TV
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Stophvalpefabrikker
Online serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(62)
Jylland(15)
Hund(20)
Kat(23)
Kanin(16)
Marsvin(3)
Jessie

Jessie

Race: Old English Bulldog
Alder: 6 år
Personlige årsager er grunden til, at smukke Jessie er blevet indleveret til os. Så nu har vi lovet både hende - såvel som tidligere familie - at finde verdens bedste og raceerfarne familie til Jessie. På trods af at hun tidligere er blevet jaget af en kat, synes hun, katte er meget spændende og vil rigtig gerne hilse på dem. Hun ville nyde at bo med en kat der vil gide hende. I forhold til fremmede mennesker laver hun lidt lyde og skal lige se folk an. Men når hun er tryg, så er hun en kælepot og en tryghedsnarkoman.  Nogle mennesker er hun længere tid om at skabe tillid til, mænd er hun længere tid om end kvinder eksempelvis. Hun har boet i både hus og lejlighed , nyt hjem skal dog være uden trapper pga racen og alder. Og hun er ikke tryg i størbyens larm og uro - så gerne ud til rolige omgivelser. Jessie elsker at køre med i bilen og hun har tidligere været vant til at være alene hjemme i. Men hun er også en social bøf, som vil elske, hvis der er en anden sød hund eller hundevenlig kat i hjemmet. Hvad andre hunde angår, skal hun lige se dem an. Hun hilser fint på alle, men hun gider ikke lege med alle. Tidligere ejer har gjort meget for, at hun har mødt mange hunde tit hele hendes liv. Hun er vant til et barn på 2 år og de nød selskabet af hinanden. Tidligere families vurdering er, hun nemt kan komme ud til børnefamilie igen, såfremt børnene er hundevante. Vi har fået at vide, hun har pollenallergi og tidligere ejer badede hende i særlig shampoo. Mere info kommer senere.. 
Bella

Bella

Race: Lille blanding
Alder: 3 mdr.
For at komme i betragtning til søde Bella, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, og vi lukker for ansøgningsrunden lige så snart vi føler, vi har nok kvalificerede ansøgere i puljen. Herefter vil Dyreværnets personale matche den heldige familie, vi vurderer passer bedst i henhold til hendes behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående Bella pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til hende, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen efter aftale. Bella er i pleje, og vil ikke være på internatet, før vi har udvalgt en heldig familie. Bedst som vi havde fået indleveret Bailey , fik vi et opkald fra ejerne til Bella, som de mente, måtte være en søster til Bailey. Desværre så Bellas ejere sig også nødsaget til at overdrage hvalpen til os. Så nu har vi både bror og søster til adoption, som drømmer om at finde hver deres familie. I mellemtiden er de kommet hjem til samme plejefamilie, hvor de nyder hvalpelivet. Det er meget sparsomt, hvad vi har af detaljer om Bellas forhistorie, men på nogle papirer, der fulgte med hende, står der, hun er en blanding af Lagotto Romagnolo og Pomeranian og det må vi jo så som udgangspunkt gå ud fra. Bella var en for stor mundfuld for det ældre par, som nåede at have hende i en rum tid, inden vi blev kontaktet. Så nu skal vi naturligvis have fundet en familie, som har tiden, ressourserne og økonomien til at byde en hvalp som Bella hjem. Mere info om hvilket slags hjem vi leder efter til Bella kommer senere..
Molly

Molly

Race: Alaskan Malamute / Schæferhund blanding
Alder: 10 uger
For at komme i betragtning til søde Molly, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, og vi lukker for ansøgningsrunden lige så snart vi føler, vi har nok kvalificerede ansøgere i puljen. Herefter vil Dyreværnets personale matche den heldige familie, vi vurderer passer bedst i henhold til hans behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående Molly pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til hende, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen efter aftale. Molly er i pleje, og vil ikke være på internatet, før vi har udvalgt en heldig familie. Intet mindre end tre skønne krudtugler, Bella, Molly & Charlie, har Dyreværnet fået overdraget fra en familie, som ikke lykkes med selv at omplacere dem i nye hjem. Så det har vi nu fået æren med. Plejefamilie fortæller om Molly: Den smukke hvide pels og de hængende ører er meget karakteristiske for hende. Hun er en meget charmerende, kontaktsøgende, blid og kærlig hund, som elsker at putte i arm. Hun er kuldets mester i at gå tur i snor, men kan blive en lille smule forsigtig ift. høje lyde og når store fremmede hunde er i nærheden. Udover at være nysgerrig reagerer hun ikke negativt på biler, lyde eller fremmede mennesker. For at komme i betragtning til skønne Molly skal man have personlig erfaring med brugshunderacer. De skal bruges til træning, da de ikke vil fungere som udelukkende familiehunde. 
Charlie

Charlie

Race: Alaskan Malamute / Schæferhund blanding
Alder: 10 uger
For at komme i betragtning til søde Charlie, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, og vi lukker for ansøgningsrunden lige så snart vi føler, vi har nok kvalificerede ansøgere i puljen. Herefter vil Dyreværnets personale matche den heldige familie, vi vurderer passer bedst i henhold til hans behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående ham pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til Charlie, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen efter aftale. Charlie er i pleje, og vil ikke være på internatet, før vi har udvalgt en heldig familie. Intet mindre end tre skønne krudtugler, Bella, Molly & Charlie, har Dyreværnet fået overdraget fra en familie, som ikke lykkes med selv at omplacere dem i nye hjem. Så det har vi nu fået æren med. Plejefamilie fortæller om Charlie: En meget smuk dreng med en flot hvid pels og en utrolig appetit på både mad og livet. Han er kuldets anfører, en ægte bulderbasse, som udforsker og undersøger alt hvad han kommer i nærheden af. Har ingen frygtsomhed eller nervøs adfærd, snarere tværtimod, og er samtidig en meget menneske-søgende, karakterstærk og godmodig hund. Han kan dog blive en smule højrøstet, når han ikke lige synes tingene er, som han ønsker. Dygtig til at gå tur og intet kan forstyrre ham udenfor hjemmet.  For at komme i betragtning til modige Charlie, skal man have personlig erfaring med brugshunderacer. De skal bruges til træning, da de ikke vil fungere som udelukkende familiehunde. 
Bella

Bella

Race: Alaskan Malamute / Schæferhund blanding
Alder: 10 uger
For at komme i betragtning til søde Bella, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, og vi lukker for ansøgningsrunden lige så snart vi føler, vi har nok kvalificerede ansøgere i puljen. Herefter vil Dyreværnets personale matche den heldige familie, vi vurderer passer bedst i henhold til hendes behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hende pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til Bella, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen efter aftale. Bella er i pleje, og vil ikke være på internatet, før vi har udvalgt en heldig familie. Intet mindre end tre skønne krudtugler, Bella, Molly & Charlie, har Dyreværnet fået overdraget fra en familie, som ikke lykkes med selv at omplacere dem i nye hjem. Så det har vi nu fået æren med. Plejefamilie fortæller om Bella: Med hendes lysebruge pels og pudsige sorte prik på halen, er hun utrolig smuk og meget let genkendelig. Hun er utrolig tillidsfuld og søger selv kontakt med sine mennesker, er nysgerrig og legesyg. Hun har ingen problemer med hverken biler, cykler, fremmede mennesker eller katte og andre hunde og er rigtig dygtig til at gå tur i snor.  For at komme i betragtning til skønne Bella, skal man have personlig erfaring med brugshunderacer. De skal bruges til træning, da de ikke vil fungere som udelukkende familiehunde. 
Bailey

Bailey

Race: Mellem Blanding
Alder: 3 mdr.
For at komme i betragtning til søde Bailey, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, og vi lukker for ansøgningsrunden lige så snart vi føler, vi har nok kvalificerede ansøgere i puljen. Herefter vil Dyreværnets personale matche den heldige familie, vi vurderer passer bedst i henhold til hans behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående Bailey pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til ham, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen efter aftale. Bailey er i pleje, og vil ikke være på internatet, før vi har udvalgt en heldig familie. Denne usædvanligt skønne, lille sag er blevet overdraget til Dyreværnet, da man måtte erkende, at man ikke magtede opgaven med en så livlig hvalp som Bailey. Det er meget sparsomt, hvad vi har af detaljer om Bailey, og på nogle papirer, der fulgte med ham, stod der (lettere henkastet) Lagotto Romagnolo-mix, og det må vi jo så som udgangspunkt gå ud fra, men hvis VI skulle have gættet, så ville buddet nok nærmere have været noget Springer Spaniel eller Kleine münsterlænder-mix.  En ting er sikkert: Han er en aktiv bandit, og plejefamilien fortæller, at han har snuden i jorden konstant, når han er udenfor, så vi ønsker ansøgere der har haft en eller anden form for jagthunde-racer, og som rent faktisk vil bruge ham til noget i den retning også.  Ikke nødvendigvis fuldbyrdet jagt, for det ved vi af gode grunde ikke om han har flair for, men spor-og jagttræningen som minimum, kunne være et godt sted at starte og så arbejde ud fra det. Bailey er i sit es i landlige omgivelser, hvor duftene, markerne, skovene er lige uden for døren og stimulerer hans næsebor til fulde, så han er ikke egnet som byhund i lejlighed. Plejefamilien fortæller at han er utroligt lærevillig og virkelig kvik og hurtig i opfattelsen. Selvom han kun er 3 måneder, så har han hurtigt fanget det med renlighed, selvom den naturligvis ikke sidder helt i skabet endnu alle døgnets 24 timer. Man skal derfor være indstillet på, at han er hvalp med alt, hvad det indebærer, og der skal være RIGTIG god tid til at køre ham ind i nye rutiner i ny familie. Han er meget begejstret for plejefamiliens egen hund, og ny familie må hjertens gerne have en legesyg hund i forvejen, og hvis det er en tæve, så skal hun være neutraliseret. Han har i tidligere hjem boet med to katte og de var helt klart et jagtobjekt, som han ikke kunne lade være, så katte bør der nok ikke være i hans kommende familie, med mindre de kan håndtere en lille bandit med et bragende jagtinstinkt.
Malte

Malte

Race: Pekingeser / Chihuahua
Alder: 2½ år
Kønne, lille Malte er, hvad vi med et moderne udtryk kan kalde en klassisk Coronahund, anskaffet i en periode, hvor hele landet gik i stå. Det gik derefter op for første ejere, at det ikke gik, og de fandt en ny familie, der igen fandt en ny ejer til Malte. En ældre herre, der desværre ikke var gearet til en unghund med så meget energi. For at stoppe den triste kastebold-tendens er Dyreværnet heldigvis blevet bedt om nu, at finde Maltes perfekte match, hvor han kan blive gammel og nyde et skønt hundeliv resten af sine dage. Malte er naturligvis noget rundforvirret og voldsomt understimuleret, hvilket også har en effekt på hans adfærd her hos os. Men det er der jo ikke noget at sige til. Den lille mand er sansebombarderet og har brug for et børnefrit hjem (eller +15 år), der kan tilbyde ro hjemme og masser af stimuli og god aktivering og oplevelser ude. Malte kan på nuværende tidspunkt ikke være alene hjemme, og det er derfor vigtigt at finde ham en familie, hvor det ikke er en udfordring hverken nu eller i fremtiden, hvis han ikke lærer det.  Samtidig skal hans nye ejer heller ikke være for gammel, da Malte er meget energisk og IKKE en sofakartoffel, der bare ligger og ser sød ud. Der er fart på og gang i den. Malte er meget begejstret for andre hunde, og vi kunne SAGTENS forestille os at Malte ville elske at bo hos en familie, der har en neutraliseret tæve på samme størrelse som ham.  Han er ikke nødvendigvis en hund, der springer i armene på nogen han ikke kender, så man skal være lidt tålmodig med ham i første møder. Vi oplever ham nemlig ikke som en hund, der er specielt glad for fremmede (og dyrlæger), men når han er tryg og kender sine mennesker, så er han den mest vidunderlige lille, glade kærlighedsbøf. Vil man vide mere om skønne Malte, der rocker "The Elvis Lip" for hårdt, så mød endelig op i vores åbningstid og udfyld vores ansøgningsskema. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Alfred

Alfred

Race: Malteser / Puddel
Alder: 1½ år
Hvis man skal være Alfreds perfekte match, så skal man kunne leve op til nogle helt specifikke ting, for selv om Alfred er aldeles bedårende, så er han en fyr med holdninger og noget adfærd, der skal kunne håndteres korrekt. Han trives nemlig ikke i alle slags familiekonstellationer og vi har desværre måtte erfare, at børn i hans kommende hjem er et absolut no-go. Han kan heller ikke administrere at have en stor have at holde styr på. Det stresser ham, når han har for meget plads og verden bliver på måde for stor og uoverskuelig for ham. Alfred er en en- eller tomandshund, hvor han tilbydes et rutinepræget liv med en genkendelig hverdag, så han ikke skal tage stilling til for mange ting, for det stresser ham og afføder en adfærd, der ikke er ønskværdig for nogen, ej heller Alfred. Han bliver nemlig meget usikker, når han ikke kan overskue verden og ting, der sker omkring ham, og han holder sig ikke for fin til at snappe ud, hvis man ikke er super opmærksom på at aflede ham. Vores adfærdsbehandlere fortæller om Alfred, som vi oplever ham her hos Dyreværnet: Alfred er en livlig lille snude, han vil gerne trave derudaf på turene og får også læst hundeavisen meget grundigt med snuden i jorden længe på de mest spændende steder. Han kan godt blive lidt usikker på f.eks. blæsevejr, tung trafik og lignende han ikke lige kan forudse, men med lidt hepperi, tør han godt gå videre eller undersøge nye ting. Andre hunde er umiddelbart et stort nej tak, han kan sagtens gå stille og roligt forbi på afstand, men kommer de for tæt på (også ganske almindelig passering på fortov er for meget) kan han gø, stå på bagben og reagere uhensigtsmæssigt. Hans første respons på nye mennesker er klart skepsis, så man må give ham tid og lade ham selv komme hen i hans eget tempo. Når først man er godkendt, så er det ren kærlighed. Han kaster sig op i armene på en og piver når man går fra ham. Han søger utroligt meget støtte hos en, når han bliver usikker og knytter sig virkelig meget til sit menneske.  Han skal ud til en enlig eller et par, med masser af personlig erfaring med nervøse, usikre hunde, hvor der ikke er hjemmeboende børn og evt. børnebørn ikke behøver at have med Alfred at gøre. Han kan ikke have børn omkring sig!  Han skal have stille og rolige, forudsigelige omgivelser og en lidt stilfærdig hverdag med nogle gode ture i det grønne. Hvis man ønsker flere informationer om Alfred, så er man velkommen til at møde op i Dyreværnets åbningstid og høre nærmere. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Achileus

Achileus

Race: Dobermann
Alder: 1 år
Tidligere familie måtte erkende, at overtagelsen af Achileus var for tæt på den hund, de netop havde mistet, og måtte kaste håndklædet i ringen. Ydermere kan Achileus ikke være alene hjemme endnu, så det ville også i tidligere familie være blevet en uoverskuelig udfordring på sigt. Vi ønsker ansøgere, der personligt har ejet racende eller lignende vagtsomme racer før, for at komme i betragtning til ham. Smukke Achileus har desværre allerede haft en del hjem, så vi er glade for at være kommet ind over, så  vi kan stoppe kastebold-tendensen og han kan finde et stabilt hjem, hvor han kan leve luksuslivet til sine dages ende. Vores hundetrænere fortæller om den flotte fyr: Han er bare en skøn unghund, med alt hvad det indebærer af uendelig nysgerrighed, hoppen op, nappe i alt der ikke er boltet fast og alle mulige sjove idéer. For eksempel slæbte han en KÆMPE Tigerdyr-bamse med på det meste af turen og jonglerede derudaf. Samtidig er han super trænbar. Han suger nyt til sig og vil rigtig gerne bruge sit kloge hoved, samarbejde og lære alt muligt. Han er venlig i kontakten med mennesker og vil rigtig gerne lege og nusse, er glad for at hilse på nye (det kan jo godt ændre sig hos en vagtsom race, når han bliver voksen). Som det er nu, går han helt i selvsving når han ser andre hunde (piver og hopper eller går helt i stå og står og kigger). Vores omgivelser er desværre ikke ideelle til at introducere ham til nye hundevenner, men vi tror det vil være godt at starte med nogle få, søde, legeglade voksne hunde (få, faste hundevenner) som matcher i størrelse og energi. Og så træne rolige passeringer af de hunde man møder ellers. Vores umiddelbare bud vil være, at det er okay med børn i nyt hjem, men at de skal være store og robuste, fordi han er både fysisk en stor hund og han fylder meget både med de lange ben i alle retninger, og ikke mindst med den energi, han også kommer med. Samtidig skal vi sikre, at der er den fornødne tid til ham, så han ikke drukner i en hektisk hverdag, for han har VIRKELIG brug for et stabilt hjem nu uden flere skift. Lækker hund til den raceerfarne, aktive og træningsmindede familie. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Snow

Snow

Race: Siberian Husky
Alder: 7 mdr.
Smukke Snow sagde et meget bestemt nej tak til at bo sammen med småbørn i tidligere familie, og vi skal derfor have fundet en ny familie, der personligt har ejet polarhunde før og hvor der ikke kommer småbørn i Snows levetid. Store hundevante teenagere, ville hun dog nok godt kunne forene sig med, da de kommer med en helt anden energi. Ydermere har tidligere familie oplevet at Snow er glad for alle andre hunde end slædehunde-typer, hvilket er besynderligt, og vi har ikke kunne "teste" dette "fænomen" her i vores varetægt endnu. De erfarne husky-folk ved allerede, at racen ikke er for hvem som helst, og Snow kræver rigtig meget på både den mentale og fysiske aktivering, for at hun trives optimalt. Man skal også have en livsstil, hvor Snow kan komme med overalt, da hun ikke kan være alene hjemme, og vi kan ikke udstikke en garanti om, at hun kan lære det.  Hun knytter stærke bånd til sit menneske, og ELSKER nærhed, samvær og at være på farten og opleve nye, spændende ting. Vores hundetræner beskriver Snow således: Snow er en glad, tillidsfuld og meget aktiv unghund. Hun elsker alle (voksne) mennesker og er umiddelbart bare sød og imødekommende. Lige nu er hun jo meget ung, så hun kan godt blive mere reserveret og selvstændig med alderen.  Hun er opmærksom i kontakten og vil gerne samarbejde og lære nyt, er legesyg og lidt af en hoppebold, men med en virkelig god energi. Overfor andre hunde udviser hun venlig nysgerrighed, kommer liiiidt højt op at køre og vil rigtig gerne i kontakt. Som udgangspunkt skal hun ud til en anden hund (pga. racen og dens flokmentalitet), og de fleste husky-folk har ofte flere hunde. Men vi har ikke kunnet teste hendes reaktion på andre slædehunde her hos os dog. OG så har hun naturligvis husky-vokal, så der kan være godt med lyd på hende, ikke så meget gøen, men et imponerende arsenal af hyletoner. Hun er rigtig dygtig til at sige som en ambulance. :D  Så, hun vil matche med voksne, absolut børnefri mennesker, der ved, hvad den her type hund kræver af aktivering og frihed, og de vil få en fantastisk løbemakker, en hund der kan komme med på vandreture osv., og hun vil ELSKE det! Snow er pt. i løbetid og en evt. hanhund i hendes kommende hjem skal være kastreret. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Melba

Melba

Race: Beagle-blanding
Alder: 5½ år
PLEJE MED HENBLIK PÅ PERMANENT OVERDRAGELSE. Søde, forsigtige Melba er endnu en af de mystiske hittehunde, som er blevet indleveret til Dyreværnet. Mystisk i den forstand, at ingen ejere tilsyneladende savner deres skønne hund og har henvendt sig, så man kunne blive genforenet med en savnet, firbenet ven. En genforening er yderligere besværliggjort af, at Melba ikke er registreret i dansk hunderegister, og derfor lever vi nu efter en ny ejer til hende, som skal være en moden kvinde, da Melba er rædselsslagen for mange mænd. Melba mangler en god portion muskelmasse, så hun har tilsyneladende ikke levet et liv, hvor hendes krop automatisk er blevet brugt og kommet i form af korrekt aktivering og motion i henhold til hendes ellers energiske race. Hun er let nervøst anlagt og skal lige se folk an, før man vinder hendes tillid, men når først den er i vinkel, så er hun hamrende dejlig. Hun knytter tætte bånd med sit menneske, og vil helst være sammen med sit menneske hele tiden. Hun har et stort behov for nærhed, og vi formoder derfor, at hun ikke på nuværende tidspunkt kan være alene hjemme. Vi kan mærke på hende, at hun ikke bryder sig om bymiljø og den støj og trafik, der følger med, så nu, hvor vi kan vælge på hendes vegne med hendes bedste for øje, så skal Melba ud til hus og have væk fra byliv og tæt på skov og natur, hvor hun kan udleve sine instinkter med næsen i jorden, for hendes jagtinstinkt er helt klart intakt. Da hun er nervøst anlagt, så ville hun ikke kunne fungere i en familie med børn og masser af aktivitet med et rend af mennesker. Hun knytter sig meget til én person, som bliver hendes nr. 1. Det giver sig selv, at hun er en meget aktiv pige med instinkter, hun har brug for at udleve, og vi ønsker derfor ansøgere, der personligt har ejet beagler eller lignende jagthunde før. Hun er ikke renlig, så længe hun er utryg, og man skal forvente, at hun i det første stykke tid, kun skal luftes i have og træne renlighed og tryghed. Hun skal naturligvis trænes og aktiveres med hendes manglende muskelmasse for øje, der langsomt skal bygges op, og så viser røntgenbilleder også lidt ulighed i hendes hofteskåle. Det er dog ikke noget, hun er mærket af på nuværende tidspunkt, men ikke desto mindre endnu vigtigere at muskelmassen kommer på, så det støtter hofterne. Samtidig er hun lidt af en gåde for vores dyrlæger, for hun viser ikke tegn på luftvejssygdom og har normale hjerterytmer. Det til trods, så viser røntgenbilleder at hun har let forstørret hjerte og fortætninger på lungerne, og vi har udredt hende for hjerte/lungeorm og behandlet hende for en evt. infektion.   Det kan blive aktuelt igen med yderligere behandling, hvorfor Melbas adoption startes med en måned pleje, inden permanent adoption foretages. Kan man give søde Melba drømmelivet, som vi har en formodning om, hun ikke har haft indtil nu, så mød endelig personligt op i Dyreværnets åbningstid.
Nella

Nella

Race: Rottweiler-blanding
Alder: 4 år
Fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget nogle tæver, der har været brugt i avl og ikke under de allerbedste forhold, er dejlige Nella nu klar til adoption. Nella har boet isoleret sammen med de andre hundepiger, men det er tydeligt, at det har været under meget stress, og hun skal derfor ud og være alene-hund. Hun har brug for endelig at kunne modtage og nyde den fulde opmærksomhed resten af sit liv, uden at skulle tage stilling til andre dyr i hjemmet. Vores dygtige team af hundetrænere og adfærdsrådgivere har observeret hende igennem 14 dages tid nu, hvor de har lært hende godt at kende, og fortæller således om Nella: Nella er en menneske-hund, hun elsker alle og vil helst være helt tæt på en hele tiden, kunne hun sidde på skulderen, så var det det hun gjorde. Hun bliver generelt let usikker og søger hjælp og støtte hos sine mennesker, ved at putte sig ind til en. Her hos os viser hun en glad, kærlig, venlig side i de trygge omgivelser på sit værelse, men ude i nye kontekster (på tur) klistrer hun tit op af en, halser og stresser.  Det vil være godt for hende med en familie, der kan tilbyde rolige, ret forudsigelige omgivelser, så hun får nogle hyggelige ture, men at det hele er meget genkendeligt (samme område/rute fx) i hvert fald i starten.  Hun kan sagtens bløde mere op efterhånden, men som hun har det lige nu er verden et ret uoverskueligt sted for hende.  Hun er MEGET interesseret i andre hunde, så hun ville godt kunne komme ud til en stor, social kastreret hanhund, der kan tumle hende. Mad og godbidder er bare det bedste, så det er en hjælp i forhold til at forbinde nye ting med super duper lækre godbidder. Hun deler IKKE sin mad med andre hunde og det får de at vide på rottweilermåden.  Vi tror hun vil kunne få det helt fint i et ganske almindeligt villakvarter og at hun vil knytte sig meget tæt til sin familie, børn vil sikkert være okay bare de er teenagere og rolige (+ 14 år og hundevante). Hun er jo en lidt massiv lille tank og er usikker, hvis der sker for meget, så hendes nye familie skal kunne levere et meget roligt hjem med meget lang indkøringstid. Der går LÆNGE før hun kan være alene hjemme, hvis hun lærer det, og dette må ikke blive et problem ud i fremtiden.  Vi håber sådan, at hun viser en meget mere easygoing, boblende side hos en ny familie, når der kommer ro på og hun kender rutinerne i nyt hjem. Vi VED, den personlighed er derinde i hende et sted. Sådan forgår ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Laika

Laika

Race: Beagle-blanding
Alder: 5 år
Fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget nogle tæver, der har været brugt i avl og ikke under de allerbedste forhold, er søde Laika nu klar til adoption. Laika har boet isoleret sammen med de andre hundepiger, men det er tydeligt, at det har været under meget stress, og hun skal derfor ud og være alene-hund. Hun har brug for endelig at kunne modtage og nyde den fulde opmærksomhed resten af sit liv, uden at skulle tage stilling til andre dyr i hjemmet. Vores dygtige team af hundetrænere og adfærdsrådgivere har observeret hende igennem 14 dages tid nu, hvor de har lært hende godt at kende, og fortæller således om Laika: Laika er top charmerende, når hun kender en og har fuld tillid til sit menneske, men hun bryder sig ikke om nye mennesker til at starte med, så der skal man være klar på, at kunne introducere hende langsomt til eventuelle gæster osv. på hendes præmisser/management. Hun kan løbe frem og gø/knurre og se meget skeptisk ud. Til gengæld er hun ret hurtigt overbevist om, at man er venlig, hvis folk giver et par gode godbidder og ikke maser på men lader hende komme hen, når hun er klar på det. Når man først er inde i varmen, så knytter hun sig virkelig intenst til en (som i at hun skriger efter de mennesker, hun har knyttet bånd med). Det giver også et praj om, at der nok er noget separationsangst her, som ny ejer også skal kunne håndtere korrekt og over LANG tid. Hun kører HØJT op i glæde/stress, når hun skal ud på tur, det kammer lidt over for hende pt. og hun er en hoppebold. I starten af turen farer hun derudaf, imens hun laver det der meget karakteristiske beagle-gøen, men hun kommer ret hurtigt ned i gear og snuser. Hun elsker at bruge sin næse og er også meget godbidsmotiveret. Og der er noget jagtinstinkt, så beaglen i hende er absolut mest fremtrædende hos hende. Hun er også umådeligt kærlig og elsker at putte og nusse (igen... når hun kender sit menneske). Det ville være fint for Laika at bo i almindelig forstadsomgivelser, gerne mennesker der har haft beagler eller anden jagthunderace før, så de kender typen. Da Laika ikke er super venlig stemt overfor nye mennesker, så tænker vi ikke at en børnefamilie er det ideelle match til hende, og Laika er nok mere til en eller måske to ejere, der kan yde hende fuld opmærksomhed, i et hjem, hvor der er ro på hjemme, og masser af aktiviteter ude. Sådan forgår ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Maxi

Maxi

Race: Boxer
Alder: 9 mdr.
Når man har kendskab til boxere, så ved man også, hvilken livselskende hoppebold racen er, og hvilken energi-eksplosion, der som regel også følger med. Og når man som Maxi kun er 8 måneder, så er det lige præcis, hvad man får. Desværre nåede eventyret mellem Maxi og tidligere familie ikke den eftertragtede happy end, da Maxi går helt i panik, når han lades alene hjemme, trods ihærdige træningsforløb. Stress, diarré, urenlighed og destruktiv adfærd, der blev værre og værre og gik ud over Maxis ellers sprudlende personlighed, var resultatet og der måtte handles. Derfor søger skønne Maxi en ny familie, hvor der ingen alenetid er. Et godt stykke ude i fremtiden bør man starte forfra med et træningsforløb i håb om, at han måske på sigt kan komme til at hvile lidt i kortere alene-stunder, men det er som udgangspunkt ikke noget, man skal sætte næsen op efter. Hvis vi ser bort fra  hans separationsangst, så er Maxi ellers helt og aldeles den skønneste charmetrold. Han elsker ALLE mennesker, høj som lav. Han er stadig enormt hvalpet og kluntet og er der børn i hjemmet, skal de være store nok til at kunne stå i mod hans bulldozer-tendenser, eller får børne-bowling en helt ny betydning. Maxi er hos os sat i behandling for nogle øreproblemer, der forårsagede rødme og hævelse. Dette kan være et tilbagevendende problem, der bør forebygges med korrekt kvalitetesfoder, da vi ikke kan udelukke allergi og jævnlig ørerens. Er man gearet til mange år med fuldkommen knald på i højeste gear, så er Maxi drømme-drengen for familier med boxer-erfaring, og så er det bare med at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid og melde interessen. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Freddy

Freddy

Race: Ruhåret hønsehund
Alder: 1 år
Freddy er landet hos os, da han er blevet solgt til en ældre dame, som Freddy desværre har overlevet. Det er tydeligt for os, at han er utrænet og understimuleret på nuværende tidspunkt, og ikke har haft et liv, der er passende for en jagthund med stort J, men det skal vi have lavet om på nu. Hvis man er erfaren hønsehundeejer, så ved man også at Freddy er skabt til at arbejde og kræver meget mere end tre hygge-ture om dagen.  Freddy er en glad, social og kærlig unghund, der kommer med et overflødighedshorn af energi. I et her og nu-billede er han stresset og kører let højt op i højeste gear, men kommer hurtigt ned igen, lige så snart han får en opgave. Han er vanvttigt trænbar, vil gerne arbejde for ros og godbidder, rigtig god til at tjekke ind. (tilbyde øjenkontakt) og er ekstremt opmærksom på sin fører. Vi er opstartet på klikkertræning her hos dyreværnet, hvilket han responderer godt på. Freddy ELSKER at bruge sin næse, og det giver sig selv, at han ikke udelukkende skal være familie-hyggehund. Det vil han OGSÅ gerne være, men hans nye familie skal kunne tilbyde ham et skønt træningsliv ved siden af. Han tænder på bevægelse, især tung trafik og ting der flimrer forbi, hvilket der er meget af i et industriområde, som Dyreværnets befinder sig midt i. Han har svært ved at stå stille, hvis han ikke får en sjov opgave imens, som kan holde hans fokus. Alt i alt en helt igennem skøn, kærlig og højenergisk jagt-dreng, der længes efter et hjem, der har den fulde forståelse for, hvad ruhåret hønsehunde bringer til fadet og hvad de kræver, for at trives optimalt. Freddys venstre øre er behandlet med depot-medicin mod øregangsbetændelse, og det vides ikke med sikkerhed om det kan blive en tilbagevendende udfordring. Ydermere så skal Freddy tage på i både vægt og muskelfylde, for da han ikke har haft de optimale levevilkår, så har han desværre mistet eller aldrig fået opbygget den muskelmasse, som han burde have her i en alder af knapt 1 år. Freddy er kastreret 20/10-2022 Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Liva

Liva

Race: Rottweiler
Alder: 11 mdr.
Liva og hendes søster Luna er blevet indleveret, da det ikke gik efter planen på hjemmefronten hos deres tidligere familie. Familien havde i forvejen en ældre rottweiler-tæve, som de håbede ville tage i mod hvalpene med et moderligt sind, men der skete mod forventning det helt modsatte. Efterhånden som Liva og Luna er blevet ældre, begyndte de desværre selv at tage farve af den gamle rottweilers vrede adfærd og utilfredshed, og familien måtte erkende at situationen ikke var holdbar for nogen af parterne. Vi har nu fået til opgave at hjælpe Liva og Luna ud i hver deres hjem, så der er fuld fokus på dem hver især individuelt, og de kræver begge to rigtig meget personlig erfaring med og tidligere ejerskab af racen eller lignende vogtende racer, for at de kan udvikles korrekt til skønne velafbalancerede hundepiger. De kræver rigtig meget støtte i denne følsomme alder. Liva er reaktiv overfor andre rottweilerlignende hunde, og det skyldes med stor sandsynlighed de dårlige oplevelser hun har med den gamle rottweilertæve i tidligere hjem.  I passeringer af andre hunderacer, kan hun nemt afledes og dermed undgå en reaktion. Vores vurdering er dog, at hun ikke skal bo sammen med anden hund, som det er lige nu. Når der ikke er andre hunde, hun skal tage stilling til, så er hun opmærksom i kontakten, sød og trænbar, og at hun er bragende teenager får man med i pakken helt uden beregning. Modsat Luna er Liva ikke den store svømmer. Hun er ofte på stranden, men tør ikke bevæge sig længere ud end til maven. Hun har accepteret og respekteret kat i hjemmet. Der er opstartet alene hjemme-træning, men ved skift til nyt hjem, skal man være indstillet på at starte forfra og ikke have nogen bagkant til, hvornår hun skal kunne mestre denne disciplin. Selvom Liva har mødt børn i forskellige aldre i tidligere hjem, kommer vi til at helgardere os, så der ikke er børn under 15 år i hendes kommende hjem, da der er nødt til at være fuld fokus på hendes udvikling og sikre os, at ingen havner i uhensigtsmæssige situationer. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Luna

Luna

Race: Rottweiler
Alder: 11 mdr.
Luna og hendes søster Liva er blevet indleveret, da det ikke gik efter planen på hjemmefronten hos deres tidligere familie. Familien havde i forvejen en ældre rottweiler-tæve, som de håbede ville tage i mod hvalpene med et moderligt sind, men der skete mod forventning det helt modsatte.  Efterhånden som Luna og Liva er blevet ældre, begyndte de desværre selv at tage farve af den gamle rottweilers vrede adfærd og utilfredshed, og familien måtte erkende at situationen ikke var holdbar for nogen af parterne. Vi har nu fået til opgave at hjælpe Luna og Liva ud i hver deres hjem, så der er fuld fokus på dem hver især individuelt, og de kræver begge to rigtig meget personlig erfaring med og tidligere ejerskab af racen eller lignende vogtende racer, for at de kan udvikles korrekt til skønne velafbalancerede hundepiger. De kræver rigtig meget støtte i denne følsomme alder. Luna stresser lidt over andre hunde her, men vil nok godt kunne introduceres til søde hundevenner hen ad vejen med tålmodighed. Vores vurdering er dog at hun ikke skal bo sammen med anden hund, som det er lige nu. Luna er livet helt op her hos os, og er gået fra at være meget forsigtig, til nu at elske alle, der giver hende opmærksomhed. Hun er opmærksom i kontakten, sød og trænbar, og hendes usikkerhed er på retur. Man skal derfor være obs på sine bevægelser omkring hende. Hun tør dog mere og mere op her hos os. Tidligere ejer fortæller, at Luna elsker at svømme og har accepteret og respekteret kat i hjemmet. Der er opstartet alene hjemme-træning, men ved skift til nyt hjem, skal man være indstillet på at starte forfra og ikke have nogen bagkant til, hvornår hun skal kunne mestre denne disciplin. Luna har fået taget røntgenbilleder og der ses en smule forandringer på  hendes venstre skulder, der ej er behandlingskrævende, men  vi anbefaler nye røntgenbilleder hos Dyreværnets dyrlæger uden beregning, når hun er færdigudvokset. Selvom Luna har mødt børn i forskellige aldre i tidligere hjem, kommer vi til at helgardere os, så der ikke er børn under 15 år i hendes kommende hjem, da der er nødt til at være fuld fokus på hendes udvikling og sikre os, at ingen havner i uhensigtsmæssige situationer. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Sisi

Sisi

Race: Schæfer
Alder: 1 år
Skønne Sisi er blevet overdraget til Dyreværnet, da tidligere ejer desværre ikke længere var i stand til at varetage hende. Vi har desværre ikke så meget viden om hendes liv indtil nu, så vores professionelle team af hundetrænere og adfærdsbehandlere har brugt en del tid på at finde ud af, hvordan profilen for hendes perfekte match ser ud, udover at det skal være en kyndig og erfaren ny ejer, der personligt har ejet schæfere/brugshunde. Hundetræneren fortæller om Sisi: Sisi er rigtig usikker inde på internatet, men fuld turbo så snart man er ude af lågen, forstået på den måde at hun er modig, nysgerrig og undersøger verden med snuden helt fremme, når hun er på tur.  Det virker som om, at der er lagt noget energi i at træne med hende, og det vil være fedt at fortsætte med at få hendes energi i en god træningsmæssig retning.  Hun er ung, grå schæfer med alt hvad dertil hører. Hun er dygtig til at gø, har meget let til stress og kan godt køre ret meget op over andre hunde. Når hun finder ro har hun helt klart også en mere nussevenlig side, og med forståelse for, at hun har været igennem en meget stressende periode, så synes vi faktisk at hun klarer det så flot.   En kommende ejer er nødt til at have mange års erfaring med belønningsbaseret træning/arbejde af hunde i Sisi's kaliber, da hun har behov for mere arbejde og træning end gennemsnittet.  For den rette ansøger, der kan tilbyde hende det perfekte hundeliv, kommer hun til at kræve mere end et besøg, så man får oplevet hende på både hendes værelse og ude på tur, da der er stor forskel på de to situationer.  Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Karla

Karla

Race: Fransk Bulldog
Alder: 7 mdr.
Sygdom hos tidligere er årsagen til at Karla leder efter en ny familie, og ikke hvilken som helst familie.  Karla kan nemlig ikke være alene hjemme og egner sig ikke i en familie, hvor der er noget alenetid det første lange stykke tid, og kun minimum af alenetid ud i fremtiden. Karla er destruktiv og kan slet ikke rumme at blive forladt og har i tidligere hjem været med overalt. Vi ønsker udelukkende ressourcestærke ansøgere, der personligt har ejet bulldogs før, så man ved, hvad man kan forvente med racen af eventuelle helbredsmæssige udfordringer, da der kan opstå mange ting, man ikke kan forsikre sig imod. Karla er et festfyrværkeri og kommer med indbygget underholdningsgaranti, men det ved man, når man er vant til Bulldogs. Hun er også en energibombe, kan nemt køre op i et meget højt gear, og kan derfor virke voldsom i sine glædes-eufori. Vi ønsker at eventuelle børn i kommende hjem er + 10 år og vant til denne form for energi, Karla bringer til fadet. Vores lille guldklump her har aldrig modtaget nogen former for træning og man skal opfatte hende som en helt lille hvalp, hvor der skal startes forfra med alt, da hun heller ikke er heeeelt renlig endnu. Hun kræver rigtig meget tid og rigtig meget overskud hos en træningsminded ejer, der har lyst til at stimulere hende både mentalt og ved fysisk aktivering. Karla ELSKER mennesker og andre hunde, og ville være perfekt i en familie med en kastreret bulldog, så der kan blive brændt noget krudt af med en artsfælle. Det kunne også være en god støtte for hende vedrørende hendes udfordring med at blive forladt, men vi kan naturligvis ikke garantere, at det er nøglen, der løser det hele. Man skal være iskold, hvis man som dedikeret bulldog-entusiast ikke smelter fuldkommen, når man ser Karla. Hun er NOGET så skøn, sjov og fantastisk, så kan man opfylde den meget specifikke profil, vi søger til hende, så skal man ikke vente for lang tid med at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid og udfylde vores ansøgningsskema. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Isa

Isa

Race: Boxer / Labrador
Alder: 6 år
Fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget fire tæver, der har været brugt i avl og ikke under de allerbedste forhold, er søde Isa nu klar til adoption. Isa har boet isoleret sammen med de tre andre hundepiger, men det er tydeligt, at det har været under meget stress, og Isa skal derfor ud og være alene-hund. Hun har brug for endelig at kunne modtage og nyde den fulde opmærksomhed resten af sit liv, uden at skulle tage stilling til andre dyr i hjemmet. Vores dygtige team af hundetrænere og adfærdsrådgivere har observeret Isa igennem 14 dages tid nu, hvor de har lært hende godt at kende, og fortæller således om Isa: Isa er en glad, livlig dame, meget boxeragtig af sind og i kropssprog. Hun er umiddelbart imødekommende og nysgerrig i kontakten med mennesker og tager det meste i stiv pote.  Andre hunde vil hun godt følges ad på tur med, hvis de er stille og rolige, men hun gider ikke, at de maser på eller går tæt på, så bliver hun anspændt.  Hun har boet med andre hunde, ved vi,  men vi har en fornemmelse af, at det har været presset for dem alle nogen gange.  Hun er lidt slidt og bærer præg af at have fået nogle kuld hvalpe og levet i knapt så skønne omgivelser, så nu skal hun bare ud og forkæles og leve det gode liv.  Hun er kærlig og vil gerne putte, men vil også gerne de aktive ture. Det e ren fornøjelse at være vidne til, hvordan hun oplever det dejlige hundeliv for måske første gang. Erfaren familie med børn +12 år, der alle er aktive og hundevante til en hund i denne kaliber og med den historik er alfa og omega. Man må forvente at Isa hverken er renlig endnu og ej heller er vant til at være alene hjemme, og ingen af delene må blive et problem i fremtiden.  Isa er pt. i løbetid. Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer