TV
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(51)
Jylland(12)
Hund(17)
Kat(17)
Kanin(9)
Marsvin(8)
Baloo

Baloo

Race: Australian Shepherd
Alder: 4 mdr.
For at komme i betragtning til adoption af Baloo, skal man maile os en ansøgning til følgende mailadresse: [email protected] Ansøgningen skal være så detaljeret og fyldestgørende som muligt, så vi får et helt klart og tydeligt indblik i, hvad man har af hundeerfaring og hvad man kan tilbyde ham. (Meget gerne med billeder, men dette er naturligvis valgfrit). Ansøgningen skal ligeledes indeholde fulde navn, adresse, postnummer og by samt telefonnummer, for at være gyldig og komme med i betragtning og vi lukker for ansøgningsrunden, når vi har nok kompetente ansøgere i puljen. Vi ønsker udelukkende ansøgninger fra modne, træningsmindede familier, der personligt ejer eller har ejet højenergiske Australian Shepherds eller lignende racer, Han er ikke egnet som førstegangshund. Går man videre i ansøgnings- og udvælgelsesprocessen, skal alle i husstanden kunne møde op og møde Baloo efter aftale med henblik på overdragelse: Har man hund i forvejen, skal denne også med. Er det en tæve, man har, er det ligeledes et krav, at hunden er steriliseret. Vi modtager ikke henvendelser angående Baloo pr. telefon, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. **** Akut opstået Astma i Baloos hjem satte en brat stopper for samlivet med denne lille flotte fyr, og han leder derfor efter et nyt hjem. Baloo er en super glad, livlig og energisk hvalp, der har brug for en ny ejer, der personligt kender racen ud og ind. Han er nemlig ikke egnet som førstegangshund.  Han har endnu ikke modtaget nogen former for træning, men han er helt klart en Træning- og arbejdshund, der skal være mere end "blot"  familiehund i hans kommende hjem for at trives optimalt.  Baloo er hvalp med alt, hver der dertil hører, og man skal som ny familie have god tid til at køre ham ind i nye rutiner, når han allerede skal have et skift igen så tidligt i sit liv. Han er glad for alt og alle, voksne, børn, hunde, katte... Livet er bare en fest. <3
Bobby

Bobby

Race: Mops / Beagle
Alder: 7 mdr.
Det var en knust familie, der måtte kaste håndklædet i ringen med Bobby, men det var desværre nødvendigt, da Bobby har separationsangst. Hverdagen kunne slet ikke hænge sammen længere,  når lille Bobby-mand ikke kan være alene hjemme. Vi ved heldigvis, at der findes familier derude, som er stykket sammen på en måde, så deres hunde aldrig er alene. Og LIGE nøjagtig sådan en familie leder vi efter til Bobby. Bobby er en vaskeægte selskabspapegøje. Han ELSKER mennesker og jo mere opmærksomhed des bedre. Han er også meget glad for børn. Han er stadig blot en stor hvalp, der godt kan nappe i hænder, da hænder er anvendt til leg i tidligere hjem, så eventuelle børn bør være store, hundevante børn, så de ikke bliver bange for ham. Selvom han er blandet med mops, så er Bobby primært beagle og vi kommer til at ønske ansøgere, der har haft beagler eller andre typer jagthunde før, for han kommer altså med det berømte sjette gear. Han skal ud til en familie, der kan give ham den helt rette skræddersyede træning og stimuli, så både næse og hoved får noget at arbejde med. Den lille kærlighedsbombe er MEGET begejstret for andre hunde, og nogle hunde kan godt synes han er lidt voldsom, så vi håber han i fremtiden får sig nogle hundevenner, der leger på samme måde som ham. Hans nye familie kunne også meget vel have en han eller neutraliseret tæve i forvejen, som kan agere hans solide støtte i forbindelse med en omplacering. <3  Mød op og hør mere om labre Bobby, hvis han lyder som noget for dig.
Pinot

Pinot

Race: FT Cocker Spaniel
Alder: 2½ år
TOP-charmerende Pinot er en DRØM af en arbejdshund, og tidligere familie måtte med stor sorg se i øjnene, at han ikke kan trives med det "ordinære" familieliv. Han har brug for at blive brugt til det, han er skabt til oven i hatten. Med sine fabelagtige krøller, der er som taget ud af en reklame for hårprodukter, kommer Pinot uden tvivl til at smelte tusindvis hjerter, for man kan ikke komme uden om at han er hamrende køn. Men han kræver altså noget helt specielt, og derfor er vi meget målrettede med, hvad han skal tilbydes, for at komme i betragtning til ham. ✨ NYHED! SE DYREVÆRNETS TV-SERIE PÅ VIAPLAY & TV3 ✨ Ansøgere til Pinot skal have eller have haft arbejdende FT-cocker før og skal kunne tilbyde Pinot et liv fyldt med næsestimuli i form af spor og jagt. Han er ikke trænet til jagt på nuværende tidspunkt, men han ønsker at blive det. Han kræver en ny ejer, der har god tid til ham, så hverdagen og arbejdet med Pinot ikke drukner i f.eks. karriere og børn. Han ønsker en tilværelse, hvor Pinot er i fokus og hvor han kan være sammen med sin ejer så meget som muligt. Drømmescenariet er landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet. Den flotte fyr kan med langt de fleste andre hunde og godt kunne trives med en racefælle i et kommende hjem. (Hvis tæve, kræver vi at tæven er steriliseret). Han løber lidt efter katte i leg, men virker ikke som om, at han gør dem noget. Det er ren sjov og ballade fra hans side af. Pinot er fyldt op til randen af kærlighed fra tidligere familie, og det kan man tydeligt mærke på ham. Han ELSKER alt og alle, og er bare helt igennem en dejlig fyr, men vi minder lige igen om, at han ikke udelukkende er egnet som familie-hyggehund. Han har brug for et job ved siden af.
Eddie

Eddie

Race: Engelsk Springer Spaniel
Alder: 1 år og 4 mdr
For at komme i betragtning til adoption af Eddie, skal man maile os en ansøgning til følgende mailadresse: [email protected] Ansøgningen skal være så detaljeret og fyldestgørende som muligt, så vi får et helt klart og tydeligt indblik i, hvad man har af hundeerfaring og hvad man kan tilbyde Eddie. (Meget gerne med billeder, men dette er naturligvis valgfrit). Vi ønsker udelukkende ansøgninger fra modne, træningsmindede folk, der personligt har en velafbalanceret, glad og social jagthund i forvejen, da Eddie har brug for en makker at støtte sig til. Er det en tæve, man har, er det ligeledes et krav, at hunden er steriliseret. * Når livet slår knuder og alt bliver vendt op og ned, så man ikke længere kan se sig ud af mørket, kan det være hårdt at træffe de rigtige beslutninger for sine dyr. Eddie og Plets opdrætter var dog ikke et sekund i tvivl om, at Dyreværnet skulle være dem, der hjalp hans to hunde videre i nye rette hjem, og vi har taget i mod de to flotte fyre med åbne arme. Eddie og Plet har haft det godt hos tidligere ejer, men de har også levet i en tryg og stort set lukket boble, hvor de udelukkende har været sammen med deres forældre og naturligvis ejer. En beskyttet tilværelse, hvor verden udenom ikke eksisterede for dem. Det giver sig selv, at enhver ville få et kulturchok, hvis man ud af det blå med et fingerknips blev præsenteret for en stor verden, man ikke anede eksisterede. Bare det at køre i bil herind var fuldkommen overvældende for dem, og de kunne næsten ikke rumme alle de sanseindtryk, der pludselig ramte dem. Eddie har derfor brug for verdens mest tålmodige familie, der har lyst til at arbejde med ham og give ham mod på at udforske den store verden i bitte bitte små etaper. Eddie har derudover også brug for en rolig, godmodig hund som støttepædagog, der kan vise ham, at verden er vidunderlig. Byliv og lejlighed er ikke en option til Eddie. Han har brug for at bo landligt i hus, idet rolige omgivelser vil kunne hjælpe med at danne basen for den videre udvikling, som hans nye familie skal hjælpe ham med. Inden brødrene kom til os er de blevet præsenteret for træning hjemme og kan sådan det mest basale. Ejer fortæller, at Eddie bruger sin gode næse meget, og har brug for den form for mentale stimuli, når han er faldet til i nyt hjem. Eddie har et kærligt sind, men er stadig her hos os næsten paralyseret af alle de sanseudtryk, så der venter en stor opgave for hans nye familie, der meget vel kan komme til at tage tid. Vi kommer naturligvis til at have en meget mere detaljeret snak om Eddies behov med de ansøgere, der vurderes til at være et potentielle match, og længere henne i ansøgningsprocessen, skal der selvfølgelig også bookes et møde mellem Eddie, ansøger og dennes hund.
Plet

Plet

Race: Engelsk Springer Spaniel
Alder: 1 år 4 mdr.
For at komme i betragtning til adoption af Plet, skal man maile os en ansøgning til følgende mailadresse: [email protected] Ansøgningen skal være så detaljeret og fyldestgørende som muligt, så vi får et helt klart og tydeligt indblik i, hvad man har af hundeerfaring og hvad man kan tilbyde Plet. (Meget gerne med billeder, men dette er naturligvis valgfrit). Vi ønsker udelukkende ansøgninger fra modne, træningsmindede folk, der personligt har en velafbalanceret, glad og social jagthund i forvejen, da Plet har brug for en makker at støtte sig til. Er det en tæve, man har, er det ligeledes et krav, at hunden er steriliseret. * Når livet slår knuder og alt bliver vendt op og ned, så man ikke længere kan se sig ud af mørket, kan det være hårdt at træffe de rigtige beslutninger for sine dyr.  Plet og Eddies opdrætter var dog ikke et sekund i tvivl om, at Dyreværnet skulle være dem, der hjalp hans to hunde videre i nye rette hjem, og vi har taget i mod de to flotte fyre med åbne arme. Plet og Eddie har haft det godt hos tidligere ejer, men de har også levet i en tryg og stort set lukket boble, hvor de udelukkende har været sammen med deres forældre og naturligvis ejer. En beskyttet tilværelse, hvor verden udenom ikke eksisterede for dem. Det giver sig selv, at enhver ville få et kulturchok, hvis man ud af det blå med et fingerknips blev præsenteret for en stor verden, man ikke anede eksisterede. Bare det at køre i bil herind var fuldkommen overvældende for dem, og de kunne næsten ikke rumme alle de sanseindtryk, der pludselig ramte dem. Plet har derfor brug for verdens mest tålmodige familie, der har lyst til at arbejde med ham og give ham mod på at udforske den store verden i bitte bitte små etaper. Plet har derudover også brug for en rolig, godmodig hund som støttepædagog, der kan vise ham, at verden er vidunderlig.  Byliv og lejlighed er ikke en option til Plet. Han har brug for at bo landligt i hus, idet rolige omgivelser vil kunne hjælpe med at danne basen for den videre udvikling, som hans nye familie skal hjælpe ham med. Inden Plet kom til os er han blevet præsenteret for træning hjemme og kan sådan det mest basale. Ejer fortæller, at Plet bruger sin gode næse meget, og har brug for den form for mentale stimuli, når han er faldet til i nyt hjem. Plet har et kærligt sind, men er stadig her hos os næsten paralyseret af alle de sanseudtryk, så der venter en stor opgave for hans nye familie, der meget vel kan komme til at tage tid.  Vi kommer naturligvis til at have en meget mere detaljeret snak om Plets behov med de ansøgere, der vurderes til at være et potentielle match, og længere henne i ansøgningsprocessen, skal der selvfølgelig også bookes et møde mellem Plet, ansøger og dennes hund.
Meyer

Meyer

Race: Blanding
Alder: 9 år
Historien om Meyer er så mystisk, som den overhovedet kan blive, i det den lille super happy spirrevip er fundet løbende herreløs omkring i Hvidovre.  Men ikke nok med det. Meyers chipnummer viste sig nemlig at være registreret til en Fransk Bulldog, hvis ejer sad med sin hund i favnen, da vi ringede, så herfra blev det hele for alvor mærkeligt. Det helt store detektivarbejde blev sat i gang og alle tænkelige veje for at finde ud af mere om Meyer, begyndte. Der var dog ingen held med noget af det, så nu koncentrerer vi os i stedet for om at finde en ny familie til Meyer, der vil passe ekstra godt på ham. Den lille fyr har nemlig et solidt greb i alle vores hjerter her hos Dyreværnet. Mage til charmerende og livsglad lille fyr skal man lede længe efter. Han er SÅ sød og kær, og også ret energisk. Vores dyrlæger har vurderet ham til at være omkring 9 år gammel, men fakta er, at vi ikke kender hans præcise alder. Men vi VED, at han kommer til at gøre nogen lige så glade, som han gør os, der passer på ham hos Dyreværnet. Virkelig en lille Charmør med krudt i rumpetten. Han er BESTEMT ikke færdig med at opleve verden endnu, og han drømmer om en aktiv ejer, der vil gå på oplevelse med sammen med ham.
Buster

Buster

Race: Coton De Tulear
Alder: 6½ år
Store ændringer i de familiære forhold har gjort, at Buster ikke længere kunne have en optimal tilværelse med meget lidt alenetid. Tidligere har familiemedlemmer hjulpet med pasning, så hverdagen hang sammen for søde Buster og tidligere ejer, men dette er desværre ikke længere muligt.  Vi har derfor fået den fornemme opgave at finde Buster en ny familie, hvor alenetiden er nede på et minimum, da han ikke er udpræget glad for at være alene mere end to timer ad gangen.  Han har indtil nu boet i lejlighed, men vi er i samarbejde med tidligere ejere blevet enige om, at charmebøffen skal ud til hus og have, da han både gør en del og er lydfølsom overfor alle de lyde, der følger med, når man bor i en etageejendom. En tilværelse i hus i rolige omgivelser vil med garanti hjælpe ham med at være mindre på vagt og mindre stresset over diverse lyde og dermed gør han også mindre. Overfor fremmede mennesker er Buster meget forsigtig, og skal lige have lov til at se folk an. Han har svært ved at rumme hurtige bevægelser samt "overraskelser", og er en reserveret herre til en start. Han bløder dog hurtigt op, når han har sit eget menneske ved sin side.  Buster er en vagtsom hund, der passer rigtig godt på sin ejer, og vi kan derfor ikke anbefale, at han lander hos en børnefamilie, hvor børn og deres venner er en del af hans kommende hverdag. Han kan dog godt introduceres til store børn på besøg engang imellem.  Når Buster er tryg og i vante omgivelser, hvor han ikke er på vagt, så er han fuldkommen som alle andre glade og elskelige hunde. Sød, glad, meget legesyg og ELSKER at træne. Han er især ferm til søgning og spor, og har gået på flere forskellige træningshold.  Buster har fået renset tandsten af bisserne, men har i øvrigt fine tænder og ingen tegn på tandsygdomme i et her og nu billede. Han har tegn på løs knæskal på venstre bagben, og vi kan ikke vide, om det kan blive operationskrævende ud i fremtiden. Har man de helt rette rammer til Buster og hans let sensitive sind, så skal man ikke holde sig tilbage. Så er det bare med at sætte det lange ben foran og møde op i Dyreværnets åbningstid og melde sin interesse.  Buster er kastreret og har gyldigt pas. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay!
Bruno

Bruno

Race: Pekingeser-blanding
Alder: 6 år 9 mdr
Fra en sag, hvor hele korthuset ramlede om ørerne på en borger, har vi fået lille Bruno overdraget, så han kan få sig en ny og bedre tilværelse i i fremtiden. Vores mål er at give ham verdens bedste senior-liv hos en kærlig familie, hvor han kan blive forgudet resten af sine dage. Han kræver en familie, der kan tilbyde og rumme lige der der lille ekstra, for Bruno har aldrig prøvet at være alene hjemme, og eftersom han ikke har været vant til at komme ud og gå ture, så er han på nuværende tidspunkt heller ikke renlig. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay! Vi forestiller os dog, at renligheden hurtigt kommer på plads, når han bliver præsenteret for nogle gode faste rutiner og en genkendelig hverdag, hvor der er tålmodighed til at lære ham alt helt forfra. <3  Han er en lidt forsigtig dreng og er ikke den ideelle lille hund til en hektisk børnefamilie, hvor der er et rend af mennesker. Han er mere til den rolige evt. ældre ejer, der ikke går på arbejde mere, og som har oceaner af tid til at lære ham, hvordan det fede liv er med masser af omsorg og ture ud i det blå. For ture skal han i den grad ud på... Han er nemlig overvægtig, den lille charmetrold og skal smide minimum 2 ½ kilo, for bare at komme lidt i nærheden af hans idealvægt, og man dermed forebygger sygdomme og ledproblemer, som følge af overvægt. Så han skal ud og opleve verden, som han endnu ikke har set så meget af. Det bliver kræs for både hans krop, sjæl og sind.  Vores dyrlæger har haft ham til en tandrens, hvor et par tænder måtte lade livet. Der er ydermere observeret flere "gamle skader" på andre tænder, der kræver et nærmere tjek og evt. udtrækning senere hen. Dyreværnet giver en gratis tandkontrol med evt. udtræk af rodstumper, når han er faldet lidt til i nyt hjem. Lige nu og her, vil vi ikke "udsætte" ham for mere, end de store forandringer, han allerede har gennemlevet, siden vi fik ham overdraget.  Kan man BARE ikke vente med at høre mere om Bruno, så er man velkommen til at møde op i Dyreværnets åbningstid til en uforpligtende snak :)
Viola

Viola

Race: Stor blanding
Alder: 1 år 7 mdr.
Selvfølgelig kan man ikke arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra Viola er kommet til os. For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Viola og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i Viola er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Viola: Viola ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der ligger en lang, sej proces foran dem og de kommer formentlig aldrig til at blive ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi ser nogle fine små trin i den rigtige retning, men med det afsæt at det er meget skadede hunde. De har rykket sig fra at enten flygte i panik eller krybe sammen helt stive af skræk, til at lige så forsigtigt liste frem og snuse til vores hænder og tage små trin ud af værelset, ud i en lukket baggård og snuse lidt rundt – for så at løbe ind i sikkerhed på værelset igen, så liste ud igen osv... Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og de bliver lige så forsigtigt mere og mere kontaktsøgende på deres egne præmisser. Ligeledes træner vi at de bliver trygge ved at have sele og snor på, og er netop begyndt at kunne gå nogle små ture inde på hele Dyreværnets matrikel med Viola. Alle 4 er søde, milde hunde, der har en vagtsom side omkring hegnet udtil (gør af fremmede forbipasserende). De er stort set renlige, hvis de har adgang til at blive lukket ud i en have. Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke er alle 4, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glade for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde dem et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. De er skønne, kærlige hunde alle 4 og de kan bestemt også være legesyge og tonse rundt og kaste med bamser når de er i humør til det. Viola har fra dag 1 skilt sig ud, ved at være den, der "gik forrest", er mega nysgerrig og meget mere opsøgende end sine søstre. Når hun er i omgivelser, hvor hun er tryg, så hopper hun rundt, leger og giver rigtig mange kys, og vil også gerne nusses. Hun kan dog stadig fare sammen eller løbe væk ved en høj lyd eller lidt for hurtig bevægelse. Når vi præsenterer hende for noget nyt er hun som udgangspunkt nysgerrig og undersøger det forsigtigt og interesseret. Viola leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser og meget gerne en familie med en anden glad, tryg hund. Vi har introduceret dem for enkelte andre hunde, og de er alle 4 umiddelbart rigtig glade og imødekommende, men usikre. Man skal også være klar på, at med de her 4 skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Viola formidles som 'dyr i pleje' til en start mhp. permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay!
Vanilla

Vanilla

Race: Stor blanding
Alder: 1 år 7 mdr.
Som de fleste nok vil kunne forstå, kan man ikke arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra Viola er kommet til os. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay! For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Vanilla og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i Vanilla er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Vanilla: Vanilla ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der ligger en lang, sej proces foran dem og de kommer formentlig aldrig til at blive ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi ser nogle fine små trin i den rigtige retning, men med det afsæt at det er meget skadede hunde. De har rykket sig fra at enten flygte i panik eller krybe sammen helt stive af skræk, til at lige så forsigtigt liste frem og snuse til vores hænder og tage små trin ud af værelset, ud i en lukket baggård og snuse lidt rundt – for så at løbe ind i sikkerhed på værelset igen, så liste ud igen osv... Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og de bliver lige så forsigtigt mere og mere kontaktsøgende på deres egne præmisser. Ligeledes træner vi at de bliver trygge ved at have sele og snor på, og Vanilla er lige nået dertil, hvor hun er okay med at have sele på og næste trin er, at der kommer en snor på. Babysteps! Alle 4 er søde, milde hunde, der har en vagtsom side omkring hegnet udtil (gør af fremmede forbipasserende). De er stort set renlige, hvis de har adgang til at blive lukket ud i en have. Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke er alle 4, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glade for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde dem et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. De er skønne, kærlige hunde alle 4 og de kan bestemt også være legesyge og tonse rundt og kaste med bamser når de er i humør til det. Vanilla er den legesyge. Alt det legetøj hun har manglet som hvalp, er hun i gang med at samle sammen nu – det bedste hun ved er, når vi sætter en kasse legetøj frem, og hun så kan udvælge ét af gangen og spurte ind med det og gemme det på sit værelse – eller bide det i 1000 stykker. Hun kan også lege vildt sammen med Valentina, og nogen gange bliver de ret højrøstede, så man bliver helt overraskede. De er glade for at spurte afsted sammen og jagte en bamse, eller slås for sjov. Vanilla er også en meget kærlig snude, der lige så forsigtigt begynder at synes det er rart, at blive nusset. Hun kan bedst lide at blive kløet på halsen/brystet, men når hun er i humør til det, kan hun lægge sig helt hen til en og flade ud, og så forsvinder hendes ellers bekymrede blik. Det er meget rørende. Når vi præsenterer nye ting eller områder, vil hun gerne undersøge det, men er samtidig bange, så hun strækker sig helt ud på tåspidserne for fx at snuse til noget nyt, indtil hun konstaterer om det er sikkert og tør stå lidt mere fast på poterne. Hun farer nemt sammen eller løber ind på sit værelse ved en høj lyd eller lidt for hurtig bevægelse. Vanilla leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser og meget gerne en familie med en anden glad, tryg og kastreret hanhund. Vi har introduceret søstrene for enkelte andre hunde, og de er alle 4 umiddelbart rigtig glade og imødekommende, men usikre. Man skal også være klar på, at med de her 4 skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Vanilla formidles som 'dyr i pleje' til en start med henblik på permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan.
Vinja

Vinja

Race: Stor blanding
Alder: 1 år 7 mdr.
Det giver sig selv, at man ikke kan arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra Vinja er kommet til os. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay! For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Vinja og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i Vinja er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Vinja: Vinja ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der ligger en lang, sej proces foran dem og de kommer formentlig aldrig til at blive ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi ser nogle fine små trin i den rigtige retning, men med det afsæt at det er meget skadede hunde. De har rykket sig fra at enten flygte i panik eller krybe sammen helt stive af skræk, til at lige så forsigtigt liste frem og snuse til vores hænder og tage små trin ud af værelset, ud i en lukket baggård og snuse lidt rundt – for så at løbe ind i sikkerhed på værelset igen, så liste ud igen osv... Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og de bliver lige så forsigtigt mere og mere kontaktsøgende på deres egne præmisser. Ligeledes træner vi at de bliver trygge ved at have sele og snor på, og Vinja så tæt på, at tage de første små skridt ud af baggården og gå en lille tur inde på Dyreværnets matrikel. Alle 4 er søde, milde hunde, der har en vagtsom side omkring hegnet udtil (gør af fremmede forbipasserende). De er stort set renlige, hvis de har adgang til at blive lukket ud i en have. Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke er alle 4, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glade for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde dem et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. De er skønne, kærlige hunde alle 4 og de kan bestemt også være legesyge og tonse rundt og kaste med bamser når de er i humør til det. Vinja er træningshunden af de 4. Hun eeeelsker at lære nyt, og er topmotiveret for at arbejde for godbidder. Hun byder selv ind med adfærd, fx løber hen og sætter forpoterne på vores bænk, eller dutter med sin snude på vores hænder, hvilket er små tricks, hun har lært. Vi er opstartet på klikkertræning så hun kender kliklyden som markørsignal. Vinja giver kys til os hun kender og begynder lige så forsigtigt at synes det er rart, at blive nusset en lille bitte smule, helt kortvarigt. Når vi præsenterer nye ting eller områder, vil hun gerne undersøge det, men er samtidig usikker, så hun strækker sig helt ud på tåspidserne for fx at snuse til noget nyt, indtil hun konstaterer om det er sikkert og tør stå lidt mere fast på poterne. Hun kan dog stadig fare sammen eller løbe ind på sit værelse ved en høj lyd eller lidt for hurtig bevægelse. Når hun er i omgivelser, hvor hun er tryg, så hopper hun rundt, leger og kaster rundt med bamser. At få nyt legetøj eller få lov til at vælge et nyt tøjdyr ud af en kæmpe bunke er bare det bedste i verden. Så skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at Vinja er den mest vagtsomme søster og den med mest kant – en indbrudstyv vil ikke blive taget pænt imod af Vinja, og hun passer på sine kære. Vinja leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser uden anden hund, da hun ikke kan rumme andre hunde endnu. Meget gerne en familie med erfaring med mastiffer eller lignende store, vogtende racer. Vi har introduceret søstrene for enkelte andre hunde, og de er alle 4 umiddelbart rigtig glade og imødekommende, men usikre. Man skal også være klar på, at med de her 4 skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Vinja formidles som 'dyr i pleje' til en start mhp. permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan.
Valentina

Valentina

Race: Stor blanding
Alder: 1 år 7 mdr.
Naturligvis kan man ikke arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra Valentina er kommet til os. For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Valentina og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i Valentina er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Valentina: Valentina ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der ligger en lang, sej proces foran dem og de kommer formentlig aldrig til at blive ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi ser nogle fine små trin i den rigtige retning, men med det afsæt at det er meget skadede hunde. De har rykket sig fra at enten flygte i panik eller krybe sammen helt stive af skræk, til at lige så forsigtigt liste frem og snuse til vores hænder og tage små trin ud af værelset, ud i en lukket baggård og snuse lidt rundt – for så at løbe ind i sikkerhed på værelset igen, så liste ud igen osv... Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og de bliver lige så forsigtigt mere og mere kontaktsøgende på deres egne præmisser. Ligeledes træner vi at de bliver trygge ved at have sele og snor på, og Valentina er lige nået dertil, hvor hun er okay med at have sele på og næste trin er, at der kommer en snor på. Babysteps! Alle 4 er søde, milde hunde, der har en vagtsom side omkring hegnet ud til (gør af fremmede forbipasserende). De er stort set renlige, hvis de har adgang til at blive lukket ud i en have. Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke er alle 4, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, være glade for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde dem et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. De er skønne, kærlige hunde alle 4 og de kan bestemt også være legesyge og tonse rundt og kaste med bamser når de er i humør til det. Valentina er puttehunden i søskendeflokken. Hun er også den mest bekymrede og hende, der har nogle store ar – både på krop og sjæl. Men, når man først har vundet hendes tillid, så putter hun sig tæt til en, giver små kys og er rigtig glad for at blive nusset. Når hun endelig ligger og flader ud i sin kurv og dutter til en med sin pote, for at få mere nus, så kan man jo ikke undgå at smelte helt. Hun er en meget forsigtig pige, men når hun er i humør til det, så kan hun også lege vildt sammen med Vanilla, og nogen gange bliver de ret højrøstede, så man bliver helt overraskede. De er glade for at spurte afsted sammen, hoppe rundt og jagte en bamse, eller slås for sjov. Når vi præsenterer nye ting eller områder, vil Valentina gerne undersøge det, men er samtidig bange, så hun strækker sig helt ud på tåspidserne for fx at snuse til noget nyt, indtil hun konstaterer om det er sikkert og tør stå lidt mere fast på poterne. Hun farer nemt sammen eller løber ind på sit værelse ved en høj lyd eller lidt for hurtig bevægelse. Valentina leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser og meget gerne en familie med en anden glad, tryg, kastreret hanhund. Vi har introduceret søstrene for enkelte andre hunde, og de er alle 4 umiddelbart rigtig glade og imødekommende, men usikre. Man skal også være klar på, at med de her 4 skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Valentina formidles som 'dyr i pleje' til en start mhp. permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan. Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay!
Maja

Maja

Race: Pointer-blanding
Alder: 1 år
Fantastiske Maja leder med lys og lygte efter en ny familie, da allergi hos ejer desværre satte en stopper for det lykkelige samliv med hende. Maja er oprindeligt fra Grækenland, men har aldrig levet det hårde liv på gaden, da hun er født på internat. Hun er ENORMT elskelig, og også meget aktiv, og det er vurderet, at hun med stor sandsynlighed har noget pointer i sig. ✨ NYHED! SE DYREVÆRNETS TV-SERIE PÅ VIAPLAY & TV3 ✨ Maja har næsen i jorden konstant og har brug for en aktiv udelivs-familie, der kan stimulere hende nok på daglig basis. Her hos os er hun blevet præsenteret for både svømning og agility, og hun er fuldkommen vild med begge dele! Virkelig i sit es i de to discipliner. Hun elsker alle mennesker, også børn, men er voldsom i sin glædesiver, så hvis der er børn i kommende hjem, skal det være store og hundevante af slagsen. Hun er sprængfyldt med kærlighed, men har ikke helt lært bidehæmning endnu. Hun er ikke egnet som førstegangshund. Denne smukke pige har været overordentlig glad for andre hunde, og er det på sin vis også stadigvæk, men efter fire mislykkede besøg med potentielle matches med hund i forvejen, har vi vurderet, at hun IKKE skal bo i et hjem med hund i forvejen. Derimod vil hun elske have et liv, hvor hun har hundevenner udenfor hjemmets fire vægge.  Hun har et udpræget jagtinstinkt med alt, hvad det indebærer af snuden i jorden og katte, der skal jages væk fra jordens overflade, så dem kan hun altså ikke bo sammen med. Maja har endnu ikke lært at være alene hjemme, og tidligere ejer har derfor trænet hende til at være i bur. Det betyder ikke nødvendigvis, at hun kan lide at være alene hjemme, så her vil vi foreslå ny familie, at man starter helt forfra med alene hjemme-træningen. Har man plads og overskud til verdens dejligste og kærligste græker-bøf med krudt i rumpetten, og har nem adgang til vild natur samt gode træningsplaner, så er Maja LIGE det, man har gået og ledt efter. Maja har gyldigt pas. En kæmpestor dyreelsker, der desværre ikke selv har mulighed for at adoptere Maja, har doneret 600 kr. til hende, som hermed er fratrukket adoptionsgebyret.
Basse

Basse

Race: Schæfer / Husky / Border / Berner
Alder: 1 år
Hvad ender man med at ligne, når ens mor er Schæfer/Golden Retriever/Berner Sennen og far er Siberian Husky/Border Collie? Så ligner man Basse, for det er lige nøjagtig den vilde blanding han er, og hvor ER han bare smukt faldet ud. Han er svært at få øjnene fra. Basse er blot fyldt 1 år, og det er en svær alder, hvor alt kan føles som lidt op ad bakke, men vi er sikre på, at finde hans helt rette match, der er klædt på til opgaven. Tidligere ejer har nemlig måtte kaste håndklædet i ringen, da Basse er en højenergisk dreng, der kræver RIGTIG meget korrekt stimuli, for at han er i balance og vedblive med at være en god hund på den anden side af teenageårene.  ✨ NYHED! SE DYREVÆRNETS TV-SERIE PÅ VIAPLAY & TV3 ✨ Basse indtil nu boet i lejlighed og primært været i bur hele tiden. Det er jo naturligvis ikke sådan man skal have hvalp/hund, og han skal derfor nu ud til det stikmodsatte! Basse har brug for lande i landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet, åbne vidder, stor portion tålmod, kærlige rammer og masser af træning, og man kommer ikke sovende til denne opgave. Man skal betragte ham som en hvalp, hvor alt skal trænes forfra, for Basse er hverken renlig eller kan være alene hjemme.  Han skulle efter sigende være rigtig god i sin omgang med andre hunde, og har man en neutraliseret højenergisk og veltrænet tæve i forvejen, kunne det rette hundematch godt blive en stor hjælp i forhold til arbejdet med Basse, så det kommer vi til at  lægge vægt på.  Denne meget charmerende fyr er ikke egnet som førstegangshund, og der skal være super god tid og overskud til ham i kommende hjem. Han er god og kærlig i sin grundkerne, men naturligvis på nuværende tidspunkt en usleben diamant, der GLÆDER sig til at havne det helt rette sted, og udvikle sig til universets sødeste, sjoveste og dygtigste hund. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Leonora

Leonora

Race: Schæfer-blanding
Alder: 5 mdr.
For at komme i betragtning til adoption af Leonora, skal man maile os en ansøgning til følgende mailadresse: [email protected] Ansøgningen skal være så detaljeret og fyldestgørende som muligt, så vi får et helt klart og tydeligt indblik i, hvad man har af hundeerfaring og hvad man kan tilbyde Leonora. (Meget gerne med billeder, men dette er naturligvis valgfrit). Ansøgningen skal ligeledes indeholde fulde navn, adresse, postnummer og by samt telefonnummer, for at være gyldig og komme med i betragtning og skal lande i vores indbakke SENEST TIRSDAG D. 26. SEPTEMBER 2023 KL.16:00. Vi ønsker udelukkende ansøgninger fra modne, træningsmindede familier, der personligt har eller har haft energiske, selvstændige, arbejdssomme racer før, foretrukkent Schæfer eller lignende. Hun er ikke egnet som førstegangshund. Går man videre i ansøgnings- og udvælgelsesprocessen, skal alle i husstanden kunne møde op og møde Leonora efter aftale med henblik på overdragelse: FREDAG D. 29. SEPTEMBER efter aftale. Dette er et krav. Har man hund i forvejen, skal denne også med. Er det en hanhund, man har, er det ligeledes et krav, at hunden er kastreret. Vi modtager ikke henvendelser angående Leonora pr. telefon, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Plejemor fortæller om Leonora: Hun er meget glad og livlig. Så meget at jeg vil sige at hun trænger til at komme et sted hen med MASSER af plads og højt til loftet. Hun er blevet meget bedre til trapper, men hun er ikke en hund, der er egnet i etageejendom. Hun bliver rigtig stor, og der skal passes på  hendes knogler og led. Hun er glad for at møde andre hunde, børn og voksne. Der skal hilses på alle hun kommer forbi. Hun er meget glad og opsat på leg med andre hunde. Hun inviterer til leg, men kan være lidt voldsom når hun leger, så det er ikke alle hunde, der synes hun er et hit. Hun er også meget kærlig. Kommer gerne hen og vil gerne nusses og lægger hendes hoved til en. Hun kan ikke holde sig om morgen og skal tisse lige så snart hun vågner, men ellers er hun renlig. Hun får mad tre gange om dagen og har god appetit. Leonora er en glad hund, der trænger til en der kan give hende en masse motion, leg, træning, korrekt stimuli og masser af  kærlighed.
Bumle

Bumle

Race: Malteser / Fr. Bulldog
Alder: 1 år
Glæd jer til at høre mere om energiske Bumle, der desværre blev for stor en mundfuld for tidligere ejer. For den rette, aktive ejer bliver han den ultimative drømmehund. <3  Søde Bumle er en energi-maskine og da tidligere ejer var stress-påvirket, så blev Bumle og ejer en rigtig dårlig kombination. Det finder vi en løsning på nu.  Bumle er en imødekommende, super social og dejlig fyr, der rigtig gerne vil have, at der sker noget spændende og får nogle fede oplevelser med i rygsækken. Han er blevet præsenteret for både skovture i dejlige idylliske omgivelser, ture til stranden og andre ture ud i naturen, og han ELSKER det. Han elsker at have næsen i jorden, og har brug for en aktiv familie, der rent faktisk vil lave noget med ham, for han er IKKE en sofakartoffel. Bumle har flair for diverse former for træning, så Nose work, sportræning eller lignende kunne være super aktuelt for en lille laber krudtugle som Bumle. Han drømmer også om, at hans kommende familie både har børn +10 år og måske endda så heldig, at der også er en hundemakker til ham i form af en han eller neutraliseret tæve, da han er meget begejstret for andre hunde på sin egen størrelse. Da tidligere ejer var førtidspensionist, så har Bumle ikke været vant til at være så meget alene hjemme, så her skal ny familie være indstillet på at starte forfra med træningen heraf, men han ER en selskabspapegøje og vil helst have sine mennesker omkring sig det meste af tiden, så han er ikke den ideelle hund til en fuldtidsarbejdende familie. Hvis Bumle lyder interessant, så skal man blot kigge forbi Dyreværnet i vores åbningstid og melde sin interesse, så fortæller vi glad og gerne mere om denne lille charmetrold. 
Solveig

Solveig

Race: Springer Spaniel
Alder: 7 år
Skønneste og gladeste Solveigs senior-år skal bare være de absolut bedste og lykkeligste, så vi håber at hendes perfekte match hurtigt dukker op, så hun kan starte sit livs eventyr.  Selvom Solveig er syv år, så er der stadig knald på, men det kender man alt til, når man er vant til racen. Af samme årsag ønsker vi ansøgere, der ente har eller har haft racen før eller alternativt lignende jagt-racer. Solveig virker glad for andre hunde, så har man en tæve eller neutraliseret hanhund i forvejen, skal man ikke holde sig tilbage. Hun kommer med nogle aldersrelaterede senior-ting, såsom let slidte hofter, hvor det kan blive nødvendigt med smertestillende senere hen i livet, hvis hun skulle begynde at blive mærket af det, men i et her og nu billede er hun ikke mærket med noget i den retning. Netop grundet hofterne skal Solveig naturligvis holdes slank, så der ikke kommer unødig belastning i form af overvægt, og hun skal motioneres derefter. Hun er jo stadig en meget aktiv pige, og hendes nye ejer skal tænke rigtig meget i mental stimuli til hoved og næse, mere end hun skal ud og løbe, hoppe og springe... men naturligvis skal hun motioneres moderat også. Hun er professionelt trænet til jagt tidligere i sit liv, virker som sagt glad for andre hunde, og har også kunnet acceptere kat i hjemmet. Hun elsker mennesker og hun skulle efter sigende kunne være alene hjemme, men ved skift til nyt hjem, skal der være GOD tid til at køre hende stille og roligt ind i nye rammer og rutiner. Solveig er NOGET så sød, rar og elskelig. Hun kommer til at smelte mange hjerter! <3  Se 2. sæson af Dyreværnets nye TV-serie på Viaplay!

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer