Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(53)
Hund(19)
Kat(14)
Kanin(10)
Marsvin(9)
Sigurd

Sigurd

Race: Jack Russell Terrier
Alder: 1½ år
Så er der et shout out til alle rottefængere eller  jægere, for lige så skøn og dejlig Sigurd er overfor mennesker, lige så stort et jagtinstink har han, og han har allerede adskillige høns, rotter og mus på "samvittigheden". Han er hurtig og effektiv og man kan se på ham, at han virkelig bruger hovedet, når han "arbejder/jager" og er stolt bagefter. Sigurd er helt enormt jagtdrevet, ufatteligt kvik og utroligt træningsparat (Samt madmotiveret) og tidligere ejer har store drømme på Sigurds vegne, som vi har lovet at opfylde, da Sigurd helt klart og tydeligt har et helt specielt drive. Det betyder, at han SKAL have et job ved siden af familielivet, for at have et godt liv. Dette er et krav for at komme i betragtning til ham. Tidligere ejer udvidede familien med børn, og på den konto var der desværre ikke længere timer nok i døgnet til at aktivere den flotte fyr her nok og korrekt, og Sigurd stresser op over småbørn. Der må dog hjertens gerne være store, halvvoksne børn i kommende hjem, så længe der er de helt rette planer for Sigurd og garanteret tid til at føre dem ud i livet. Mere info kommer senere...  Sigurd er kastreret.
Arne

Arne

Race: Springer Spaniel
Alder: 11 mdr.
Arne er en smuk og dejlig energibombe, der grundet sygdom i tidligere familie, desværre ikke kunne få tilbudt det liv, racen har brug for, og vi er derfor blevet bedt om at finde hans perfekte match. Arne har ikke modtaget nogen former for træning endnu, og han har virkelig brug for et liv, der er designet til hans behov for jagt og mental stimuli. Han fremstår en kende understimuleret her hos os, ganske enkelt fordi der af private omstændigheder ikke har været overskuddet til ham hos tidligere ejer. Arne er enormt træningsparat og al hans energi har været kanaliseret ud i, hvad han sådan selv lige har fundet på af narrestreger. Han er jo blot en ung hund fyldt med krudt og løjer. Han har i tidligere hjem udvist lidt ressourceforsvar, men vi forestiller os, at det blot er et spørgsmål om, at han får vist vejen i form af korrekt aktivering og stimuli. Han er meget begejstret for andre hunde og umiddelbart, som det er lige nu, betyder køn ikke noget, men det kan naturligvis ændre sig. Katte tør vi ikke satse på, da vi tænker, at jagtgenet tager over. Arne har brug for en overbygning til familie-livet, så hvis man kan tilbyde ham nogle solide træningsplaner med jagt for øje, så skal man endelig ikke holde sig tilbage. Så er Arne mulighed LIGE netop den hund, man har ledt efter.
Holger

Holger

Race: West Highland Terrier / Jack Russell / Papillon
Alder: 1 år
Skønneste energibombe søger sit perfekte match! Tidligere ejer måtte erkende, at Holger blev for stor en mundfuld i henhold til, hvad hun kunne tilbyde af hundeliv. Han udviklede sig til en alt for energisk og højaktiv dreng, der virkelig har brug for et hjem med indgående kendskab til racerne i hans blanding, for så ved man, man ikke kommer sovende til at holde ham beskæftiget og velaktiveret Holger er en glad hoppebold, der slet ikke ved, hvordan han skal komme af med al den energi, og han møder folk med stor entusiasme. Han søger også børn, men på en lidt usikker og hoppende facon, og vi vurderer, at børn i hans kommende hjem ikke er den ideelle konstellation, med mindre de er i den store, hundevante og selvstændige alder. Der er nødt til at være fuld fokus på Holgers behov, og det kræver at man har tiden til det. Han har indtil nu boet i lejlighed hvilket desværre ikke har fungeret, da Holger ikke har lært at være alene og græder højlydt, når han efterlades. Dette skal trænes helt forfra og det kan tage tid, og hænger nok også sammen med, at han har været meget understimuleret. I samarbejde med tidligere ejer er det blevet aftalt, at han skal ud til hus i rolige omgivelser væk fra bylivet.  Holger er ufatteligt glad for andre hunde (Primært tæver), og har man i forvejen en neutraliseret (OG yngre) tæve med samme energiniveau som Holger, så ville det være skønt, men ikke et krav. Det skal dog være en hund med krudt i, ellers er vi bange for at Holger bliver for overvældende for en hundemakker. Alt i alt er Holger bare en helt igennem vidunderlig stor hvalp, hvor der skal startes forfra med alt.  Vi ønsker udelukkende ansøgere, der allerede ejer eller har ejet Terriers før, og som kan fremlægge gode, solide træningsplaner for ham.  Han er hamrende god med næsen og har med garanti fremragende jagt-evner. Han glæder sig til et liv med masser af oplevelser, der er målrettet hans behov og evner.
Simba

Simba

Race: Samojede
Alder: 2 år
Tidligere ejer måtte sande, at Simba og den race, han nu engang er, blev alt for stor en mundfuld i henhold til den tid og energi, ejer havde til rådighed i hverdagen. Derfor blev vi valgt til at finde hans helt perfekte match, og vi ønsker ansøgere, der personligt har ejet samojeder eller lignende spidshunde før, for at komme i betragtning til ham. Simba har en skøn personlighed og han er glad og super social. Der er dog to ting, der står meget højt på listen over levende væsener, som han har det rigtig svært med, og det er hanhunde og dyrlæger. Det betyder også, at vores dyrlægeteam har været nødt til at sedere ham for at kunne undersøge ham og sikre os, at han var fin, sund og rask. Da han alligevel var i narkose fik han sig en soignering af pelsen samt en tandrens. Til gengæld elsker han mennesker og tæver, så hvis man har en neutraliseret hunhund i samme aldersklasse, som ham selv, ville Simba snildt kunne bo sammen med en sådan. Simba elsker at være udenfor, hvilket er meget karakteristisk for racen. Han kan ikke trives i lejlighed, hvor han ikke frit kan være udenfor, når han får det for varmt. Hans nye familie skal kunne tilbyde ham hus og have, som han har været vant til. Kan man slet ikke vente med at høre mere om vores smukke isbjørn, så er der ingen vej udenom et besøg i Dyreværnets åbningstid til en yderligere snak. 
Elliot

Elliot

Race: Labrador-blanding
Alder: 2½ år
Elliot har nogle grimme skrammer med i bagagen grundet en barsk historik, hvor han tydeligvis ikke er blevet behandlet så godt. Vi ved dog ikke præcist, hvad der er gået forud, før han blev indfanget af en kvinde, der brugte to måneder på at få fat i ham. Elliot har dermed været ude i den store verden på helt egne poter i to måneder, skræmt fra vid og sans, og flygtet fra alt, hvad der kom i nærheden af ham. Heldigvis gav kvinden aldrig op, og nu er Elliot her hos os. Vi kan ikke lægge fingre imellem. Elliot er noget af et projekt. Han er helt nedlukket, bange, slukket og man har bare lyst til at kysse og kramme ham og forsikre ham om, at alt nok skal blive godt igen. At gnist og lys i hans smukke, sørgmodige øjne nok skal vende tilbage. Men det kræver en meget specifik ny ejer med den fornødne erfaring, der er klar på at håndtere Elliot på den helt rigtige facon, den helt rette tilgang.  I et her og nu billede er der lang vej til en glad hund og han har brug for at blive mødt med en uudtømmelig mængde forståelse og tålmodighed. Man kan ikke forcere noget med ham. Han er gået lige i hjertet på samtlige, der har deres daglige gang I Dyreværnet, og vi glæder os alle enormt meget til den dag, vi ser ham logre for første gang.  Elliot vil gerne ud at gå tur og er interesseret i at snuse og observere omgivelserne. Han er lige så forsigtigt begyndt at være opsøgende overfor et par af vores dygtige (kvindelige) dyrepassere, men ligger mest i sin kurv eller lister forsigtigt rundt.  Han er som udgangspunkt meget tilbageholdende i kontakten med mennesker, især er han meget bange for mænd, og bliver let forskrækket/trækker sig tilbage.  Hans kommende hjem er absolut børnefrit hos rolige mennesker. Det er et must med personlig erfaring med usikre/frygtsomme hunde, og man skal kunne give ham den tid, plads og empati der skal til.  Han skal ud til hus i roligt kvarter væk fra byen med en tilhørende hermetisk højt indhegnet have. Vi ser meget gerne ansøgere med en glad, easygoing og neutraliseret hunhund, der kan hjælpe med at vise ham, at verden ikke er så farlig altid.  Der er en mild, kærlig hund gemt inde under al hans frygt, måske endda en legesyg side også, og vi ønsker alle, at smukkeste Elliot kan finde lige nøjagtig den nye familie, der kan imødekomme alle hans behov. Man skal være indstillet på, at processen med Elliot kommer til at kræve mange besøg, og det er derfor nødvendigt, at ansøgere fleksibelt og forholdsvist nemt kan komme forbi internatet flere gange, hvis vi vurderer, der kunne være et potentielt match. Ønsker man at høre mere om Elliot, er man velkommen til at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid eller sende os en mail på [email protected] 
Luna

Luna

Race: Beagle / mops-blanding
Alder: 4½ år
Fra en større sag, har vi fået overdraget søde Luna, der har været brugt som avlstæve i hjem. DET skal hun ikke længere. Nu skal hun ud og have verdens skønneste liv, uden at skulle tænke på moderrolle og hvalpe nogensinde igen. Luna er i komplet underskud på opmærksomheds-fronten og har et ENORMT stort behov for at være sammen med sit menneske. Hun er sød, glad, tyk og lidt smart overfor forbipasserende hunde (gø i haven typen), så det skal man lige være noget overbærende overfor, da hun ikke har oplevet så meget i sit liv. For at hun kan trives optimalt, så skal hun være ene hund i sit kommende hjem hos ældre hjemmegående mennesker, der foretrukkent i forvejen har beagle-erfaring, så man ved, hvad man kan forvente med en beagle i hjemmet. <3  Der følger nogle ukendte faktorer med Luna, som man skal være indforstået med. Vi ved f.eks. ikke om hun kan være alene hjemme, og om hun er 100 % renlig.
Ellie

Ellie

Race: Broholmer / Rottweiler
Alder: 3 år
Grundet familiære forhold er Ellie overdraget til Dyreværnet og vi har nu lovet tidligere ejer at finde verdens bedste og erfarne hjem til netop hende! En familie som kender til rottweilerracen. Ellie er en social, glad og imødekommende hund, som er meget kærlig når først hun kender folk.  Vi oplevede i starten en usikker hund, men hun er begyndt at bløde op overfor det personale, der håndterer hende til daglig. Hun kan godt blive nervøs, når mænd hæver stemmen - uanset om det er overfor hende eller andre i rummet. I den ideelle verden vil det derfor være bedst, hvis Ellie kommer ud i et hjem kun bestående af en kvinde eller kvinder. Men er der en mand/mænd skal man være obs på hendes utryghed omkring mænd. Hun har også et beskyttergen og passer på sin familie. Derfor skal en kommende ejer have forståelse for hendes usikre side, og udelukkende bruge belønningsbaserede metoder, så hun kan få bygget sin selvtillid op. Muligvis er Ellie overbevist om, at hun i virkeligheden er en havfrue.. for noget af det bedste hun ved, er vand! Så tager du hende en tur med på stranden, så bliver hun ovenud lykkelig! Hun er Danmarksmester i at jagte katte og egern - så der skal naturligvis ikke være katte i hendes kommende hjem. Hun kan bo i lejlighed såvel som hus - bare hun får det træning og motion hun skal have. Ellie er god og glad i sit møde med andre hunde - hun elsker at lege. Hun er dog ikke så glad for andre tæver - kan bedst med hanner. Hun vil formentlig elske, hvis der er en sød og neutraliseret han i sit nye hjem. Ellie mestrede at være alene hjemme i tidligere hjem. Hun har ikke gået til nogen form for træning - men ingen tvivl om, at hun vil ELSKE at blive brugt til en form for træning fremadrettet! Hun er nemlig super kvik og trænbar og hun er topmotiveret af både godbidder, ros og legetøj! Lyder Ellie som en hund, du kan se hjemme hos dig og lever du op til de krav, vi stiller i teksten? Så kom endelig på besøg i Rødovre og udfyld en ansøgning på hende! Ellie har pas. Sådan fungerer ansøgningsprocesen hos Dyreværnet
Vinja

Vinja

Race: Stor blanding
Alder: 2 år
Naturligvis kan man ikke arbejde på en arbejdsplads som Dyreværnet uden at blive påvirket af de historier, som kommer med nogle af de dyr, vi redder. Og det må også siges at være gældende med sagen, hvorfra hun er kommet til os. For den dag midt i juni, da vores dyreambulance ankom med Vinja og hendes tre søstre, stod det hurtigt klart for os, at de her hunde ikke har haft et let eller kærligt liv. Tværtimod. Vi vidste derfor også med det samme, at vores dyrepassere og adfærdsrådgivere stod overfor et kæmpe arbejde.. som i første omgang handlede om at få opbygget en tillid til dem.. et lille skridt ad gangen. Blandingerne i hende er, efter hvad vi er blevet fortalt, udgjort af Broholmer, Labrador, Boxer & Rottweiler. Vores dyrepasser og adfærdsrådgiver fortæller om Vinja: Vinja ankom sammen med sine 3 søstre fra en rigtig grim sag, hvor de både har været isolerede (levet primært inde i et hus med en smule adgang til en løbegård) og de er blevet behandlet meget hårdhændet. Der lå og ligger stadig en lang proces foran Vinja og de det er ikke sikkert, at hun nogensinde bliver ligesom andre glade, tillidsfulde hunde, der har tiltro til mennesker og tør gå på opdagelse ude i verden. Vi har arbejdet intensivt med at vinde deres tillid og Vinja har siden sin ankomst til internatet gennemgået en enorm udvikling. Vi kan også konstatere, at Viola og Vanilla, de to hundesøstre, der allerede er blevet adopterede, har fortsat den gode udvikling og lever dejlige hundeliv hos hver deres nye familie. Vinja er stille og roligt blevet mere og mere kontaktsøgende på hendes egne præmisser. Det har taget os månedsvis at gøre hende nogenlunde tryg ved at have sele og snor på, og hun er nu nået dertil, hvor hun glæder sig til at komme ud og gå tur i det grønne. Hun er renlig her hos os, når hun har adgang til at blive lukket ud i gården jævnligt. Selvom hun er utryg ved mange ting, så har hun en indre styrke, som adskiller hende fra de andre søstre. Der ligger noget selvtillid gemt derinde, og hun er også den, der er mest forudsigelig i sine reaktioner. Hun er klog og på passer hun på dem, hun stoler på. Hun er stærk som en okse. Vinja er træningshunden af de 4 søstre. Hun eeeelsker at lære nyt, og er topmotiveret for at arbejde for godbidder. Hun byder selv ind med adfærd, fx løber hen og sætter forpoterne på vores bænk, eller dutter med sin snude på vores hænder, hvilket er små tricks, hun har lært. Vi er opstartet på klikkertræning, så hun kender kliklyden som markørsignal. Vinja giver kys til os hun kender og er meget glad for at blive nusset, når hun er i humør til det, og vil gerne ligge og flade ud ved siden af en. Når vi præsenterer nye ting eller områder, er hun umiddelbart nysgerrig og vil gerne undersøge det, men er samtidig usikker. Hendes første reaktion er at stå stille og observere – hun kan sagtens dukke sig forskrækket, men hun reagerer sjældent med flugt. Når hun så har mærket efter, hvad hun synes om situationen, går hun enten videre eller en stor bue udenom. Når hun er i omgivelser, hvor hun er tryg, så hopper hun rundt, leger og kaster rundt med bamser. At få nyt legetøj eller få lov til at vælge et nyt tøjdyr ud af en kæmpe bunke er bare det bedste i verden. Så skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at Vinja er den mest vagtsomme søster og den med mest kant – en indbrudstyv vil ikke blive taget pænt imod af Vinja, og hun passer på sine kære. Hun har en vagtsom side omkring hegnet udtil (kan gø af fremmede forbipasserende). Vi søger nogle helt særlige familier, der har viden og erfaring omkring meget sårbare hunde og har masser af tid, ro, tålmodighed og empati og forståelse for, at det måske ikke Vinja, der nogensinde kommer til at ville gå lange ture, vær glad for at der kommer gæster osv. men kan tilbyde hende et trygt, roligt liv med masser af kærlighed og passende aktivering. Hun er en skøn, kærlig snude og hun kan bestemt også være legesyg og tonse rundt og kaste med bamser når hun er i humør til det. Vinja leder efter en familie (voksne mennesker, ingen børn) der har viden og forståelse ift. hvordan man kan hjælpe hende til at trin for trin blive tryg ved denne verden ting, uden at presse på, og er gode til at aflæse hunde. I rolige omgivelser uden anden hund, da hun ikke kan rumme andre hunde endnu. Meget gerne en familie med erfaring med mastiffer eller lignende store, vogtende racer. Man skal også være klar på, at der med Vinja skal der tages nogle nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, både ift. sele og snor, og der skal være adgang til en solidt indhegnet have. Vinja formidles som 'dyr i pleje' til en start mhp. permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden hun kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan.
Tiger

Tiger

Race: Stockhåret Schæfer
Alder: 5 år
Store dyreelskere har sammelagt sponsoreret 1000 kr. til Tiger og de er fratrukket adoptionsgebyret. <3  Tiger har virkelig mere end nogensinde brug for en stabil og raceerfaren ejer, så han kan få den mest fabelagtige tilværelse resten af sine dage. Han har haft en lidt omtumlet tilværelse og der vil også være ting, vi ikke ved om ham, da han er overdraget til os fra en dyreværnssag. Han kræver en stærk, kærlig og schæfer-erfaren ejer, der rummer forståelse for Tigers historik. Vores personale, der omgås Tiger til dagligt her hos os fortæller: Tiger er en VIRKELIG lækker schæfer, energisk på en helt fantastisk og brugbar måde, og han er SÅ træningsparat. Vi oplever, at han går pænt i snor og kan lidt basic ting, selvom tidligere ejer har meddelt, at han ikke kan gå i snor og springer ud efter forbikørende trafik. En ting står LYSENDE klart, når man har lært Tiger at kende, og det er, at han kan rigtig godt lide at få arbejdsopgaver - og ellers tager han selv initiativ til noget. Vi lader ham gerne bære noget på tur, da han ellers gerne vil hoppe op og hænge fast i lavthængende grene og har svært ved at slippe dem igen. Han kan ikke med andre hunde, i hvert fald ikke her på internatet og vi går en kæmpe bue udenom. Tidligere ejer har fortalt, at det har været meget få hunde, Tiger har accepteret, og han skal introduceres langsomt og over flere gange, såfremt der er andre hunde i kommende families omgangskreds. Han er nået sindssygt langt i sin udvikling her hos os. Han er samarbejdende og lærenem, og selvom han har let ved at stresse op, så har han nu bedre styr på, hvad han kan gøre i de situationer, der stresser ham. Kommer der f.eks. en larmende bil, så tjekker han ind hos os og får en godbid, i stedet for at fare ud. Han er meget mere tillidsfuld og har fundet ud af det her med, at vi har hans ryg i de situationer, der er svære for ham. Og så er der altså også en kærlig puttehund side, det har bare taget tid for ham at turde stole nok på os. Han har nogen emotionelle skrammer, men er allerede nået milevidt fra den voldsomt stressede Tiger, der ankom hos os. Han skal ud til nogen med erfaring med brugshunde, der kan aktivere ham på en passende måde og bor ude, hvor der er plads omkring dem, da han bestemt ikke trives i bymiljø. Han stresser max op over trafik og andre dyr. Hvis der er børn i hans kommende familie, så er det nødt til at være teenagere af den hundevante slags, da Tiger er en stor, stærk powerfuld hund, og det er ham, og ikke børn, der skal være i det fulde fokus i hans fremtidige hjem. Sådan fungerer ansøgningprocessen.
Mateo

Mateo

Race: Mellem Blanding
Alder: 3½ år
Flotte Mateo har Dyreværnet fået overdraget fra en dyreværnssag, hvor antallet af hunde hos tidligere ejer skulle bringes lidt ned. Han har startet sit liv i Spanien, hvor tidligere ejer boede, inden Mateo kom med hjem til Danmark. Mateo er en usikker dreng, der ikke egner sig i et fuldtidsarbejdende hjem, og som har brug for et rolig og tålmodigt hjem, der langsomt kan køre ham ind i nye, dejlige, velkendte rutiner i hans eget tempo. Her hos os oplever vi Mateo således: Mateo er en sød, men meget usikker fyr.  Han har brug for et roligt, tålmodigt hjem der vil give ham den tid han har brug for. Når først han er tryg, vil han blive den sødeste puttehund, der flader ud i sofaen.  Han kan knurre lidt forsigtigt, når han føler sig presset, så man må være lydhør og give ham plads. Han er meget kærlig når han først er tryg ved en.  Elsker at gå tur, men man skal være opmærksom på, at han kan blive fristet til at løbe efter cykler eller biler der kører langsomt, men er man på forkant kan man aflede og give ham godbidder i stedet. Derudover er det tydeligt at han har en del træk fra border collien, og at han kan have tendens til at snappe ud, hvis man går for tæt på folk. Derfor skal hans kommende familie gerne bo i omgivelser med masser af plads. Ud til familie uden børn (børnebørn ok, hvis Matteo kan lukkes væk). Han er usikker på andre hunde, men han er blevet god til at tjekke ind og så går vi en stor bue udenom andre hunde pt., for at det ikke ender i en uhensigtsmæssig situation/reaktion. Der skal helt sikkert tillægges en del stress til hans adfærd, men det er vigtigt at man er forudseende som hundeejer og undgår situationer der kan ende ubehageligt for både ejer og Mateo.  Mateo er kastreret. Sådan fungerer ansøgningprocessen.
Brotus

Brotus

Race: Siberian Husky / Golden Retriever
Alder: 2 år
En flytning satte en stopper for samlivet med Brotus, der desværre ikke kunne komme med i ny bolig. Men nogen gange er intet så skidt, at det ikke er godt for noget, for i forbindelse med denne omplacering, skal Brotus' fremtidige liv lige opgraderes på nogle punkter, så han får de bedst tænkelige betingelser for et fyldestgørende og indholdsrigt liv. Brotus er en tryghedsbøf og opmærksomhedskrævende fyr, der ønsker at være kommende families eneste midtpunkt. Han er nemlig ikke super glad for andre dyr, hverken hunde eller katte, og hvis han skal have sig nogle hundevenner uden for hjemmet, så skal han introduceres langsomt over flere gange.  Til gengæld ELSKER han alle mennesker, både voksne og børn, og han ville godt kunne bo i en familie med store, selvkørende børn. Han er dog ikke en hund, som børn kommer til at kunne gå med.  I tidligere hjem har Brotus gået til forskellige former for træning, bl.a. lydigheds- og sportræning. Dette gik dog i stå, da tidligere ejere fik baby, og vi skal sikre, at det ikke sker igen i kommende hjem. FULD fokus på Brotus er hans nye motto! Han er nemlig ikke en fyr, man kan spise af med en kort gåtur eller en tur i haven. Han er en energisk fyr, der har brug for masser af stimuli. Ydermere så skal han ud til hus i det landlige. Han kan ikke rumme bylivet og mange mennesker på en gang. Man skal være indstillet på, at der skal startes forfra med alene hjemme træningen, da tidligere ejer har været på barsel, og han derfor ikke har prøvet at blive ladt alene så meget. Når det har været nødvendigt, har han haft en tendens til at destruere ting i hjemmet, men vi tænker lige så meget det handler om, at han skal være korrekt stimuleret inden. Han har et udpræget jagtinstinkt, og han har det svært med stort set alle andre dyr. Kan man tilbyde Brotus et træningsfyldt liv, hvor han ikke skal tage stilling til andre dyr, så er Brotus uden tvivl verdens dejligste hund, der vader lige ind i hjertet. Brotus' avler har kontakt med hele hvalpekuldet og deres ejere, og vil meget gerne have kontakt med Brotus' nye familie også. Sådan foregår adoptions- og ansøgningsprocessen
Knud

Knud

Race: Fransk Bulldog
Alder: 1 år
Det skulle have været starten på et langt og lykkeligt eventyr fyldt med gode oplevelser, da tidligere ejer havde Knud under armen og introducerede ham for den anden hund i hjemmet. Desværre blev det ikke det eventyr alle havde drømt om, for Knud kommer med en aversion mod hans artsfæller, og tidligere ejer måtte erfare at den anden hund led under Knuds "angreb" og stærke ressourceforsvar. Knud har vist sig at være en menneskehund, og han ønsker stort set ikke kontakt med andre hunde, SLET ikke hanhunde, men ofte heller ikke tæver.  Til gengæld er hans kærlighed til mennesker gigantisk stort, så han leder efter en bulldog-erfaren familie, der kan håndtere netop det faktum, at Knud ikke kan med andre hunde.  Vi ønsker udelukkende modne ansøgere, der personligt har ejet bulldogs før. Mere info senere...
Loui II

Loui II

Race: Bichon Havanais-blanding
Alder: 8 mdr.
Eftersom Louis' hundeven i tidligere hjem blev syg, flyttede det fokus så meget, at tiden gik fra Loui, og familien måtte træffe beslutningen om, at give Loui muligheden for et dejligt liv i en ny familie. Han er en lille bedårende stressbombe, der let kører op i et af de tyndere luftlag, og han er derfor ikke en begynderhund. Han har brug for erfarne hundeejere, der kan hjælpe Loui med at hvile mere i sig selv igennem ro og den rette mængde motion og stimuli i den perfekte afbalancerede cocktail. Han er blot en stor hvalp, der har et klogt hoved, der skal bruges til noget fornuftigt og guides lidt til det hele. Han er lydfølsom og sensitiv over for, hvis der sker for meget om ørerne på ham, så dette skal man have i baghovedet. Han er derfor ikke det perfekte match til en børnefamilie, men ville godt kunne bo i en familie med teenagere. Det er bare vigtigt, at der er et kæmpe overskud på tids-kontoen, så Loui får alt det, han har brug for. Han er ikke super vant til andre hunde, end den hund, han har boet sammen med, men han virker positivt nysgerrig på andre hunde, her hos os.  Han har ikke modtaget nogen former for træning, så det ville være et fantastisk sted at starte. Det er en gylden mulighed for at få en god start med sin nye hund, lære ham godt at kende og bare få en uovertruffen god start sammen med nye rutiner og stimuli til hans kønne usædvanligt kønne hoved. Loui har endnu ikke prøvet at være alene hjemme, da tidligere ejer har været hjemmegående. Da han ej heller er helt renlig endnu, skal man betragte Loui som en hvalp (han er også kun 8 mdr.), hvor der skal startes forfra med det hele. Vi ser en meget kærlig side af ham nu også her hos os. Han vil gerne sidde på skødet af dem, han kender, når han er tryg. Ønsker man at høre mere om denne lille charmetrold, så er det i Dyreværnets åbningstid, man kan komme og få en mere detaljeret og nuanceret snak om Loui og hans drømme for fremtiden.  Loui har gyldigt pas.
Bagheera

Bagheera

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 4½ år
Historien om Bagheera er højest besynderlig, for han er fundet på togstationen i/ved Københavns Lufthavn. Han er chippet men ikke registreret, og selvom alt er forsøgt, så er det ikke lykkedes at opstøve nogen, der savner ham. Det er derfor meget sparsomt, hvad vi ved om ham, og han kommer derfor med en del ukendte faktorer. Man skal derfor kunne rumme en del i forbindelse med at være hans nye familie, for der vil naturligvis være en del spørgsmål omkring Bagheera, vi ikke kan svare på. EN ting ved vi dog. Han leder efter en tilværelse, hvor der ikke er børn involveret i hans dagligdag, da han er en noget usikker fyr, der har sine meninger om ting. :) Vores hundetræner fortæller om Bagheera: Han skal ud at være enehund og er rigtig sød og kærlig, når han først er tryg ved en. Han kan godt virke ret reserveret til at starte med, men når man først er inde i varmen, så er han en rigtig puttehund.  Han er også super glad for de lange gåture, hvor han rigtigt kan komme ud og få læst hundeavisen. En fyr, der både har brug for masser af tålmodighed, kærlighed og god, solid aktivering.
Milky

Milky

Race: Mellem Blanding
Alder: 8½ år
Sødeste Milky har taget os alle med storm, og ikke mindst grundet hendes triste forhistorie. Hun er nemlig blevet overdraget til os, da tidligere ejer er kommet på plejehjem, og udover det faktum, at dyr ikke var tilladt på plejehjemmet, så kunne Milkys behov ej heller længere varetages og dækkes. Milkys liv har derfor på det sidste været lidt kaotisk og hun har været lidt forsømt, men det skal vi have rettet op på nu. Milky fortjener det allerbedste seniorliv i trygge rammer med gode rutiner i kærlige omgivelser, og hun har brug for en ejer, der kan være så meget sammen med hende som muligt, da vi tvivler på, at hun kan være alene hjemme. Det er i hvert fald udgangspunktet, så der skal være alverdens tid til at kunne køre hende langsomt ind i det nye liv, hun tilbydes. Milky er en enormt kærlig og umådeligt sød hundepige. Hun er glad for mennesker og skulle også være ok med andre hunde, men dog lidt forsigtig. Hun har ikke boet med børn, og tænker ikke at hun skal det fremadrettet, men forestiller os, at hun fint kan håndtere større børn på besøg. Her hos os har hun fået sig en tandrens inklusiv røntgenbilleder af alle tænder. Hun har fået fjernet en tand grundet paradentose og man skal være forberedt på, at flere tænder muligvis skal ud med tiden. Vi har også røntgenfotograferet hendes hofter, der viser alderssvarende slid som forventet, og hun bør fodres med kvalitetsfoder, der netop støtter led og knogler, for at føre hende godt igennem hendes seniortid. Kosttilskud i form af ledstøttende olier og lignende er altid en god ting med ældre hunde.  Vi ved desværre ikke, hvad Milky er en blanding af, men vi forestiller os, at der måske kunne være noget gravhund i hende eller i hvert fald noget ruhåret race af en art. DET bliver hun jo ikke mindre charmerende og nuttet af. Ønsker du at høre mere om Milky, så er det bare med at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid og få en yderligere snak med os om hende, vores yndige lille prinsesse. 
Perle

Perle

Race: Beagle / mops-blanding
Alder: 1 år
Fra en større sag har vi fået overdraget søde Perle sammen med Luna samt et par hvalpe, der allerede har fundet nye hjem til.  For Perle har det været en gigantisk omvæltning at lande hos os. Vi tog i mod en meget usikker og forsigtig pige, der næsten ikke kunne rumme alt det nye, hun skulle forholde sig til. Hun var ikke i stand til at gå helt almindelige gåture, da hun ankom til os, så hun blev båret ud i vores løbegård i trygge rammer, for at gøre det hun nu engang skulle. Ihærdigt og veludført træning fra vores dygtige personales side har dog båret frugt, og Perle er netop begyndt at gå almindelige gåture ude i det fri med næsen i jorden. Det er SÅ skønt at se hende endelig være nået dertil. Det giver næsten sig selv, at Perle ikke er en førstegangshund. Der kommer til at være et stort stykke arbejde, der skal lægges i Perle fra en meget kompetent hundeejer, der har mange års erfaring med at få bange hunde til at blomstre. Perle har det rigtig stramt med andre hunde lige pt. I et  her og nu billede, responderer hun desværre dårligt og meget reaktivt på andre hunde. Hun kan kun lide Luna, andre hunde skal bare holde sig væk. Hun skal derfor være alene-hund i sit kommende hjem, og man skal være forberedt (som med alt det andet), at der ligger et stort stykke arbejde med Perle-pigen forude stadigvæk. Hun kræver mennesker med forståelse for hendes forsigtige sind og det arbejde, der stadig ligger forude. Er man interesseret i at høre mere om Perle, så mød op i Dyreværnets åbningstid og få en snak med vores personale og hør mere om Perles baggrundshistorie.
Marley

Marley

Race: Labrador-blanding
Alder: 1 år
Marley er en hvalp efter mor Mynte, som vi tilbage i juni sidste år fandt en fantastisk familie til. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede. I mange måneder var det også for alle parter drømmen, der blev udlevet, med den lille skønling i familien, men som Marley voksede og nærmede sig den kønsmodne lømmelalder, kom der ulykkeligvis skår i glæden. Marley udviklede en uheldig adfærd med at stresse op og bide, når han blev frustreret, fik for mange indtryk på én gang og på den måde blev overstimuleret. Han blev svær at aflede og da der samtidig var små børn i familien oven i hatten, så turde de ikke fortsætte samlivet med Marley. Derfor er det på mest triste baggrund, at vi er nødt til at finde en ny familie til Marley, som er meget erfarne og kyndige ud i at håndtere en sensitiv hund, hvor grænsen mellem korrekt og forkert aktivering/stimuli er utroligt hårfin. For lidt er ikke godt, og for meget er heller ikke godt, så med Marley skal der virkelig tænkes over, hvad han skal tilbydes, for at finde den for ham nødvendige balance. Han er en aktiv hund, men krøllen er, at han samtidig har brug for at lære ro, så mentale aktiviteter såsom Nosework og sportræning, der udfordrer hans hjerne er bedre end holdtræning og andre hektiske aktiviteter, der kører ham op i et leje, hvor han ikke kan finde ned igen. Marley kan ikke rumme at forholde sig til ret meget ad gangen. Han bliver urolig ved store åbne områder. Han stresser op i leg og på ture i hundeskov, hvilket han IKKE er klædt på til endnu. Hans nye ejer skal derfor kunne afkode Marley og hjælpe ham med til ikke at nå det tynde luftlag, hvor han ikke kan ”nås”. <3 Når alt ovenstående er sagt, så er det også vigtigt at pointere, at Marley jo OGSÅ verdens bedste, sødeste og kærligste dreng… når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Han er ikke egnet som førstegangshund, og vi ønsker ansøgere, der har erfaring med netop at finde den helt korrekte formel til en hund med Marleys personlighed, så man udvinder ALT det gode og fantastiske, han også indeholder, når han ikke stresser. Der er SÅ meget godt at hente i ham i den rette konstellation, det er vi ikke et sekund i tvivl om. Hans kommende hjem er roligt og børnefrit. Der kunne sagtens med fordel være en velafbalanceret, aktiv hund i forvejen (Han eller neutraliseret tæve), samt minimal alenetid, da han ikke er verdensmester i alene-disciplinen endnu, og her i vores varetægt er han super godt med andre hunde, han er blevet præsenteret for enkeltvis. Den rette hund i kommende hjem ville kunne være en god hjælp og støtte for Marley. Med Marley skal man være obs på genetisk dværgvækst (SD2) kan være en sandsynlighed. Dette er ej testet med gentest, da det forekommer rent kosmetisk. Hvis man ønsker flere informationer om Marley, så mød endelig op i Dyreværnets åbningstid og få en mere uddybende snak om denne lille prins. Marley har gyldigt pas.
Buster

Buster

Race: Cocker Spaniel / Engelsk Springer Spaniel
Alder: 2 år
Buster er det dejligste og kærligste væsen, man kan forestille sig, men tidligere familie måtte erkende, at qua hans raceblanding, havde de ikke mulighed for at stimulere og aktivere ham nok og korrekt i henhold til hans behov.  De kontaktede derfor os med henblik på at finde en familie til skønneste Buster, hvor han kan få udlevet sit bragende jagtinstinkt, der indtil videre desværre er uforløst, og dermed få et "job" ved siden af familielivet (som han OGSÅ gerne vil have), så han for alvor kan opleve følelsen af at blive brugt til det, han er skabt til. Buster forekommer  stresset i et her og nu billede, og siger fra, knurrer og markerer, når han ikke er tryg. Han har brug for, der virkelig tages hånd om hans behov, og der er god tid til at skabe tillid samt for både ro hjemme og masser af Nosework/Sportræning ude. Selvom han elsker alle, så kan han ikke rumme en hverdag med småbørn omkring sig. Buster skal være i FULD fokus i sit kommende hjem.  Vi kommer derfor til at gå med ansøgere, der har Spaniel-erfaring og kan tilbyde det ekstra til Buster i fremtiden, som han har brug for, så alt hans indestængte energi kan bruges i spor- og jagt-regi. Han er yderst omgængelig i mødet med tæver, men det er ikke alle hanhunde, han accepterer. Hvis modparten kommer med en god attitude, så kommer man dog langt. Katte virker han nysgerrig på, men man skal ikke lade sig narre. Jagtinstinktet tager over! Buster har gyldigt pas.
Sirius

Sirius

Race: Rottweiler
Alder: 1 år
Umådeligt smukke Sirius er blevet indleveret til dyreværnet som hittehund, og er sidenhen blev permanent overdraget til os med henblik på omplacering. Vi skal finde en erfaren Rottweiler-familie, der bruger 100% bløde, belønningsbaserede metoder, da Sirius desværre er blevet hårdhændet behandlet før og det skal han aldrig opleve igen. Til gengæld er han meget træningsminded, og elsker at arbejde for godbidder.   Han er dog tillidsfuld og man kan hurtigt vise ham, at man er venlig - og så får man en loyal hundeven for livet. Sirius er en drøncharmerende, kærlig ung snude, virkelig kvik og super trænbar. Han vil rigtig gerne samarbejde og lære nyt, og er glad for belønninger som godbidder, legetøj og nus, og han smelter fuldstændig over at få ros. Han er ydermere blevet introduceret til klikkertræning hos os og er bare på! Når man er en teenagerhund, så kan man hurtigt komme til at kede sig og finde på lidt ballade (som at hoppe op og nappe i snoren - ikke noget slemt, og han er nem at aflede) men han skal bruge sit kloge hoved. Han er glad for at få opgaver og undersøge nye ting sammen med sine mennesker. Sirius har en excellent snude og elsker små søgeopgaver. Han er ikke glad for hanhunde - overhovedet, og derfor kan han reagere voldsomt når han møder hanhunde. Men hvis man skaber lidt afstand, er han hurtig klar på at blive belønnet for ønsket adfærd. Han mangler en familie, der har forståelse for, at han kommer fra en lidt kaotisk baggrund, har erfaring med store brugshunde og kan give ham et aktivt liv sammen med sine mennesker. Da han godt kan stresse op over for meget uro skal evt. børn i kommende hjem skal være teenagere (også pga. hans størrelse).  Han ville godt kunne bo i et almindeligt villakvarter, men intens trafik kan godt stresse ham, så et roligt boligområde vil være at foretrække. Potentielle matches vil naturligvis komme til at blive informeret mere om den historik, Sirius har med i rygsækken. Man skal indstille sig på at skulle starte forfra med alt, og starte et helt nyt kapitel af den eventyrlige slags med Sirius. Det har han om nogen fortjent. 

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer