Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Sådan kan du støtte
Støt dyrene
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Potehjælp
Potehjælp
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Send ansøgning

Adopt Step 3

Hent dit nye dyr

Sjælland(49)
Jylland(13)
Hund(17)
Kat(14)
Kanin(15)
Marsvin(3)
Trunte

Trunte

Race: Lys Labrador
Alder: 4 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. VERDENS ubetinget sødeste Trunte-pige mangler verdens bedste nye familie. Hun leder efter en aktiv familie, der kan tilbyde hende det lækreste liv i dejlige omgivelser, hvor der lige uden for døren er muligheder for både skov- og strandture, da Trunte meget gerne vil have snuden i jorden. Hun skal ud til hus og have, da hendes erfaringer med lejlighed ikke har været optimalt til hende og hendes behov. Hun ville nok ikke bryde sig om at havne i en kæmpestor børnefamilie, men store selvkørende børn i dagligdagen, eller mindre børn på besøg engang i mellem er ikke noget problem.  Vi leder efter en familie, der vil skrue op for træningen og den mentale stimuli, så hun kan få brugt sit usædvanligt kønne hoved, OG også lige kan smide de 3 ekstra kilo, hun har på sidebenene. Hun kan godt være alene hjemme et par timer, men har ikke været vant til det, da tidligere ejer var pensionist og gik hjemme, så hun drømmer om en ny familie, hvor hun ikke skal være alene i en hel fuldtidsarbejdsuge. Mere info senere... Trunte er neutraliseret.
Bailey

Bailey

Race: Malinois-blanding
Alder: 7 mdr.
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Grundet en flytning og ændrede arbejdstider måtte tidligere familie erkende, at der ikke var timer nok i døgnet til en hvalp som Bailey, der netop er på vej ind i den krævende teenage-alder, hvor hun har brug for den helt rette håndtering og træning. Smukke Bailey er registreret som Schæfer-blanding, men man skal ikke kaste mange blikke på hende for at ane, at der med stor sandsynlighed også er Malinois i hende, og hun kræver en race-erfaren ejer, der kan føre Bailey igennem den berygtede teenage-tid, så hun kommer stærk og selvsikker ud på den anden side. Lige nu fremstår Bailey nemlig det modsatte. Hun er meget usikker på alt, og reagerer derfor også meget usikkert på alt, hvad hun bliver præsenteret for, og som hun ikke er tryg ved. Hun har en underlæggende nervøsitet, der naturligvis skal håndteres nænsomt, korrekt og med stor erfaring, så hun netop kan få lidt mere pondus og møder verden med nysgerrighed og gå-på-mod i stedet for. For at komme i betragtning til Bailey skal man kunne opfylde kravet om raceerfaring (schæfer, eller meget gerne Malinois), have trænet nervøse hunde før og kunne berette om, hvor og hvordan man har trænet, og man skal kunne tilbyde hende et liv i hus. Hendes kommende hjem skal kunne have fuld fokus på hende og uden børn under 15 år. Bailey keder sig rigtig hurtigt, så hun er en pige, der virkelig skal bruges til noget, når hun forhåbentligt får trænet sin usikkerhed væk og bliver en lækkermås med smag for livet og gode, stimulerende udfordringer.
King

King

Race: Siberian husky
Alder: 1½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. King søger verdens bedste og mest erfarne polarhunde-ejer. Kemien mellem anden hanhund i tidligere hjem gik fløjten i takt med at King blev kønsmoden, og det blev til en kamp om at være førerhan i hjemmet. Det var naturligvis ikke hensigtsmæssigt for nogen parter.  King er ofte utryg og meget reserveret i sit møde med fremmede mennesker, og ansøgere på King skal derfor være indstillet på, at han måske kræver flere besøg, før han tør helt op overfor nye personer. Vores hundetrænere fortæller om King: Han er super lækker, HELT klassisk og racetypisk husky, meget energisk og noget reserveret. Hvis det stod til ham, så vil han helst ud og løbe som vinden, og kunne han selv vælge ville han gerne være udendørs hele tiden. Han skal derfor ikke ud til lejlighed. Han har i tidligere hjem haft mulighed for at gå frit ud og ind i sikre omgivelser, som det passede ham, og det vil han naturligvis elske at kunne igen. Det vil være fint med et hjem med en hunhund af samme race el.lign., men anden hanhund i hjemmet er no go. Han tør ok hurtigt op ved de fleste, han er blevet præsenteret for, og vejen til hans hjerte er helt klart igennem gåture. Han ville med garanti også elske at prøve kræfter med sine træk-evner.  Så snart han er tryg ved en, hilser han meget hjerteligt og man kan godt slippe afsted med at nusse lidt...på hans præmisser naturligvis. 
Uffe

Uffe

Race: Beagle
Alder: 6½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Uffe har det desværre så svært med at være i en familie-konstellation, hvor man går og kommer meget, at det ikke fungerede i hans tidligere hjem. Han kan virkelig ikke lide at blive forladt, så han leder efter en familie, hvor alene tid er nede på et absolut minimum eller slet ikke forekommer. Han ville elske at komme til at bo sammen med en sød og velsocialiseret damehund. Uffe er grundlæggende rigtig godt socialiseret, men kan nogen gange være lidt udfordret i sit møde med andre hunde i snor. Når tidligere familie har været i indhegnet hundeskov, hvor Uffe har kunnet løbe frit (uden at stikke af), så er han til gengæld super god til at møde alle slags hunde. Han har i tidligere hjem prøvet kræfter med både hvalpe- og familietræning i beagle-klubben, og han har været vild med det. Vi tænker han ville elske at blive præsenteret for både spor- og jagttræning, da beaglens instinkter i ham ikke fornægter sig. Han knytter stærke bånd til sine mennesker, og er okay med store, halvvoksne børn, men det er yderst vigtigt at Uffe ikke forsvinder i en hektisk storfamilie. Uffe skal være det absolutte centrum i sit nye hjem. Uffe har her hos os fået taget røntgenbilleder af sine hofter, der er uden anmærkninger, dog ikke perfekte qua racens anatomi. Hans blodprøveprofil er super fin, og lige som det skal være.  Han har også fået foretaget en tandrens, og der er et markant slid på kindtænder, især på tungesiden, og vi fraråder på det kraftigste hårde tyggeben, leg med bolde og pinde, da det kan forværre emaljeskaderne yderligere. Uffe er kastreret.
Bentley

Bentley

Race: Coton De Tulear-blanding
Alder: 3 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Bentley er en sød, men også skarp lille bandit, der ikke kan lande hos hvem som helst, på trods af, at han har det mest nuttede udseende. Han kommer både med separationsangst, lidt ressourceforsvar og i tidligere hjem har der været en adfærdsbehandler indover, som blandt andet har anbefalet meget mere korrekt aktivering, da han har enormt meget energi, der skal kanaliseres ud. Han vil helst ikke bo sammen med andre dyr eller børn, men bør trænes i socialisering med både dyr og børn uden for hjemmet, og så kan han ikke trives i lejlighed, da han er for lydfølsom. Han kræver en erfaren familie, og vi kommer til at vægte, at man har haft udfordrede hunde før, der har krævet et godt stykke arbejde, før de landede et velafbalanceret sted, og for at kunne det, skal man naturligvis have en stor forståelse for Bentleys udgangspunkt og det han kommer med. Bentley er kastreret.
Abby

Abby

Race: Langhåret schæfer-blanding
Alder: 2½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Altså, det bliver BARE ikke mere lækkert, end det vi nu kan præsentere. Abby er den smukkeste og mest indtagende pige, man overhovedet kan forestille sig, og man finder ganske enkelt ikke en langhåret schæfer-prinsesse, der er gladere og sødere end hende her.  Hun har taget os alle med storm med sin elskelige personlighed, og den familie, der kan rumme  hende, bliver den heldigste i verden.  Abby ELSKER alt og alle med puls. Det være sig både andre hunde, katte og børn i alle aldre. Hun er dog indleveret fordi tidligere familie fik barn og derfor ikke længere havde den nødvendige tid til dem og deres daglige og nødvendige stimuli. Vi har derfor lovet at hendes nye familie er færdige med børne-tjansen og kan garantere, at der ikke kommer flere småfolk til, så hun på sigt kan risikere at stå i samme situation, så dette vil være et ufravigeligt krav til ansøgere.  Et krav mere er, at ansøgere på Abby skal have en stor, lækker, social og livsglad hund i forvejen, da hun tidligere har boet sammen med en Berner Sennen. Han havde dog brug for at komme ud og være ene-hund og være i fuld centrum hos sin nye familie. Abby derimod har brug for en makker, og da Abby er MEGET stor og livlig, så SKAL der være noget god størrelse på hendes kommende partner in crime. Ligeledes så skal Abby ud til hus og have uden trapper, da hun ikke er glad for at begive sig ud på den slags, og da hun er en stor pige, så bør man også skåne hendes led for den belastning, trapper kan have på kroppen.  Vi tør godt garantere, at man ALDRIG har oplevet en sødere, smukkere og mere bedårende hund og personlighed, som Abby kommer med.  Abby er steriliseret.
Nunni

Nunni

Race: Chihuahua
Alder: 4½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Nunni og Bacco er et chihuahua-par, hvis ejer blev for syg til at tage sig af dem, og de har på det seneste desværre ikke oplevet særligt meget, og derfor er det naturligvis ekstra overvældende for dem at lande her hos Dyreværnet. De er ikke socialiserede med andre hunde og sammenholdt med at de er godt og grundigt understimulerede og lydsensitive, så er alt, hvad de præsenteres for pr. definition halv-farligt, og de er er derfor meget gøende, som nærmest kun chihuahua'er kan være det. Det ligger derfor helt klart, at de ikke skal ud til lejlighed, og derfor er hus og have et krav til disse to banditter. Nunni har et kæmpe behov for tryghed og absolut ro omkring sig, og han kan ikke rumme energien fra børn. Det stresser ham og han trives ikke i en børne-kombination, og kommer der børn i hjemmet, skal man være indstillet på at kunne lukke Bacco og Nunni væk, så de skærmes for dem, ihvertfald det første lange stykke tid, indtil de er så langt i deres proces, at man kan begynde at arbejde målrettet med gæster i hjemmet. De har ikke været vant til at være alene på daglig basis, og tidligere ejer fortæller, at ingen af de to charmetrolde er 100% renlige. Vi forestiller os dog, at når de kommer ud til en roligt sted med fuld fokus på dem, hvor de bliver præsenteret for faste rytmer og rutiner, så skal det nok komme. Af samme årsag har de ikke været vant til at komme i sofa og seng de sidste to år, da dyner og puder har været for fristende for dem at tisse i. Begge flotte fyre er meget nervøst anlagte, og de kræver en stabil og erfaren chihuahua-ejer, der med ophøjet ro og tålmodighed kan socialisere dem og give dem lidt mere selvtillid, end de har i dag. De kan på nuværende tidspunkt ikke med andre hunde end hinanden, og kræver en rigtig god portion målrettet arbejde og træning. Vi kan dog se et stort potentiale for denne dynamiske duo for det helt rigtige match med en ny ejer af det helt rette stof og den rette erfaring med racen. Nunni kæmper med overvægt og skal tabe sig. Hos os har han ligeledes fået sig en tandrens inklusiv tandrøntgen. Ved indlevering kunne der høres en lille mislyd på Nunnis hjerte, og han har derfor fået foretaget en hjerteblodprøve, der viste et let belastet hjerte. Vi anbefaler en kontrolprøve om 3 måneder hos os, med mindre der opstår symptomer inden. Hvis prøven fortsat er høj der, vil der blive foretaget en decideret hjertescanning på Dyreværnets regning. Der er mulighed for at han skal have medicin i værste fald, og medicinering vil være på ny ejers regning. Nunni er kastreret.
Bacco

Bacco

Race: Langhåret Chihuahua
Alder: 3½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Bacco og Nunni er et chihuahua-par, hvis ejer blev for syg til at tage sig af dem, og de har på det seneste desværre ikke oplevet særligt meget, og derfor er det naturligvis ekstra overvældende for dem at lande her hos Dyreværnet. De er ikke socialiserede med andre hunde og sammenholdt med at de er godt og grundigt understimulerede og lydsensitive, så er alt, hvad de præsenteres for pr. definition halv-farligt, og de er er derfor meget gøende, som nærmest kun chihuahua'er kan være det. Det ligger derfor helt klart, at de ikke skal ud til lejlighed, og derfor er hus og have et krav til disse to banditter. Bacco elsker kontakt og opmærksomhed fra voksne mennesker, men han kan ikke rumme energien fra børn. Det stresser ham og han trives ikke i en børne-kombination, og kommer der børn i hjemmet, skal man være indstillet på at kunne lukke Bacco og Nunni væk, så de skærmes for dem, ihvertfald det første lange stykke tid, indtil de er så langt i deres proces, at man kan begynde at arbejde målrettet med gæster i hjemmet. De har ikke været vant til at være alene på daglig basis, og tidligere ejer fortæller, at ingen af de to charmetrolde er 100% renlige. Vi forestiller os dog, at når de kommer ud til en roligt sted med fuld fokus på dem, hvor de bliver præsenteret for faste rytmer og rutiner, så skal det nok komme. Af samme årsag har de ikke været vant til at komme i sofa og seng de sidste to år, da dyner og puder har været for fristende for dem at tisse i. Begge flotte fyre er meget nervøst anlagte, og de kræver en stabil og erfaren chihuahua-ejer, der med ophøjet ro og tålmodighed kan socialisere dem og give dem lidt mere selvtillid, end de har i dag.  De kan på nuværende tidspunkt ikke med andre hunde end hinanden, og kræver en rigtig god portion målrettet arbejde og træning. Vi kan dog se et stort potentiale for denne dynamiske duo for det helt rigtige match med en ny ejer af det helt rette stof og den rette erfaring med racen. Bacco er kastreret.
Joey

Joey

Race: Golden / Kleine Münsterlænder / Labrador
Alder: 3 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde inkl. telefonnummer. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Joey er en skøn fyr med en speciel og charmerende personlighed. Han skal ud til hus og hans nye familie skal have en sød og social hund i samme størrelse som ham selv. Han er nemlig meget ked af at være alene hjemme, med mindre han har en wingman. Ydermere har han været vant til at bo med to katte, hvilket alle parter har haft det godt med, men katte, der ikke hører til i husstanden, bliver jaget væk. Man vil også hurtigt opdage at Joey er svært overvægtig og skal tabe sig for at genvinde livskvalitet og for at undgå diverse følgesygdomme og lidelser som resultat af de for mange kilo, han bærer rundt på. Ellers er han en virkelig sjov fyr med små særheder, der bare er med til at give ham endnu mere charme. Han bryder sig for eksempel ikke om at være i have. Han gider ikke være havehund, men vil ud at opleve noget, og motion er især godt, når man som ham bokser lidt med vægten. Han er god til andre hunde, men har et lidt skævt hundesprog, som nogen måske kan misforstå engang imellem.   Han er virkelig god til store hundevante børn, og så kommer han med en god portion støvallergi, så hans nye familie skal være gode til rengøring og være opmærksom på at hans sovedyne er nem at vaske, så man undgår allergiske reaktioner.  Apropos dyner, så er han om natten verdens bedste sove-buddy, der ELSKER at sove med i sengen, hvilket han rigtig gerne vil have lov til fremadrettet også, da han finder stor tryghed i det. Han er en stor tryghedsbøf, der er hamrende skudræd og Nytårsaften er den mest trælse aften for ham at komme igennem. Der vil man med fordel og for hans skyld, ville skulle søge væk nytårsaften, til et roligere sted, hvis man har bopæl i et område, hvor netop den aften er meget voldsom. En af hans absolutte spidskompetencer er at svømme, hvilket han ELSKER, og han er som en sæl i vandet. Det bør man udnytte til fulde i hans kamp mod de ekstra kilo på sidebenene, for det er en super god og skånsom form for motion.  Der er meget mere at opdage om Joey, som bare er en sjov og lækker basse, og har man en god, stor, velafbalanceret hund i forvejen, og har plads til en ekstra bandit, så er Joey måske netop det, man har manglet? Joey er kastreret.
Celina

Celina

Race: Lille Blanding
Alder: 11 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Fra en sag i det jyske har Dyreværnet fået overdraget lille Celina, der trods sine 11 år er noget af en raket, og hendes kommende ejer skal derfor være meget frisk, aktiv og i fuld vigør, for at kunne følge med denne lille energibombe, som har bestemt sig for, at NU skal hun bare have en på opleveren de næste mange år, er vi sikre på.  Hun virkede ikke 100% renlig da hun landede hos os, men det HAR altså også været en forvirrende tid for hende med mange omvæltninger. Vi oplever hendes som primært renlig nu hos os, men der skal naturligvis være rummelighed nok i hendes kommende hjem til at lade hende falde til og finde nye rytmer og rutiner i nyt hjem. Det ideelle drømmehjem til Celina er hos en rolig børnefri familie, som bor i rolige omgivelser og ønskescenariet er også, at hun skal opleve mindst mulig alene-tid. Så hvis vi kan finde et hjem hos et hjemmegående par eller person, vil det bestemt være lykken for Celina. Trods hendes senioralder er der fart over feltet, især når hun er på gåtur. Og udover at hun også er gøende og derfor ikke nødvendigvis er ideel til at bo i en lejlighed (med mindre man har nogle meget overbærende naboer), så er hun bestemt en sød og kærlig hund, som drømmer om at nyde seniorlivet hos en sød familie. Celina vil uden tvivl synes bedst om at være det eneste dyr i fokus i sit kommende hjem, så vi foretrækker, at der ikke er øvrige dyr i hendes nye familie.
Riki

Riki

Race: Boxer
Alder: 7 mdr.
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Sødeste Riki er importeret fra Polen og har boet hos en familie her i Danmark. De har boet i lejlighed, og har desværre ikke haft succes med at gøre ham renlig, hvorfor han nu skal skifte hjem. Sammen med tidligere ejer har vi vurderet, at Riki skal ud til hus og have hos en familie, der har personlig raceerfaring, så man ved, hvor stort et energibundt, man får indenfor dørene. Det vil sige, at det er et krav, at man har haft boxer før, for at komme i betragtning til ham. Riki er en brintbombe af glad energi, der kan virke ret voldsom på andre. Sammenholdt med at han endnu ikke har styr på sine bidehæmninger, så har vi besluttet, at han ikke skal ud til mindre børn, da Riki er meget glad for at bruge munden. Det kan man måske bruge til noget fornuftigt træningsmæssigt. Han er en decideret hoppebold, der kan give nogle gedigne gok i nødden, når han sætter i et hop, som var han en kanonkonge, der bliver skudt afsted og halen pisker, så man får trælår, hvis man står i nærheden af den, så Riki og mindre børn er ikke en cocktail, der skal prøves af. Men er man som voksen vant til boxerens glædeseufori, så får man FULD valuta for pengene med dette livsglade festfyrværkeri. Den lille bandit har tillært sig en vane med at gø, både for opmærksomhed og hvis han ikke får sin vilje, så man skal tage Riki for LIGE netop det han er: En hvalp, hvor ALT skal startes helt forfra, så han også i fremtiden bliver en lige så lækker hund at være sammen med, som han er nu. Lige nu aner han ikke, hvordan han skal opføre sig, så han skal i raceerfarne hænder, hvor korrekt træning er i det absolutte højsæde. Vi tør godt garantere massiv underholdningsgaranti med Riki i huset, og for den rette ejer bliver han det DEJLIGSTE, der nogensinde har sat fire poter på jorden. Riki har gyldigt pas.
Maggi

Maggi

Race: Dogue de Bordeaux / Australsk hyrdehund
Alder: 1 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Maggi er en pige, der har brug for noget helt specielt. Hun er indleveret, da hun kommer med en nervøsitet og ængstelighed, der desværre ikke passede sammen med børnene i tidligere hjem plus det faktum at hun ikke kan være alene hjemme overhovedet. Hun har lidt svært med fremmede i hjemmet, især fremmede mænd gør hende utryg, i hvert fald indtil hun kender dem. Hun har derfor brug for en familie der kan tilbyde hende hus væk fra pulserende byliv, med masser af plads, højt til loftet og rigtig god tid til at køre hende ind i en ny hverdag. En hverdag, i et roligt miljø, hvor der ikke er et rend af mennesker, hun hele tiden skal tage stilling til. Af samme årsag er hun ikke egnet som en førstegangshund, og vi ser gerne at hendes ansøgere har gode, solide erfaringer med hunde, der kommer med lidt nervøsitet og skepsis. Hun knytter sig ufatteligt meget til sit menneske, så når først hun er tryg og har knyttet stærke bånd, så er hun den skønneste og dejligste hundepige, man kan forestille sig, men indtil hun er der, skal hun naturligvis føres meget blidt ind i det kommende kapitel i sit liv et nyt sted. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hun drømmer om et børnefrit (hvis børn +15 år) liv på landet, og eftersom hun er meget begejstret for andre hunde og også accepterer katte, så ville det jo være fantastisk, hvis vi kan finde en familie, der har en kastreret hanhund eller godmodig og social tæve, som Maggi kan støtte sig til i sit kommende hjem. Maggi har det hele, når hun er tryg ved sine mennesker. Hun er både en kælepotte, en meget aktiv pige, der skal stimuleres godt i sit kønne hoved og har også en vogtende side, hvor hun passer på sit menneske. Erfaring med vogtende racer er derfor også noget, vi kommer til at lægge stor vægt på, når man ansøger om adoption af hende. Hun KAN måske godt være en pige, man skal besøge mere end en gang, da hun lige skal se folk an, bare så man er forberedt på det.
Nimbus

Nimbus

Race: Beagle / Fransk Bulldog
Alder: 4 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. NIMBUS ER ANBRAGT I PLEJE, HVOR HAN VIL BLIVE INDTIL VI HAR FUNDET HANS HELT RIGTIGE MATCH. HAN KAN DERFOR IKKE BESØGES PÅ INTERNATET, MEN GODKENDTE ANSØGERE VIL KUNNE FÅ LOV AT BESØGE HAM HOS PLEJEFAMILIEN EFTER AFTALE. Denne flotte fyrs tidligere familie oplevede desværre en adfærdsændring hos Nimbus, der gjorde at man ikke længere følte sig tryg ved ham. Vi skal nu se, om vi kan finde den familie, som kan håndtere en fyr, der er både vagtsom og VIRKELIG sød, men også en bestemt herre med egne klare holdninger til tingene.  Nimbus' nye familie skal kunne håndtere uden betænkeligheder, at Nimbus kan finde på at bide/markere, når han ikke er tryg ved sine mennesker endnu. Derfor er det vigtigt at man har tålmodighed med Nimbus, og giver ham tid til at lære en at kende. Vi skal derfor have fundet en ejer, der kan rumme dette, som IKKE bliver bange for ham og viser usikkerhed. Det er SÅ vigtigt! En ejer, der på kærlig, men bestemt vis, kan sætte grænserne for, hvad man må og ikke må blive bange/forskrækket hvis han viser lidt uhensigtsmæssige sider de første par dage. For når først man lærer ham at kende, har du en fantastisk hund der gerne putter med under dynen. Det er derfor helt klart, at han ikke er egnet som førstegangshund, ej heller i en familie med børn under teenagealderen og vi kræver, at man har god erfaring med egenrådige racer, gerne Beagle og har haft hunde før med udfordringer på adfærdsfronten.  Vi forestiller os at træning er vejen er frem. At han ganske enkelt ikke er stimuleret nok i sit kønne hoved, og har brug for at blive præsenteret for sportræning, nose work, jagttræning eller lignende, så han rent faktisk får et slags job i sin kommende familie.  Nimbus er en fyr, der har brug for en forudsigelig hverdag, da han ikke bryder sig om, når han ikke rigtig ved, hvad der skal ske. Han har brug for klare og tydelige signaler fra en selvsikker ejer, der kan afhjælpe hans usikkerhed i forhold til fremmede mennesker. Når Nimbus er velstimuleret og finder ro, så har han også HELT klart puttetrolds-genet i sig, og vil meget gerne være tæt med sine ejere, men vi tænker det hele står og falder med, at han hver dag får lov at bruge sit kloge hoved til noget fornuftigt.  Se en sød video med Nimbus Vores plejefamilie har gjort følgende observationer: * at han kan være alene hjemme, uden problemer, efter et par uger uden alenetid. * at han kan bo med andre hunde, og fungere fint i flok… der er INGEN problemer her, så længe der er faste rammer. * at vi ser dagligt at han SÅ gerne vil lære noget, så hans nye familie SKAL kunne tilbyde en masse træning. * han bliver bedre og bedre til at møde andre hunde ( tror det er fordi vi også slapper mere og mere af når vi møder nogle) * vi har IKKE oplevet at han ikke kan lide mennesker. Han har mødt mange, både hjemme, i sommerhuset og når vi går ture, og vi har ikke set at han har reageret på dem. * at han på inden måde er madvogtende. Vi kan tage mad fra ham og de andre hunde spiser hans mad. * at han elsker at køre bil, og nu hopper han selv om i bilen (de første dage nægtede han i komme ind i buret). Disse observationer er naturligvis baseret på et længerevarende ophold med en del udfordringer i starten, så man må ikke tro, man kommer nemt og ubesværet til ovenstående. Det kræver en psykisk stærk ejer, der ikke er bange for Nimbus! Katte er og bliver et jagtobjekt, og dem ville han ikke kunne bo sammen med.  Alt i alt er Nimbus en virkelig sjov og underholdende personlighed, men man skal kunne lide at have en hund med sine egne holdninger til ting, samtidig med at man som ejer naturligvis har den grundlæggende styring.  Nimbus er kastreret.
Suzie

Suzie

Race: Græsk gadehund
Alder: 4 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Suzie er den smukkeste græske gadehund, der desværre har intet mindre end fem forskellige hjem i bagagen, som Suzie ikke har fungeret i, og Dyreværnet har nu fået til opgave at stoppe denne frygtelige tendens. Suzies perfekte match skal nu findes! Det er helt essentielt, at hendes kommende ejer har en dyb forståelse for, hvad en gadehund kommer med i rygsækken, for også videre at kunne forstå, hvorfor nogle reaktionsmønstre er som de er. Suzies allerstørste udfordring er børn generelt og fremmede mennesker i hjemmet, hvilket stresser hende max, og dette skal hun skånes for, og skal kunne lukkes helt væk, når der kommer gæster, for hun accepterer altså ikke bare sådan lige nye mennesker. Hun knytter dog meget stærke bånd til sine ejere.  Hun har brug for landlige eller i hvert fald MEGET rolige omgivelser i hus med masser af plads både indenfor og udenfor, hvor de absolutte kodeord er ro, ro og atter ro, intet rend af fremmede mennesker ud og ind af hjemmet og absolut ingen børn omkring hende.  Ud i fremtiden bør man naturligvis træne hende op til at blive bedre til at rumme forskellige ting, men her og nu og mange måneder frem, der har hun brug for en ejer, der tager opgaven seriøst og giver hende tid og ro, for hun har været rigtigt meget igennem. Når hun er i hjemmet med sin ejer og der ikke er alle de nævnte udefrakommende stressende elementer, så er Suzie ubetinget den mest kærlige og skønne hund, man kan forestille sig.  Hun er generelt glad for andre hunde, og hendes allerbedste ven har været en stor Golden Retriever, men katte er og bliver bliver et jagtobjekt, så hun ville ikke kunne forenes med en kat i kommende hjem. Suzie er neutraliseret og har gyldigt pas.
Boomer

Boomer

Race: Labrador Retriever / Old English Bulldog
Alder: 1 år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Lækre Boomer er indleveret til Dyreværnet, da han blev en ALT for stor mundfuld for tidligere familie. Han er en hoppebold med 75% Labrador Retriever og 25% Engelsk Bulldog, men i sind er han 100% Bulldog, og vi kræver derfor, at man har haft bulldogs før, for at komme i betragtning til ham. Han elsker alle mennesker - dog resulterer det også i at han er meget voldsom. Boomer bruger munden meget og har desværre endnu ikke lært bidehæmninger. Han bider derfor meget kraftigt, ikke fordi han er sur eller ond, men fordi han ganske enkelt bliver overivrig og ikke aner, hvor stærk han er og hvor hårdt han bider. Det skal hans nye familie kunne håndtere, træne og afvænne, og vores dygtige hundetrænere er allerede i gang med forarbejdet. Boomer er glad for alle andre hunde, han kan dog godt være lidt voldsom for nogen. Han har gået til hvalpetræning, og var rigtig dygtig til det. Han kan dog have lidt svært ved at holde fokus. Men lige så snart han får et godt samarbejde op og stå med ejer, og bliver præsenteret for en masse lækre godbidder, er vi helt sikre på at træningen bliver legende let. Selvom han er mere bulldog end labrador af sind, så kunne man måske godt med held præsentere ham for spor- og jagttræning. Der skal i hvertfald RIGTIG meget træning ind i hans liv på daglig basis. Alene-hjemme træningen skal også startes forfra, da han bare hyler og gør når han bliver efterladt. Han kan dog også finde på at ødelægge ting. Derfor skal der påregnes god tid til at få trænet dette. Han kommer fra hus og have og er ikke egnet til lejlighed. Vores adfærds- og træningsteam fortæller: Boomer har den der bulldog-vedholdenhed og kan være meget svær at få ud af bide-situationer, når han først er gået i gang. Han synes det er en leg, og kan hive snørebånd op, spænde ben og bide i bagdele og hoppe og bide igen og igen. og igen. Det skal siges, at vi er nået langt træningsmæssigt og i rigtig høj grad kan komme ham i forkøbet og dermed undgå det her, men er man ikke konstant på forkant og holder ham fokuseret på noget, så er det den her adfærd han vender tilbage til (for at sætte noget aktivitet i gang). Det kan være både en meget voldsom og skræmmende oplevelse, og kræver meget erfaring at kunne håndtere. Boomer skal køres med en helt fast rutine med middagslur/hviletider, hvor han simpelthen er lukket væk bag et gitter, og har fastlagte aktiviteter med overflod af mental stimulering, søgeopgaver og så videre, i et børnefrit hjem. Hvis du kan tilbyde Boomer en aktiv tilværelse med FULD fokus på træning, og kan håndtere en hund, der skal lære bidehæmninger,  da han bider ret hårdt, fordi han ganske enkelt ikke ved bedre endnu,  så tøv endelig ikke med at kontakte os.  Boomer er kastreret d. 30/3-2021.
Yoda

Yoda

Race: Bosnisk gadehund
Alder: 1½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Yoda er den yndigste og sødeste gadehund fra Bosnien, der desværre blev placeret i en lejlighed, hvilket hendes første familie måtte erkende, at det trivedes Yoda på ingen måde med. Vi fik derfor til opgave at finde en ny familie til hende, som kunne byde på hus og have, hvilket lykkedes, men de har så desværre måtte sande, at de ikke kan imødekomme hendes meget høje energiniveau. Hun har ganske enkelt brug for at være trænings/arbejdshund, for at kunne trives med livet som familiehund ved siden af. Vi kommer derfor til at prioritere, hvilken form for træning/sport, man vil tilbyde hende, for at finde dem, der rammer det, hun har brug for spot on. Ydermere kræver vi at hendes nye familie har en hundeveninde eller neutraliseret hanhund, som kan blive hendes bedste ven. Det var faktisk også et krav sidst, som vi desværre gik på kompromis med, men det gør vi ikke denne gang. Ingen anden hund, ingen Yoda. Yoda og hendes kommende hundemakker skal være omdregningspunktet og "børnene" i den nye familie. Yoda kan ikke rumme børns energi, og vi kommer derfor til at søge målrettet efter familier i slut 40'erne eller opefter, så der ikke potentielt set kommer børn i husstanden i Yodas levetid. Yoda kommer med en lidt underliggende nervøsitet, som primært udspiller sig overfor mænd, men når hun er tryg, så udfolder hun en meget ekstremt livlig og hyper-energisk side, der kræver et enormt overskud. Heldigvis ELSKER hun at træne og at blive udfordret på den front i sit kønne hoved. Der skal også startes forfra med både alene hjemme, så god tid uden bagkant og masser af sport og træning er et nøgleord med Yoda. Naturligvis er hun også en kærlig puttegøj, der gerne sover med i sengen med sin familie, men man kommer ikke sovende til en velstimuleret Yoda-smuksak, så det er enormt vigtigt at man forstår vigtigheden af at Yoda ikke er en "3 ture om dagen"-pige. Hun kræver en del arbejde, men det VED den helt rette familie, når de læser dette. Hun elsker som sagt andre hunde. Er bedst med hunde på hendes egen størrelse, og lidt mere forsigtig, når det er nogen, der er større end hende. Hun har ingen erfaringer med katte, men hun jagter fugle i stor stil, så vi tænker det samme er gældende for kat. Yoda har et lille navlebrok, der ikke er vurderet nødvendigt at operere her og nu, da det er lukket. Ny ejer skal dog holde øje med dette, og hvis hendes kommende familie ønsker Yoda steriliseret, så vil navlebrok også kunne fjernet i forbindelse med det. Yoda har gyldigt pas.
Maui

Maui

Race: Fr. Bulldog / Beagle / staff
Alder: 1½ år
OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle. Dejlig og lækker hundebasse med et klokkeklart ressourceforsvar, der betyder at Maui leder efter en 100% børnefri familie. Når noget er hans, så skelner han ikke til, hvem der er i nærheden og børn kan ikke aflæse hans signaler. Han kræver en erfaren, moden ejer, der har haft vogtende racer før, og hvor børn er et overstået kapitel. Han kommer ikke til at blive godkendt til nogen, der potentielt får børn i hans levetid, og derfor søger vi målrettet efter en ejer fra 40 år og opefter. Når det er sagt, så er Maui et festfyrværkeri af en hund, som elsker mennesker og som også kan være ivrig og hoppe op i mødet med dem. Han har været vant til at køre med i bil og elsker det. Katte har han ikke været vant til - men dem han har mødt udenfor hjemmet, er han løbet efter for at ville lege med dem. Det gad kattene dog ikke. At kunne være alene hjemme har han også været vant til tidligere og det er gået fint. Men som med alle vores internatshunde, skal tilvænningen til at være alene hjemme i et nyt hjem dog trænes op over tid. Tidligere har Maui været vant til at bo i hus med have - og haven var i den grad noget han nød. Så vi kommer til at foretrække en familie, som kan tilbyde ham tilsvarende fremadrettet. Endelig er han også god med andre hunde. Tidligere familie fortæller, at han i mødet med andre hunde ofte underkaster sig dem og derudover er han også meget legesyg. Maui har gyldigt pas.

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring på hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer