligere hjem var ejer primært hjemmearbejdende, så Leeloo er ikke vant til konsekvent at være alene. Hun har en let nervøs side, der gør, at hun ikke fungerer med mindre børn. Hun kan ikke rumme deres uventede bevægelser og lyde, så hvis der er børn i kommende hjem så er det nødt til at være hundevante teenagere. Hendes blanding er af jagtracer fornægter sig ikke, og hun vil meget gerne finde muldvarpe, mus og fugle. Hun er eminent med næsen og bør helt klart tilbydes Nosework, sportræning eller lignende. Tidligere ejer mener også, at hun ville have fine evner inden for agility. Faktum er, at Leeloo har brug for en masse mental stimuli for en Podengo-blanding kan ikke køres træt på fysisk aktivering alene. Hun skal have arbejde til sit kloge hoved. Efter en god og aktiv dag, så ynder Leeloo at sove tæt med sin ejer og gerne under dynen og forvandler sig til en hyggetrold. Leeloo er god i sin omgang med andre hunde, men det vides ikke om hun, grundet sit jagtgen, kan forenes med katte.   Hun har indtil nu delt livet mellem lejlighed i byen og sommerhus. Hun ville godt kunne bo i lejlighed igen (væk fra København), men det skal som sagt være væk fra det mest pulserende og pumpende storbyliv.  Hun har brug for rolige omgivelser grundet hendes let nervøse side, så det ville være så godt for hende at  komme ud til åbne vidder og højt til himlen, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at hun har foretrukket tilværelsen i sommerhuset fremfor lejlighed i byen. Vi ønsker ansøgere, der har haft energiske og træningsmindede hunde før, og som kan opfylde hendes behov, så hun får lige nøjgtig det liv, både hun og tidligere ejer drømmer om på Leeloos vegne.  Leeloo er steriliseret.
Maidie

Maidie

Race: Rhodesian Ridgeback-blanding
Alder: 1 år 10 mdr.
Kalder Rhodesian-folket, for her er bare den dejligste pige, der har brug for sit allersidste hjem, da hun har været flyttet lidt rundt. Det seneste hjem var hendes perfekte match, men desværre kom ejer ud for en ulykke, der gjorde, at han ikke længere kunne give Maidie det skønne liv, der var planlagt. Det er så umådeligt trist for alle parter, som det kan være. Vi skal derfor have skabt Maidies "Happily ever after", og hendes nye familie bliver belønnet med den skønneste personlighed, man bare ikke kan andet end at forelske sig hovedkulds i. Maidie er en meget kærlig og følsom pige, der er super social, imødekommende og glædeligt uddeler kys til gæster. Hun elsker at være midtpunkt og er noget af en selskabspapegøje. Grundlæggende er hun utroligt glad for alle hun møder på sin vej. Her hos os har vi dog oplevet, at der er enkelte personer, som gør hende usikker, og hvor hun så trækker sig, hvilket ikke umiddelbart noget, vi har viden om fra tidligere hjem. Dette betyder, at hun jo også lidt selv kommer til at være med til at vælge sin nye familie. Hun er meget begejstret for andre hunde og vi kan sagtens se hende have det fedeste liv i en familie, der har en lige så social og livsglad tæve eller kastreret hanhund i forvejen. Der er lagt utroligt mange kræfter i Maidie, hvad angår socialisering og træning, og det kan tydeligt mærkes. Hun er ganske enkelt bare en drøm af en hund. Hun har som sagt et skønt temperament, humør og sind. Hun er hamrende intelligent og har brug for en del stimuli. Hun ELSKER at træne og få opgaver. Hun har også brug for masser af plads, både hjemme og ude. Hun nyder løbeture, strandture og friheden med åbne vidder og højt til himlen. Hun kommer fra hus i det jyske og er ikke lejligheds-eller storbyegnet. Hun er en meget loyal hund, og ELSKER mere end noget andet at være sammen med sit menneske. Selvom hun godt kan være alene hjemme, så ville hun være enormt ked af at havne i et fuldtidsarbejdende hjem, hvor fokus er på børn, arbejde samt alt det midt i mellem.  Kan man tilbyde et liv, hvor Maidie er omdrejningspunktet uden for mange andre "forstyrrende" elementer, så får man verdens dejligste og mest loyale hundemakker i hende her. Har man haft Rhodesian Ridgeback før, så MÅ hende her være drømmehunde, også selvom hun ikke har fin stamtavle. <3 
Ozzy

Ozzy

Race: Irsk Ulvehund / Korthåret hønsehund
Alder: 2 år
Der findes store hunde, og så findes der Ozzy! Han er gigantisk og lige så kæmpestor han er, lige så meget euforisk kærlighed, indeholder han! <3  Ozzy er en næsten 70 kilo  livsglad hoppebold, der desværre blev alt for stor, alt for stærk og alt for voldsom for tidligere ejer. Det betød, at alle planer om træning og aktivering gik fløjten, da ejer ikke kunne håndtere ham. Og vores personale, der håndterer hundene her hos Dyreværnet, kan skrive under på, at han er ekstremt stærk, så udover at han kræver en stærk stabil ejer i den anden ende af snoren, så skal det også være en ejer, der vil lægge vægt på træning. Da der er hønsehund i ham, så kommer han også med et jagtinstinkt og med hans størrelse, så er det bare nødvendigt, at han bliver trænet og samtidig også får præsentereret noget stimuli i form af Nose Work eller sportræning. Han er virkelig glad for at bruge næsen. Han er stadig et stort legebarn, men det har været småt med hunde, der kunne rumme hans størrelse og hans måde at lege på, og det har derfor ikke været muligt at socialisere ham godt og grundigt, men grundlæggende ville han godt kunne bo sammen med en tæve i kommende hjem, af en større race.  Ozzy ELSKER ELSKER ELSKER alle mennesker, men er slet ikke klar over, at han jo nærmest har størrelse af en lille pony. Han er dog blot entusiastisk kærlighed pakket ind i pels. Han kommer fra landet og han skal ud til hus igen, og meget gerne også landligt, hvor der som regel er lidt højere til loftet og tolerancetærskelen er lidt større. Har man omgivelserne til at kunne tilbyde Ozzy drømmelivet og ikke mindst kræfterne og tiden til at kunne håndtere vores lille hunde-pony, så mød endelig op og hør mere om Ozzy, der har smeltet alles hjerter på Dyreværnet. Ozzy er blevet kastreret 31.05.2024, da han var kryptokid.
Melvin

Melvin

Race: Gravhund / Pomeranian
Alder: 6 mdr.
Bemærk: Man kan udelukkende ansøge om adoption af hvalpe via mail (læs mere nedenfor). Man møder først hvalpen ved et aftalt besøg, hvis man vurderes til at være det perfekte match. På forhånd tak fordi du læser hele teksten om Melvin, inden du potentielt kontakter os. For at komme i betragtning til adoption af ham, skal man maile os en ansøgning til følgende mailadresse: [email protected] Ansøgningen skal være så detaljeret og fyldestgørende som overhovedet muligt, så vi får et helt klart og tydeligt indblik i, hvad man har af hundeerfaring og hvad man kan tilbyde ham. (Meget gerne med billeder, men dette er naturligvis valgfrit). Vi ønsker udelukkende ansøgere, der har en social, energisk og velafbalanceret unghund i forvejen. Er det en tæve, er det ligeledes et krav, at hunden er neutraliseret. Ansøgningen skal ligeledes indeholde følgende for at være gyldig og komme med i betragtning: - Fulde navn - Adresse / postnummer / by - Telefonnummer - Alder på alle i husstanden Går man videre i ansøgnings- og udvælgelsesprocessen, skal alle i husstanden kunne møde op og møde ham efter aftale med henblik på overdragelse i uge 24. Vi modtager ikke henvendelser angående Melvin pr. telefon, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. *** Melvins tidligere familie måtte desværre kaste håndklædet i ringen, da Melvin var så hamrende grundangst for både børn, lyde, trafik, og i det hele taget ALT, hvad verden bød på, når han var ude og væk fra hjemmets fire trygge vægge. Dyreværnet tog imod den lille charmetrold og havde en vidunderlig plejemor stående klar, der kunne tilbyde et skræddersyet plejeophold til en lille hvalp, der var skrækslagen for alt, når det foregik uden for matriklen. Plejemor fortæller om Melvin: Da Melvin ankom var han meget nervøs, angst og stresset, og de første par dage gik med at nusse og lege og ganske enkelt bare "være", uden at der skulle ske en masse.  Der gik ikke mange minutter, så havde jeg en ekstra skygge. Hvor jeg går, er Melvin lige ved siden af. Han blev hurtigt tryg i hjemmet og indtog haven som sin helt egen private legeplads. Han reagerede i starten meget voldsomt på fremmede lyde og ALT, hvad der måtte opstå, han ikke lige var forberedt på, og på gåture var han ekstremt bange og meget verbal over for alt og alle. Mennesker, dyr, biler, træer i vinden, ALT. I dag går han selv i haven og er meget legesyg med sit legetøj og er blevet fortrolig med at få sele og snor på, men der skal stadig arbejdes med gåturene. Her vil en god støttehund være en kæmpe hjælp. Alt i alt er der dog virkelig sket kæmpestore fremskridt på tre uger. Nye ejer skal være obs på : Melvin kan desværre ikke rumme børn. Han er rædselsslagen for dem og hapser ud efter dem. Melvin søger derfor en familie, hvor familieforøgelse er et helt overstået kapitel og hvor evt. børn er minimum 14 år. Melvin skal stadig trænes langsomt i at gå ture, da han gerne vil, men stadig er noget ængstelig, når han er ude i verden og meget verbal, og det må naturligvis ikke blive et problem i omgivelserne. Til gengæld er han meget glad for andre hunde i mellemklassen, så ny ejer skal have en glad, yngre han eller neutraliseret tæve med en god energi i forvejen, som kan hjælpe Melvin med at vise, hvor sjovt og spændende livet og verden er og kan være. Melvin er ikke egnet som førstegangshund, og vi ser gerne man tidligere har ejet og håndteret ængstelige hunde, der har skullet hjælpes og støttes til et mindre angstfyldt liv. De nye ejer til Melvin får den dejligste lille hvalp, såfremt man har den rette forståelse for hans sind og personlighed.
Sigurd

Sigurd

Race: Jack Russell Terrier
Alder: 1½ år
Så er der et shout out til alle rottefængere eller  jægere, for lige så skøn og dejlig Sigurd er overfor mennesker, lige så imponerende skills ud i jagt har han, og han har allerede adskillige høns, rotter og mus på "samvittigheden". Han er hurtig og effektiv og man kan se på ham, at han virkelig bruger hovedet, når han "arbejder/jager" og er SÅ stolt bagefter. Sigurd er helt enormt jagtdrevet, ufatteligt kvik og utroligt træningsparat (Samt madmotiveret) og tidligere ejer har store drømme på Sigurds vegne, som vi har lovet at opfylde, da Sigurd helt klart og tydeligt har et helt specielt drive. Det betyder, at han SKAL have et job ved siden af familielivet, for at have et godt liv. Dette er et krav for at komme i betragtning til ham.  Tidligere ejer udvidede familien med børn, og på den konto var der desværre ikke længere timer nok i døgnet til at aktivere den flotte fyr her nok og korrekt, og Sigurd stresser op over småbørn. Der må dog hjertens gerne være store, halvvoksne børn i kommende hjem, så længe der er de helt rette planer for Sigurd og garanteret tid til at føre dem ud i livet. Virkelig en social lille charmebøf, der hjertens gerne så en jævnaldrende veninde med samme energi-niveau som ham i kommende hjem. Han elsker andre hunde. Han kan virke lidt voldsom overfor nogle hunde, og derfor er det vigtigt, at han mødes med hunde, der kan rumme hans eufori og energi. <3  Alt i alt bare en DRØM af en Jack Russell, hvis man kan tilbyde ham det rette liv. Han har hårdt brug for et liv, der er skræddersyet til hans behov, og så bliver han da bare smadder-sjov at arbejde med. Det bliver uden tvivl en fest med Sigurd! Kom endelig og hør meget mere om ham i Dyreværnets åbningstid <3  Sigurd er kastreret.
Holger

Holger

Race: West Highland Terrier / Jack Russell / Papillon
Alder: 1 år
Skønneste og kærligste energibombe søger sit perfekte match! Tidligere ejer måtte erkende, at Holger blev for stor en mundfuld i henhold til, hvad hun kunne tilbyde af hundeliv. Han udviklede sig til en alt for energisk og aktiv dreng, der ved man ikke kommer sovende til at holde ham beskæftiget og velaktiveret Holger er en glad hoppebold, der slet ikke ved, hvordan han skal komme af med al den glade og positive energi, og han møder folk med stor entusiasme. Han søger også børn, men på en lidt usikker og hoppende facon, og vi vurderer, at børn i hans kommende hjem ikke er den ideelle konstellation, med mindre de er i den store, hundevante og selvstændige alder. Der er nødt til at være fuld fokus på Holgers behov, og det kræver at man har tiden til det. Han har indtil nu boet i lejlighed hvilket desværre ikke har fungeret, da Holger ikke har lært at være alene og græder højlydt, når han efterlades. Dette skal trænes helt forfra og det kan tage tid, og hænger nok også sammen med, at han har været meget understimuleret. Han er super lærenem, så det skal nok komme.  I samarbejde med tidligere ejer er det blevet aftalt, at han skal ud til hus i rolige omgivelser væk fra bylivet.  Holger er ufatteligt glad for andre hunde (Primært tæver), og har man i forvejen en neutraliseret (OG yngre) tæve med samme energiniveau som Holger, så ville det være skønt, men ikke et krav. Det skal dog være en hund med krudt i, ellers er vi bange for at Holger bliver for overvældende for en hundemakker. Alt i alt er Holger bare en helt igennem vidunderlig hund, hvor der skal startes forfra med alt.  Vi foretrækker ansøgere, der allerede ejer eller har ejet Terriers før, og som kan fremlægge gode, solide træningsplaner for ham.  Han er hamrende god med næsen og har med garanti fremragende jagt-evner. Han glæder sig til et liv med masser af oplevelser, der er målrettet hans behov og evner.
Simba

Simba

Race: Samojede
Alder: 2 år
Tidligere ejer måtte sande, at Simba og den race, han nu engang er, blev alt for stor en mundfuld i henhold til den tid og energi, ejer havde til rådighed i hverdagen. Derfor blev vi valgt til at finde hans helt perfekte match, og vi ønsker ansøgere, der personligt har ejet samojeder eller lignende spidshunde før, for at komme i betragtning til ham. Simba har en skøn personlighed og han er glad og super social. Der er dog to ting, der står meget højt på listen over levende væsener, som han har det rigtig svært med, og det er hanhunde og dyrlæger. Det betyder også, at vores dyrlægeteam har været nødt til at sedere ham for at kunne undersøge ham og sikre os, at han var fin, sund og rask. Da han alligevel var i narkose fik han sig en soignering af pelsen samt en tandrens. Til gengæld elsker han mennesker og tæver, så hvis man har en neutraliseret hunhund i samme aldersklasse, som ham selv, ville Simba snildt kunne bo sammen med en sådan. Simba elsker at være udenfor, hvilket er meget karakteristisk for racen. Han kan ikke trives i lejlighed, hvor han ikke frit kan være udenfor, når han får det for varmt. Hans nye familie skal kunne tilbyde ham hus og have, som han har været vant til. Kan man slet ikke vente med at høre mere om vores smukke isbjørn, så er der ingen vej udenom et besøg i Dyreværnets åbningstid til en yderligere snak. 
Elliot

Elliot

Race: Labrador-blanding
Alder: 2½ år
Elliot har nogle grimme skrammer med i bagagen grundet en barsk historik, hvor han tydeligvis ikke er blevet behandlet så godt. Vi ved dog ikke præcist, hvad der er gået forud, før han blev indfanget af en kvinde, der brugte to måneder på at få fat i ham. Elliot har dermed været ude i den store verden på helt egne poter i to måneder, skræmt fra vid og sans, og flygtet fra alt, hvad der kom i nærheden af ham. Heldigvis gav kvinden aldrig op, og nu er Elliot her hos os. Vi kan ikke lægge fingre imellem. Elliot er noget af et projekt. Han er helt nedlukket, bange, slukket og man har bare lyst til at kysse og kramme ham og forsikre ham om, at alt nok skal blive godt igen. At gnist og lys i hans smukke, sørgmodige øjne nok skal vende tilbage. Men det kræver en meget specifik ny ejer med den fornødne erfaring, der er klar på at håndtere Elliot på den helt rigtige facon, den helt rette tilgang.  I et her og nu billede er der lang vej til en glad hund og han har brug for at blive mødt med en uudtømmelig mængde forståelse og tålmodighed. Man kan ikke forcere noget med ham. Han er gået lige i hjertet på samtlige, der har deres daglige gang I Dyreværnet, og vi glæder os alle enormt meget til den dag, vi ser ham logre for første gang.  Elliot vil gerne ud at gå tur og er interesseret i at snuse og observere omgivelserne. Han er lige så forsigtigt begyndt at være opsøgende overfor et par af vores dygtige (kvindelige) dyrepassere, men ligger mest i sin kurv eller lister forsigtigt rundt.  Han er som udgangspunkt meget tilbageholdende i kontakten med mennesker, især er han meget bange for mænd, og bliver let forskrækket/trækker sig tilbage.  Hans kommende hjem er absolut børnefrit hos rolige mennesker. Det er et must med personlig erfaring med usikre/frygtsomme hunde, og man skal kunne give ham den tid, plads og empati der skal til.  Se videoen hvor han leger med hunden Vinja ❤️ Han skal ud til hus i roligt kvarter væk fra byen med en tilhørende hermetisk højt indhegnet have. Vi ønsker udelukkende ansøgere med en glad, easygoing hanhund eller neutraliseret hunhund, der kan hjælpe med at vise ham, at verden ikke er så farlig altid.  Der er en mild, kærlig hund gemt inde under al hans frygt, måske endda en legesyg side også, og vi ønsker alle, at smukkeste Elliot kan finde lige nøjagtig den nye familie, der kan imødekomme alle hans behov. Man skal være indstillet på, at processen med Elliot kommer til at kræve mange besøg, og det er derfor nødvendigt, at ansøgere fleksibelt og forholdsvist nemt kan komme forbi internatet flere gange, hvis vi vurderer, der kunne være et potentielt match. Ønsker man at høre mere om Elliot, er man velkommen til at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid eller sende os en mail på [email protected] 
Vinja

Vinja

Race: Stor blanding
Alder: 2 år
Vinja søger plejeophold til en start med henblik på permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan. Naturligvis kan man ikke arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra hun er kommet til os. For den dag midt i juni 2023, da vores dyreambulance ankom med Vinja og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde, som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem et lille skridt ad gangen. Blandingerne i hende er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Vinja: Vinja ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der lå og ligger stadig en lang proces foran Vinja og de det er ikke sikkert, at hun nogensinde bliver ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker. Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og Vinja har siden sin ankomst til internatet gennemgået en enorm udvikling. Vi kan også konstatere, at Viola og Vanilla, de to hundesøstre, der allerede er blevet adopterede, har fortsat den gode udvikling og lever dejlige hundeliv hos hver deres nye familie. Se videoen hvor hun leger med hunden Elliot❤️ Vinja er stille og roligt blevet mere og mere kontaktsøgende på hendes egne præmisser. Det har taget os månedsvis at gøre hende nogenlunde tryg ved at have sele og snor på, og hun er nu nået dertil, hvor hun glæder sig til at komme ud og gå tur i det grønne. Hun er renlig her hos os, når hun har adgang til at blive lukket ud i gården jævnligt. Selvom hun er utryg ved mange ting, så har hun en indre styrke, som adskiller hende fra de andre søstre. Der ligger noget selvtillid gemt derinde, og hun er også den, der er mest forudsigelig i sine reaktioner. Hun er klog og på passer hun på dem, hun stoler på. Hun er stærk som en okse. Vinja er træningshunden af de 4 søstre. Hun eeeelsker at lære nyt, og er topmotiveret for at arbejde for godbidder. Hun byder selv ind med adfærd, fx løber hen og sætter forpoterne på vores bænk, eller dutter med sin snude på vores hænder, hvilket er små tricks, hun har lært. Vi er opstartet på klikkertræning, så hun kender kliklyden som markørsignal. Vinja giver kys til os hun kender og er meget glad for at blive nusset, når hun er i humør til det, og vil gerne ligge og flade ud ved siden af en. Når vi præsenterer nye ting eller områder, er hun umiddelbart nysgerrig og vil gerne undersøge det, men er samtidig usikker. Hendes første reaktion er at stå stille og observere – hun kan sagtens dukke sig forskrækket, men hun reagerer sjældent med flugt. Når hun så har mærket efter, hvad hun synes om situationen, går hun enten videre eller en stor bue udenom. Når hun er i omgivelser, hvor hun er tryg, så hopper hun rundt, leger og kaster rundt med bamser. At få nyt legetøj eller få lov til at vælge et nyt tøjdyr ud af en kæmpe bunke er bare det bedste i verden. Så skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at Vinja er den mest vagtsomme søster og den med mest kant – en indbrudstyv vil ikke blive taget pænt imod af Vinja, og hun passer på sine kære. Hun har en vagtsom side omkring hegnet ud til (kan gø af fremmede forbipasserende). Vi søger en helt særlig ny ejer, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke Vinja, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glad for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde hende et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. Hun er en skøn, kærlig snude og hun kan bestemt også være legesyg og tonse rundt og kaste med bamser når hun er i humør til det. Vinja leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) i rolige omgivelser, der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. Meget gerne en familie med erfaring med mastiffer eller lignende store, vogtende racer. Vi er langsomt begyndt at introducere Vinja for andre hunde, og vi må sige, at hun mildest talt er selektiv med, hvem hun kan lide, men en kastreret, stor, rolig, robust og Happy go lucky hanhund, vil være vores bedste bud på en evt. kommende hundeven i nyt hjem. Man skal også være klar på, at der med Vinja skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have.
Tiger

Tiger

Race: Stockhåret Schæfer
Alder: 5 år
Store dyreelskere har sammelagt sponsoreret 1000 kr. til Tiger og de er fratrukket adoptionsgebyret. <3 Tiger søger plejeophold til en start med henblik på permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden han kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan. Tiger har virkelig mere end nogensinde brug for en stabil og raceerfaren ejer, så han kan få den mest fabelagtige tilværelse resten af sine dage. Han har haft en lidt omtumlet tilværelse og der vil også være ting, vi ikke ved om ham, da han er overdraget til os fra en dyreværnssag. Han kræver en stærk, kærlig og schæfer-erfaren ejer, der rummer forståelse for Tigers historik. Vores personale, der omgås Tiger til dagligt her hos os fortæller: Tiger er en VIRKELIG lækker schæfer, energisk på en helt fantastisk og brugbar måde, og han er SÅ træningsparat. Vi oplever, at han går pænt i snor og kan lidt basic ting, selvom tidligere ejer har meddelt, at han ikke kan gå i snor og springer ud efter forbikørende trafik. En ting står LYSENDE klart, når man har lært Tiger at kende, og det er, at han kan rigtig godt lide at få arbejdsopgaver - og ellers tager han selv initiativ til noget. Vi lader ham gerne bære noget på tur, da han ellers gerne vil hoppe op og hænge fast i lavthængende grene og har svært ved at slippe dem igen. Han kan ikke med andre hunde, i hvert fald ikke her på internatet og vi går en kæmpe bue udenom. Tidligere ejer har fortalt, at det har været meget få hunde, Tiger har accepteret, og han skal introduceres langsomt og over flere gange, såfremt der er andre hunde i kommende families omgangskreds. Han er nået sindssygt langt i sin udvikling her hos os. Han er samarbejdende og lærenem, og selvom han har let ved at stresse op, så har han nu bedre styr på, hvad han kan gøre i de situationer, der stresser ham. Kommer der f.eks. en larmende bil, så tjekker han ind hos os og får en godbid, i stedet for at fare ud. Han er meget mere tillidsfuld og har fundet ud af det her med, at vi har hans ryg i de situationer, der er svære for ham. Og så er der altså også en kærlig puttehund side, det har bare taget tid for ham at turde stole nok på os. Han har nogen emotionelle skrammer, men er allerede nået milevidt fra den voldsomt stressede Tiger, der ankom hos os. Han skal ud til nogen med erfaring med brugshunde, der kan aktivere ham på en passende måde og bor ude, hvor der er plads omkring dem, da han bestemt ikke trives i bymiljø. Han stresser max op over trafik og andre dyr. Hvis der er børn i hans kommende familie, så er det nødt til at være teenagere af den hundevante slags, da Tiger er en stor, stærk powerfuld hund, og det er ham, og ikke børn, der skal være i det fulde fokus i hans fremtidige hjem. Sådan fungerer ansøgningprocessen.
Mateo

Mateo

Race: Mellem Blanding
Alder: 3½ år
Mateo søger plejeophold til en start med henblik på permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden han kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan. Flotte Mateo har Dyreværnet fået overdraget fra en dyreværnssag, hvor antallet af hunde hos tidligere ejer skulle bringes lidt ned. Han har startet sit liv i Spanien, hvor tidligere ejer boede, inden Mateo kom med hjem til Danmark. Mateo er en usikker dreng, der ikke egner sig i et fuldtidsarbejdende hjem, og som har brug for et rolig og tålmodigt hjem, der langsomt kan køre ham ind i nye, dejlige, velkendte rutiner i hans eget tempo. Her hos os oplever vi Mateo således: Mateo er en sød, men meget usikker fyr.  Han har brug for et roligt, tålmodigt hjem der vil give ham den tid han har brug for. Når først han er tryg, vil han blive den sødeste puttehund, der flader ud i sofaen.  Han kan knurre lidt forsigtigt, når han føler sig presset, så man må være lydhør og give ham plads. Han er meget kærlig når han først er tryg ved en.  Elsker at gå tur, men man skal være opmærksom på, at han kan blive fristet til at løbe efter cykler eller biler der kører langsomt, men er man på forkant kan man aflede og give ham godbidder i stedet. Derudover er det tydeligt at han har en del træk fra border collien, og at han kan have tendens til at snappe ud, hvis man går for tæt på folk. Derfor skal hans kommende familie gerne bo i omgivelser med masser af plads. Ud til familie uden børn (børnebørn ok, hvis Matteo kan lukkes væk). Han er usikker på andre hunde, men han er blevet god til at tjekke ind og så går vi en stor bue udenom andre hunde pt., for at det ikke ender i en uhensigtsmæssig situation/reaktion. Der skal helt sikkert tillægges en del stress til hans adfærd, men det er vigtigt at man er forudseende som hundeejer og undgår situationer der kan ende ubehageligt for både ejer og Mateo.  Mateo er kastreret. Sådan fungerer ansøgningprocessen.
Brotus

Brotus

Race: Siberian Husky / Golden Retriever
Alder: 2 år
Brotus søger plejeophold til en start med henblik på permanent adoption, når han er faldet til i sine nye omgivelser. En flytning satte en stopper for samlivet med Brotus, der desværre ikke kunne komme med i ny bolig. Men nogen gange er intet så skidt, at det ikke er godt for noget, for i forbindelse med denne omplacering, skal Brotus' fremtidige liv lige opgraderes på nogle punkter, så han får de bedst tænkelige betingelser for et fyldestgørende og indholdsrigt liv. Brotus er en tryghedsbøf og opmærksomhedskrævende fyr, der ønsker at være kommende families eneste midtpunkt. Han er nemlig ikke super glad for andre dyr, hverken hunde eller katte, og hvis han skal have sig nogle hundevenner uden for hjemmet, så skal han introduceres langsomt over flere gange.  Til gengæld ELSKER han alle mennesker, både voksne og børn, og han ville godt kunne bo i en familie med store, selvkørende børn. Han er dog ikke en hund, som børn kommer til at kunne gå med.  I tidligere hjem har Brotus gået til forskellige former for træning, bl.a. lydigheds- og sportræning. Dette gik dog i stå, da tidligere ejere fik baby, og vi skal sikre, at det ikke sker igen i kommende hjem. FULD fokus på Brotus er hans nye motto! Han er nemlig ikke en fyr, man kan spise af med en kort gåtur eller en tur i haven. Han er en energisk fyr, der har brug for masser af stimuli. Ydermere så skal han ud til hus i det landlige. Han kan ikke rumme bylivet og mange mennesker på en gang. Man skal være indstillet på, at der skal startes forfra med alene hjemme træningen, da tidligere ejer har været på barsel, og han derfor ikke har prøvet at blive ladt alene så meget. Når det har været nødvendigt, har han haft en tendens til at destruere ting i hjemmet, men vi tænker lige så meget det handler om, at han skal være korrekt stimuleret inden. Han har et udpræget jagtinstinkt, og han har det svært med stort set alle andre dyr. Kan man tilbyde Brotus et træningsfyldt liv, hvor han ikke skal tage stilling til andre dyr, så er Brotus uden tvivl verdens dejligste hund, der vader lige ind i hjertet. Brotus' avler har kontakt med hele hvalpekuldet og deres ejere, og vil meget gerne have kontakt med Brotus' nye familie også. Sådan foregår adoptions- og ansøgningsprocessen
Buddy

Buddy

Race: Golden Retriever
Alder: 1 år
Buddy er en lækker, ung Golden Retriever, der desværre har haft en uheldig hændelse med barnet i tidligere hjem og familien turde derfor ikke længere have ham. Om Buddys grænser er blevet kraftigt overskredet eller om der har været tale om leg, der er endt i en ulykke står hen i det uvisse, men faktum er, at Buddy er en kærlig dreng, der dog leder efter en ny familie uden børn grundet ovenstående hændelse. Store hundevante teenagebørn, der kan aflæse og respektere hans signaler ville dog godt kunne fungere, men han skal ikke være omkring børn yngre end det. Derfor kommer vi også til at gå med ansøgere, hvor familieforøgelse ikke længere er aktuelt. Tidligere familie kender Buddy som en livsglad og energisk fyr, der møder mennesker og verden, som det umiddelbart "forventes" af en Golden retriever. Han er glad for både hunde og katte, og er grundlæggende bare meget omgængelig. Buddy har en forsigtig side og skal trænes blidt samt introduceres til nye ting stille og roligt i hans egen tempo. Ved skift til nyt hjem skal nye ejere være indstillet på, at han er lidt bange for nye ting, han ikke har set før, eller ting, der ikke er eller står som de plejer. Der skal være riiiiigtig god tid til ham og til at køre ham roligt og omsorgsfuldt ind i nyt liv med nye rutiner. Han har været introduceret for hvalpetræning, men har brug for mere træning/stimuli med fokus på, at styrke hans selvtillid, så han tror mere på sig selv i nye situationer. Sidder man med en følelse af at være Buddys perfekte match, så forestiller vi os, at man skal være vaks ved havelågen og hurtigt møde op og melde sin interesse. Detaljer om den ulykkelige hændelse, der er årsagen til, at Buddy skal finde sig en ny familie, vil naturligvis blive gennemgået med potentielle matches.
Ellie

Ellie

Race: Broholmer / Rottweiler
Alder: 3 år
Grundet familiære forhold er Ellie overdraget til Dyreværnet og vi har nu lovet tidligere ejer at finde verdens bedste og erfarne hjem til netop hende! En familie som kender til rottweilerracen. Ellie er en social, glad og imødekommende hund, som er meget kærlig når først hun kender folk.  Vi oplevede i starten en usikker hund, men hun er helt klart blødt op overfor det personale, der håndterer hende til daglig. Hun kan godt blive nervøs, når mænd hæver stemmen - uanset om det er overfor hende eller andre i rummet. Mænd skal arbejde lidt ekstra for at vinde hende, men det går meget bedre nu end da hun først kom til os. Hun har også et beskyttergen og passer på sin familie. Derfor skal en kommende ejer have forståelse for hendes usikre side, og udelukkende bruge belønningsbaserede metoder, så hun kan få bygget sin selvtillid op. Muligvis er Ellie overbevist om, at hun i virkeligheden er en havfrue.. for noget af det bedste hun ved, er vand! Så tager du hende en tur med på stranden, så bliver hun ovenud lykkelig! Hun er Danmarksmester i at jagte katte og egern - så der skal naturligvis ikke være katte i hendes kommende hjem. Hun kan bo i lejlighed såvel som hus - bare hun får det træning og motion hun skal have. Ellie er god og glad i sit møde med andre hunde - hun elsker at lege. Hun er dog ikke så glad for andre tæver - kan bedst med hanner. Hun vil formentlig elske, hvis der er en sød og neutraliseret han i sit nye hjem. Ellie mestrede at være alene hjemme i tidligere hjem. Hun har ikke gået til nogen form for træning - men ingen tvivl om, at hun vil ELSKE at blive brugt til en form for træning fremadrettet! Hun er nemlig super kvik og trænbar og hun er topmotiveret af både godbidder, ros og legetøj! Lyder Ellie som en hund, du kan se hjemme hos dig og lever du op til de krav, vi stiller i teksten? Så kom endelig på besøg i Rødovre og udfyld en ansøgning på hende! Ellie har pas. Sådan fungerer ansøgningsprocesen hos Dyreværnet

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer