Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Stophvalpefabrikker
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
givenjulegave
Giv julegave
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Stophvalpefabrikker
Online serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(59)
Jylland(16)
Hund(15)
Kat(23)
Kanin(12)
Marsvin(9)
Luna

Luna

Race: Coton De Tulear
Alder: 1½ år
Luna er en sød, men også meget usikker pige, der kræver en helt speciel familie med mange års erfaring med bange og ængstelige hunde, og hvor man i ro og mag henover de næste mange måneder kan arbejde målrettet med at opbygge hendes selvtillid stille og roligt. Giv en julegave til dyrene 🎁❤️ Luna er muligvis ubevidst blevet bekræftet en del i at hele verden er farlig og har ikke været i et miljø, hvor der var ro og tid nok til at arbejde med hendes nervøse væsen. Tværtimod har hun nok skulle tage stilling til for mange ting for hurtigt i henhold til hvad hun har kunnet rumme, og det skal der naturligvis laves om på nu. Tidligere ejer har derfor oplevet en hundepige, der er bange for nye mennesker, andre hunde større end hende selv, børn og har ofte gemt sig under sofaen, idet hun også er meget lydfølsom. Vores professionelle hundetræner/adfærdsbehandler har nu haft Luna i hænderne og vurderer følgende: Vores umiddelbare vurdering er, at hun er en sød, glad og legesyg hund. Hun er meget usikker på nye mennesker, men vil gerne kontakten og tager selv initiativ til leg og nus, så snart hun er tryg.  Hun er bange for snoren på gåtur og for hænder, der rækker ud efter hende, så det skal der arbejdes på trinvist.  Hun responderer rigtig fint på, hvis man er sådan lidt "Pyt-agtig" og netop ikke bekræfter hende i at alt er farligt. For eksempel har hun har noget usikkerhed omkring høje lyde og ting/folk, der dukker pludseligt op, hvor det ikke forventes. Her stopper hun op og gør, (hun har virkelig fundet sin stemme her!) men kan afledes med blød stemme, skifte retning og belønnes med godbid, der naturligvis skal falde taktisk korrekt, så hun ikke belønnes for frygtsom adfærd. Hun virker ikke særlig godt socialiseret, og råber af andre hunde, egentlig ikke frygtsomt, mere på den der smarte "hvad vil du?"- måde med Terrier-attitude.  Hun EEEEELSKER at gå lange ture og er enormt nysgerrig og har fuld fart på, når der ikke lige er noget, der forstyrrer hende. Luna skal ud til helt børne- og dyrefrit hjemmemiljø, hvor ingen bliver generet af at hun i starten kommer til at gø en del, og hvor der er skønne naturområder til uforstyrrede gåture i nærheden. Hendes nye ejer må ikke over-nurse hende og pylre om hende, men skal vide, hvordan man går til en hund som hende, og hvordan man langsomt og tålmodigt bygger hendes selvtillid op på den gode måde.
Freja

Freja

Race: Grå schæfer
Alder: 8 mdr.
Freja er en skøn og meget aktiv grå schæfer, hvis forældre er højt præmierede brugshunde, så det ligger i hendes gener, at hun er en arbejdshund og kræver stimuli derefter. Desværre måtte hendes tidligere ejere erkende, at Freja ikke trives i bylivet i lejlighed, hvor hun har svært ved at finde ro.  Freja har et jagtdrevet sind, og der er ikke mange mus, der har overlevet et møde med hende, når hun har været med på landet og fået lov at få snuden i jorden. Hun er intet mindre end fremragende til det sporarbejde, som hun er blevet præsenteret for, og hun skal ud til familie, der leder efter en brugshund at arbejde med. Det giver sig selv, at vi kræver, at man har haft schæfer i denne kaliber før og kan præsentere os for de planer, man har med Freja. Hun kan IKKE køres træt på fysisk aktivering alene. Hun skal have opgaver og arbejde på det niveau, der passer til hende. Freja er glad for alle mennesker, og har også været meget begejstret for børn + 10 år. Andre hunde er også et kæmpe hit. Hun er stadig meget hvalpet og leger meget gerne med alle, der kan rumme hendes energiniveau og måde at lege på, både i snor og fri. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 I mørke bliver hun dog mere vagtsom, både overfor mennesker og hunde, men det ligger jo til racen af være meget opmærksom og på stikkerne. Denne smukke pige er god, kærlig, enormt lærenem og super intelligent, så man skal også være opmærksom på, at hun er eminent til at snøre sin ejer. Hun har blandt andet tillært sig selv, at holde noget i munden, så man ikke kan se, hun har taget noget.  Hendes forældre har gode hofter og albuer og Freja er naturligvis fortsat i vækst, men står skarpt og meget harmonisk. Kan man tilbyde det optimale brugshunde-liv ved siden af familielivet, så skal man endelig i ikke holde sig tilbage med at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid.
Molly

Molly

Race: Beagle
Alder: 3 år
Mollys tidligere ejer måtte erkende, at de ikke kunne leve op til den aktivering og rette stimuli en Beagle har brug for, og bad derfor Dyreværnet om hjælp. Vi skal derfor have fundet en familie, der personligt har haft Beagle før, så man har et indgående kendskab til racen og alle de finurligheder, de kommer med, og som står klar med åbne arme og hjerter, til at tage sig kærligt at sødeste Molly resten af livet. Molly er en hamrende sød pige, kærlig, sjov, stædig, hele pakken, og i sin nuværende form bærer hun desværre på 4 kilo overvægt, hvilket naturligvis ikke er sundt for nogen. Hendes nye ejer skal sørge for at Molly taber sig igennem korrekt fysisk aktivering og have for øje, at hun er steriliseret, hvorfor man skal tænke ekstra meget over mængden af mad, hun får. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Molly er glad for alle mennesker og har tidligere boet sammen med en pige på 8 år, hvilket er gået super godt. Derfor kan Molly sagtens lande i en familie med børn i den alder og opefter, så længe man kan forsikre os om, at der det fornødne overskud til Molly og det hun kræver på daglig basis.  Hun er helt okay i sit møde med andre hunde. Enten er hun ligeglad med andre hunde eller også vil hun lege. Hun har tidligere kunne være alene hjemme i en 6-7 timer, men det sidste års tid har der ikke været nogen alenetid overhovedet. Man skal være forberedt på, at det skal trænes op igen, og det skal der i sagens natur være rigtig god tid til. Molly har her hos os fået sig en tandrens, hvor det blev opdaget at hun har en tandstillingsfejl, der gør, at hendes hjørnetænder i overmunden slides forkert, og emaljen er væk på store dele af tænderne. Dette giver ubehag i forbindelse med madindtag, og derfor vil disse to tænder blive fjernet af Dyreværnets dyrlæger. Molly er steriliseret.
Joey

Joey

Race: Labrador-blanding
Alder: 2 år
Joeys historie er intet mindre end usædvanlig og helt ekstraordinær, i hvert fald for vores ører, og vi hører en del, skal vi hilse at sige. I omegnen af hele 10 uger, huserede Joey nemlig i det fri på de Vestsjællandske kanter, og lod sig kun sporadisk se på lang afstand af folk i nærområdet. Man kunne ikke nærme sig ham, og man kunne udelukkende følge hans færden via vildtkameraer, som en dybt engageret gruppe af mennesker, havde sat op i kampen for at få ham indfanget og dermed hjulpet videre.  Joey blev "kategoriseret" som en vild og ikke socialiseret hund, og da en opstillet fælde langt om længe klappede i november med Joey indeni, ventede der noget af en overraskelse for de mennesker, der havde lagt hjerte og sjæl i hans ve og vel i de mange forgangne uger. For ud af fælden kom Joey, en smuk, slank labrador-blanding, der kiggede træt på mennesket foran ham, hvorefter han lænede sig ind mod personen og faldt i søvn, udmattet, færdig, reddet!  Joey er nu hos Dyreværnet, da ingen savner den flotte fyr med udenlandsk chip, selvom den stor gruppe af engagerede mennesker har sat alt i gang både i ind- og udland, for at se om man kunne støve en ejer op, desværre uden held. Det specielle ved Joey er, at selvom han ikke er en bange, usocialiseret og vild hund, så kan man IKKE indfange ham, hvis han er løs og fri, og plejemor, der har haft ham i en uges tid, fortæller at han afsøger alle muligheder for at slippe ud af haver og væk, selvom han er glad for de mennesker, han omgås. Giv en julegave til dyrene  ❤️🎁 Af sikkerhedsmæssige årsager kræver vi derfor at Joey skal ud og bo i lejlighed. Det er simpelthen ikke sikkert nok, at have ham i have-regi. Flugtrisikoen er desværre alt for stor og han skal ikke opleve sådan en overlevelsestur igen, som han netop har været igennem. Udover det, så har Joey også et jagtinstinkt, som viser sig med snuden så energisk i jorden, at han næsten ikke opfanger noget som helst andet omkring ham, så han skal væk fra det vilde bymiljø og ud til grønne omgivelser. Der kunne godt være noget Pointer i ham, men det er et gæt herfra, da han er af serbisk oprindelse. Ellers er det sparsomt, hvad vi ved om Joey af gode grunde, men han er en super kærlig dreng, med et stort tryghedsbehov, og han virker til at komme godt ud af det med de hunde, vi har præsenteret ham for. (men det er stadig mere interessant at have næsen i jorden, end at fokusere på en lækker damehund, der går tur sammen med ham). Vi har en formodning om, at han ikke er stærk i at være alene hjemme, så vi forventer at ansøgere har rigtig lang tid til at køre ham ind i nye rutiner, og at man sådan på det helt generelle plan kan tilbyde sparsom alenetid samt gode back up planer, da vi er nødt til at helgardere os på hans vegne. Hvis du vil høre mere om Joeys vilde historie, så tøv ikke med at møde op i Dyreværnets åbningstid. Joey er kastreret.
Rolf

Rolf

Race: Petit Basset Griffon Vendeen
Alder: 6 år
En skilsmisse skabte vendte desværre op og ned på Rolfs tilværelse, og for meget alene-tid blev en konsekvens. Netop grundet tidligere ejers store kærlighed til Rolf, ønskes det bedste af det bedste for ham, og han skal derfor ud til en familie med overskud på tidskontoen. Rolf er en meget selvstændig race med egne klare holdninger til ting, og han er derfor ikke egnet som førstegangshund, hvorfor vi kræver, at man har haft lignende meget selvstændige race før. Han er en lidt forsigtig fyr i sit møde med verden derude, men i trygge rammer, så er han umådeligt glad, kærlig, imødekommende og ikke mindst hamrende charmerende. Man skal være opmærksom på, at Rolf er stærkt vogtende overfor mad og ting, han finder, og som han synes tilhører ham. Han er enormt madglad og stjæler mad i lige så stor stil, som han kan slippe afsted med det, og han bytter ikke. Af samme grund er han ikke et potentielt match til mindre børn, hvorimod han sagtens kan bo med store børn, der kan forstå, at man ikke må tage noget fra ham. Giv en julegave til snuderne ❤️🎁 Han udviser også stærk modstand mod børstning eller andre ting, han ikke har lyst til, så han har gode, stærkt holdninger til mange ting, men det er jo samtidig også, der giver ham enormt meget charme, hvis man er til de egenrådige racer. Rolf har dog også en følsom sjæl inde i sig. Han har igennem et stykke tid ikke kunne efterlades alene, så dette skal trænes forfra, og så tåler han ikke nytårsaften. Der plejer han at skulle medicineres, for at kunne holde til det. Vores flotte fyr har en atypisk gang, og han er blevet undersøgt på kryds og på tværs både med scanninger, røntgenbilleder og alt, hvad vores dyrlæger ellers har kunne trække op af hatten, for at finde ud af, hvorfor han hinker, og vi kan ikke udelukke, at der ligger noget neurologisk bag, men vi vurderer ikke, at det påvirker hans livskvalitet. Racen er disponeret for neurologiske problemer i ryggen, og af samme årsag skal Rolf ikke gå på trapper samt han skal holdes slank og og muskuløs, så bagben og ryg skånes for overlast.
Tjalfe

Tjalfe

Race: Dansk Spids
Alder: 2 år
Tjalfe er en smuk, snehvid dansk spids, som vi skal have fundet en hel speciel ny familie til.  Tjalfe er en meget sensitiv hund, der er yderst påvirkelig overfor de energier og sindstilstande, der er omkring ham. I tidligere familie har de desværre måtte erkende, at trods alle forsøg, indsatser og diverse tiltag, så har de ikke kunne skabe de perfekte rammer for ham med det let ængstelige sind han har. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Vi ser det som en kæmpe kærlighedserklæring til Tjalfe, at vi skal finde den helt perfekte familie med de helt perfekte omgivelser med den helt perfekte tilgang til Tjalfe, også selvom der ligger et stykke arbejde forude. Tjalfe skal have det godt, og han skal kunne have en hverdag, hvor der er udpræget ro hjemme og hvor han langsomt og gradvist kan få bygget sin selvtillid lidt op.  Det kan han ikke, hvis han skal tage stilling til alt for meget på en gang, så derfor er hans kommende familiekonstellation meget specifik: Tjalfe søger en mentalt stærk og stabil ejer, der kan udgyde ro, sikkerhed og tryghed ud over alle grænser, og som har erfaring med spidshunde. Hans kommende hus være det fredeligste og mest stille sted i Danmark uden børn i hjemmet. Der må gerne komme børn på besøg ind imellem, når Tjalfe efter nogle uger er faldet til, men han kan desværre ikke rumme børn i hans hjem på daglig basis. Han reagerer desværre rigtig voldsomt på alle andre hunde, både hanner og tæver, og her hos os tager vi ingen chancer, da han på nuværende tidspunkt ikke er i balance. Hans usikkerhed/aversion mod andre hunde skal tages ganske alvorligt, og man skal ikke tage nogen chancer på nuværende tidspunkt. På hans vegne er der drømt om at han kunne få en "støttepædagog" i form af en velafbalanceret tæve, men det kan vi godt se slet ikke er muligt i det stadie, han er i nu, da han ikke tolererer synet af andre hunde uanset køn. Dette bør ny ejer naturligvis arbejde med ud i fremtiden. Han påvirkes negativt / stresser over lyde, traffk, børns energi, cykler, joggere, men Dyreværnets uddannede personale er påbegyndt stressformindskende træning, så godt som det nu er muligt på et internat. Tjalfe er UMÅDELIGT smuk, og har ENORMT meget potentiale for at blive bedre til at finde ro i sig selv og sine omgivelser hos den helt rette ejer i det helt rette miljø. Man skal dog være klar på at lægge et gedigent stykke arbejde og målrettet træning i ham, for man hjælper ham ikke, hvis man håndterer ham forkert. Derfor er Tjalfe bestemt ikke egnet som førstegangshund, og vi kræver mange års erfaring med usikre hunde i rygsækken, for at komme i betragtning til ham Tjalfe befinder sig hos Dyreværnet i Rødovre, og vi håber at vores specielle og hjertesmeltende Prince Charming her hurtigt finder sit perfekte match hurtigt.
Aslan

Aslan

Race: Alaskan Malamute / Boxer
Alder: 2½ år
Aslan er hos os på en meget trist baggrund, da han i den grad har været fars dreng hos tidligere ejere, men far er desværre ikke længere iblandt os. Og Aslan skulle vise sig at være alt for stærk til mor, der måtte erkende, at hun ganske enkelt ikke havde kræfterne til sådan en stor flot fyr. Af kærlighed til Aslan skal vi derfor have fundet et nyt hjem til ham, hvor der netop er kræfterne til både at holde ham og træne med ham. Aslan er meget begejstret for mænd, og tidligere ejer fortæller, at han absolut er mest lydhør og mere medgørlig, når han har en mandlig ejer i den anden ende af snoren. Han er en vaskeægte herre-hund. Han hører ikke så godt efter, når det er kvinder, der kræver noget af ham. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Bortset fra det, så ELSKER Aslan alle mennesker, både børn og voksne han møder. Han tror alle er sat i verden for at hilse og snakke med ham.  Aslan har brug for at bo i hus og have masser af luft og plads omkring sig. Han har aldrig modtaget noget videre træning, men han ville have SÅ godt af at få stimuleret sit kønne hoved via mentale opgaver. Han TRÆNGER til træning, så det skal hans nye ejer være klar på. Har du underskrevet Dyreværnets borgerforslag, som skal sætte en stopper for hvalpefabrikkerne? ❤️ Vores skønne fyr her er lidt bossy overfor andre hunde, og han skal derfor være alenehund i sit kommende hjem. Katte er et absolut no-go i hans kommende hjem, da han under ingen omstændigheder tolerer dem, men der må hjertens gerne være børn i hans fremtidige familie, der er vant til store hunde, så de ikke bliver bange for ham, når han mosler rundt, for der er fart på og gang i den, når han går i lege-mode. Aslan har været vant til at være med farmand overalt, og han kan derfor ikke være alene hjemme sådan på daglig basis. Han har prøvet at være alene hjemme en 4-5 timer en sjælden gang i mellem, så hans nye familie må ikke være fuldtidsarbejdende, med mindre Aslan kan komme med på job. Han kommer med et stærkt jagtinstinkt, og kan derfor ikke gå løs, for får han færten af det mindste, så er han altså over alle bjerge og glemmer alt omkring sig. Den selektive hørelse følger med helt uden beregning. Aslan er kastreret.
Ludvig

Ludvig

Race: Dobermann / Riesenschnauzer
Alder: 1½ år
Helt oppe i det Nord-Vestlige Jylland har Ludvig indtil nu slået sine folder på et nedlagt landbrug, og har elsket hvert sekund af, hvad det landlige liv kunne byde på. Hans tidligere ejer har kastet enorme mængder kærlighed i ham, hvilket tydeligt kan mærkes, men en skade hos ejer har gjort, at Ludvig desværre er blevet alt for stærk og stor at håndtere, og han saaaavner at blive brugt.  Han er grundlæggende bare en stor hvalp i en teenagekrop, sprængfyldt med energi og spilopper, så han kræver en stærk ejer i den anden ende af snoren. Altså, han er jo super dejlig, faktisk en meget mild og kærlig hund i en stor stærk krop.  Pt. har han dog kun to indstillinger, enten ræser han afsted eller også går han virkelig artigt. Han har brug for mere ro omkring sig end vi kan tilbyde her midt i et industrikvarter, men med tålmodighed og positiv forstærkning kan han med tiden sagtens lære at gå i langsomt mennesketempo.  Han har gået til hvalpetræning som lille i 2½ måned, og derefter har den stået på hjemmetræning. Hans kloge hoved ville have godt af at blive udfordret på daglig basis med, hvad han nu måtte have flair for.  Han er vant til spise sin mad i en aktiverings-skål, da han ellers spiser alt for hurtigt og kaster op. Det kunne man jo kombinere med søgeøvelser, hvor han selv skal finde sin mad på græs. En af mange stimuli-øvelser, der ville have god effekt på Ludvig. Han har også brug for at blive socialiseret lidt mere med andre hunde. Når man har boet på landet, har det været småt med mødet med andre hunde. Vi ved dog, at han bliver overivrig og frembrusende, når han er i snor og reagerer på andre hunde, der "spiller smarte".  Ludvig aner ikke, hvor stor og voldsom han er, og derfor fungerer han ikke med mindre børn, som han blæser omkuld uden at opdage det. Store, selvstændige børn, der har været vant til at omgås store hunde, og som ikke bliver bange for ham, ville Ludvig sagtens kunne bo med, så længe der er RIGTIG god tid til Ludvig og træningen af ham. Han bærer aboslut præg af at have boet på landet, hvor han ikke har skullet tage stilling til trafik, gåture i snor og så videre, men Ludvig vil SÅ gerne lære, så hvis man er fysisk stærk,  hvis man ikke kan vente med at høste frugten af det sjove arbejde, der skal lægges i Ludvig, og hvis man, ligesom os, heller ikke kan stå for det lækre look han har, så tøv ikke. Ludvig GLÆDER sig til besøg, og håber på at hans perfekte match hurtigt viser sig på banen. Se Dyreværnets nye online serie i 5 afsnit HER 📺
Shelby

Shelby

Race: Collie-blanding
Alder: 7 mdr.
HVEM HAR EN FLOK FÅR, SOM DENNE FLOTTE FYR KAN HYRDE? Okay, mindre kan også gøre det. Der behøver ikke være får inde i billedet, men vi siger bare, at han ville ELSKE, hvis der var... bare et lille bitte et?! Nosework, sportræning eller lignende mentalt krævende aktiviteter kan han dog ikke undvære. Han er og bliver den ubetinget BEDSTE træningsmakker i verden!!  Smukkeste Shelby, en flot blue merle-hvalp, har desværre i så ung en alder som kun knapt 5 måneder, udvist ressourceforsvar overfor hans to hundevenner i tidligere hjem , at man har kastet håndklædet i ringen. I hans nye hjem skal vi derfor have pillet nogle elementer ud af ligningen, så vi sikrer bedst muligt, at der er den fornødne erfaring og ikke mindst tid til Shelby og hans videre udvikling og træning, så han kan gå sine teenageår i møde på en skøn måde. Hans kommende hjem skal derfor være hunde-frit. Til gengæld må der gerne være katte. Sådan tre styks har han nemlig været meget glad for i tidligere hjem. Og han vil også meget gerne have MAAAANGE hundevenner uden for hjemmets fire vægge. Har du underskrevet Dyreværnets borgerforslag, som skal sætte en stopper for hvalpefabrikkerne? ❤️ Her hos os oplever vi den sødeste, blideste og artigste hundehvalp. Qua hans ophav, så ved vi dog, at han kræver meget af sin nye familie. Vi skal derfor have fundet en ny ejer, der personligt har ejet og trænet hyrdehunde før, og ALLER helst ser vi en kommende ejer, der rent faktisk kan tilbyde ham et "job" ved siden af familielivet, så han får brugt sit kønne hoved og alle de instinkter, der ligger i ham til noget fornuftigt. Det er bestemt det absolutte drømmescenarie. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Han kommer fra et kuld, hvor mor er collie-blanding og far Afghansk Mynde, og hans beskrivelse som 8 ugers hvalp er stadig spot on: Han er helt klart kuldets strateg, og han kræver noget ekstra af sin nye familie. Han finder altid på nye måder at bryde ud af vores indhegning, er hele tiden på opdagelse i vores store have og er altid glad og fuld af idéer. Han skal stimuleres meget fremadrettet, han skal have lov at bruge sin fin næse og samtidig udnytte at han er så klog en hund. For at komme i betragtning til skal man have kendskab til korrekt aktivering af aktive hyrdehunde og ville udnytte hans kæmpe potentiale for NoseWork eller lignende. Han kommer til at have brug for at have en ekstra træningsminded familie, da han super hurtigt keder sig. Shelby har gyldigt pas. Se Dyreværnets nye online serie i 5 afsnit HER 📺
Maki

Maki

Race: Basset / Beagle / Spansk vandhund
Alder: 1 år
Maki viste sig desværre at være fejlcastet, for at bruge tidligere families ord, til lejlighed i indre København. Beaglen i ham kommer rigtig meget til udtryk, og familien måtte erkende, at  de ikke kunne imødekomme alle Makis behov. Maki er bare på alle måder en lækker og vanvittigt charmerende fyr, der skal væk fra bylivet og ud i hus uden trapper, gerne i landlige omgivelser, hvor hans næse kan få noget at arbejde med. Han er en lettere understimuleret fyr, der virkelig skal have opgaver, så hans kønne hoved får tilbudt hjernegymnastik.  Han stresser nemt op, og har brug for ro hjemme og masser af korrekt aktivitet tilpasset hans behov ude. Pind- og boldkast er en stressfaktor, og skal ikke udføres som aktivering. Har du underskrevet Dyreværnets borgerforslag, som skal sætte en stopper for hvalpefabrikkerne? ❤️ Den flotte fyr har HD på begge hofter, mild grad på venstre hofte og lidt mere udtalt på højre, hvilket betyder, at hvis hans muskulatur ikke trænes på den rette måde, hvis han ikke får det rette foder og hvis han bliver overvægtigt, så vil han få smerter. Derfor har Maki igennem meget specifik træning fået opbygget en solid muskulatur, der gør, at han lever et halt-frit samt smertefrit liv. Denne træning skal fortsætte hele hans liv og øvelserne skal laves i 10 minutter hver anden dag. Remedierne til hans øvelser følger med og hans nye ejer skal blive sat grundigt ind i, hvordan de udføres korrekt. Han elsker hunhunde, og er meget selektiv med andre hanhunde. Hvis han møder hanhunde, der puster sig op eller på anden måde viser udfordrende signaler, så skal man ikke tage nogen chancer. Han kunne godt bo sammen med en glad og social neutraliseret tæve, men man skal være meget varsom med andre hanner. Han er en super sød og rar fyr, der er social med stort set alle han møder. Hvis der er børn i hans kommende familie, så skal det være hundevante børn + 10 år, og ingen familieforøgelse i Makis levetid.
Cheri

Cheri

Race: Puddel / Mops / Gravhund / Bomuldshund
Alder: 5 år
Cheri ser hamrende blød og sød ud, og vi kan afsløre, at det ER hun også... når hun er tryg og stoler 100% på sine mennesker. Vejen dertil har dog givet to forgående familier nogle bump på vejen, og man har måtte indse, at man ikke har kunnet håndtere hendes ressourceforsvar korrekt og dermed afhjælpe udfordringen med, at hun ikke har villet dele eller aflevere noget som helst af det, hun måtte have fået fat i. Med en underliggende ængstelighed og nervøsitet, så ER Cheri en pige, der kommer til at kræve både masser af tid, tålmodighed og ikke mindst erfaring i en konstellation, hvor der ikke er og ej heller kommer børn ind i billedet, før man kan høste frugten af hendes dejlige sind, der som sagt først viser sig, når hun stoler på sit menneske.  Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Hun har udvist snappende og udfarende adfærd, når hun enten er blevet forskrækket eller har følt ejerskab over enten en ting eller mad, men her hos os er vores vanvittigt dygtige hundetrænere allerede nået ufatteligt langt med hende, og hun udvikler sig positivt med syvmileskridt. Ved skift til nyt hjem skal vi dog helgardere os, da man muligvis skal starte forfra eftersom der så igen er nyt miljø og nyt menneske, hun skal forholde sig til. Vi har en formodning om, at hun er mest glad for modne kvinder, og vi er slet ikke i tvivl om, at vinder man Cheris tillid og kærlighed, så får man den sødeste hund, der knytter stærke bånd til sin ejer. Men man skal være klædt godt på til vejen dertil, og vi kræver derfor ansøgere, der personligt har haft hund før med ressourceforsvar og som benytter sig af bløde træningsmetoder samt positiv forstærkning. Vi kan som bonusinfo tilføje, at når Cheri er helt tryg og stoler 100% på sit menneske, så er lange gåture det ubetinget ALLERBEDSTE hun ved. Hun ELSKER at udforske verden, og så har hun den mest legesyge side som sjældent har set mage, så hendes nye ejer skal være en meget aktiv person, der både kan gå lange ture, være aktiv i leg og give Cheri mental stimuli i form af træning og opgaver. Ved adoption af Cheri medfølger også den træningsplan, vores dygtige hundetrænere har tilrettelagt til netop Cheri.
Miona

Miona

Race: Bosnisk gadehund
Alder: 1 år
Miona er indleveret til Dyreværnet, da hun desværre ikke er glad for at være alene hjemme. Hun er generelt rigtig god til mennesker, og elsker de fleste, dog kan hun godt blive usikker hvis små børn overskrider hendes grænser. Men hun har et rigtig godt hundesprog, og viser tydeligt hvad hun mener.  Se en video med Miona HER  Miona har ikke gået til noget træning, men hun har lært sit, dæk og giv pote. Hun skal ud til en familie der vil bruge hende både mentalt og fysisk.  Der er jagt for ALLE pengene her, så hun ville være perfekt at træne spor eller nosework med, og så er hun intelligent, opmærksom og kontaktsøgende, absolut trænbar. Indkald ville vi dog ikke turde stole på qua hendes jagtinstinkt, som tager over, hvis hun får færten af noget. Hun skal ikke ud at bo med børn, da hun stresser og hyrder dem. Derudover kan hun godt knurre af små børn, der ikke forstår hendes kropssprog. Der har dog været hundevante børnebørn på besøg, og det er gået fint.  Hun har boet med 2 søde og rolige hanhunde, hun vil dog rigtig gerne styre slagets gang, så det skal man være opmærksom på. Hun er ikke så glad for at køre bil, stresser op og savler.  Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Udover en jagt-spirrevip, så er hun også en super kærlig hund og hun knytter sig rigtig tæt til sine mennesker. Hun er sjov, finurlig og opfindsom, er fabelagtig til at indrette sit værelse og hjælpe med at rede sin seng, altid nysgerrig og klar på at gå på opdagelse ude på tur. Miona er næsten renlig, men det skal selvfølgelig fortsat trænes i nyt hjem. Derudover skal alene hjemme træning startes forfra, da hun ikke er glad for at blive efterladt. Selvom der er lidt ting man skal arbejde med og være opmærksom på med Miona, så er hun en super sød pige, der bare ønsker en aktiv familie. Det bedste hun ved er at få nulret hendes ører.
Rosie

Rosie

Race: Pekingeser / Chihuahua / Papillon
Alder: 8 år
ROSIE SØGER PLEJEFAMILIE MED HENBLIK PÅ PERMANENT OVERDRAGELSE. Rosie har drevet vores dyrlæger til vanvid, for hendes blodprøver viser bål og brand og indikerer, at hun i teorien burde være syg, men i praksis er Rosie den gladeste og livligste lille spilopmager, der bare charmer sig igennem livet. Så vores dyrlæger er i syv sind, og der foretages stadig prøver og vi har sågar tyet til eksterne eksperter, der er fuldkommen på bar bund med, hvorfor Rosies blodprøver er så foruroligende. MEN vi kan jo heller ikke have søde Rosie og hendes sprudlende personlighed siddende her og visne, så vi er blevet enige om, at vi nu alligevel søger en ny familie til Rosie, hvor vi starter med et plejeophold, der forhåbentlig forbliver et permanent ophold. Der er dog stadig en del prøver, der skal foretages, og vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt spå om, hvad de kommende prøver viser. Hvis man med dette i baghovedet og den åbenlyse usikkerhed, der er omkring Rosie, stadig ikke kan få hende ud af hovedet og ønsker at give hende et fabelagtig hjem og liv, så læs videre her: Skønneste og kønneste lille Rosie er desværre nødt til at finde en ny familie, da tidligere ejer desværre ikke længere måtte have hende i ny bolig. Hun er ved første øjekast en lille forsigtig og let nervøs sjæl, der har brug for at være tryg, før hun giver los og viser sin vanvittigt elskelige personlighed. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Når hun er tryg ved sit menneske, så kan hun både danse, charme, møsse og vise legetøj frem og være med på gak og løjer. Hun er en meget livlig og enormt kærlig pige, men hun skal LIGE bruge lidt tid på at tø op overfor fremmede, og hun går ikke til alle og enhver. Man skal liiiige gøre sig fortjent til det. Hun har brug for en rolig ejer, der stadig er meget aktiv, men som hjemme kan tilbyde et hjem uden for meget hurlumhej omkring hende. Hun er ikke vant til at være alt for meget alene hjemme, og ville ikke trives hos en ejer, der har fuldtidsarbejde. Allerhelst vil Rosie gerne være sammen med sit menneske hele tiden, DET er der ingen tvivl om. Hun er glad for at at møde andre hunde, men gladest for hunde på hendes egen størrelse. Her bliver hun også let forskrækket i møde med noget nyt og søger meget sin ejer for tryghed og omsorg. Hun er også en pige med holdninger, og hvis der noget, hun ikke vil, så holder hun sig ikke for fin til lige at markere/snerre, men med de få tænder, hun har tilbage i munden, så er det lidt svært at tage sådan seriøst for alvor. Vi skylder måske også at sige, at der er fuld knald på Rosie, så hun er altså IKKE en lille smuk sofa-hund, der bare ligger og ser sød ud. Hun kan løbe stærkere end vilde heste (næsten), og er som sagt en meget aktiv dame. Hun er MEGET hvalpet i sin adfærd, og er tydeligvis SLET ikke klar over, at hun er fyldt 8 år.
Mario

Mario

Race: Labrador-blanding
Alder: 7 mdr.
Hvad der skulle have været starten på et langt og lykkeligt liv med to hunde på landet, endte desværre hurtigere end forventet, da familiens ældre hund nægtede at acceptere Marios tilstedeværelse. Det blev en stress-faktor for alle parter og ikke mindst synd for Mario, der så et KÆMPE lys i sin ældre hundeven, så nu skal vi finde en ny familie til skønne, langbenede Mario. Der er blevet gættet på, at der måske kunne være weimaraner i Mario, men det vides ikke med sikkerhed, og er dermed kun, det det er: et kvalificeret gæt. Men med hans jagtgener og høje energiniveau, så er det ikke et dårligt bud. Giv en julegave til snuderne ❤️🎁 Mario har gået til hvalpetræning, men det skriger næsten til himlen, at han har brug for meget mere og ikke mindst relevant mental stimuli. Hans nye familie skal derfor være aktive ude-mennesker og træningsparate, da Mario kræver en del, især nu, hvor han er ved at ramme teenage-årene.  Vi kommer til at foretrække ansøgere, der har en livlig, energisk og velafbalanceret hanhund eller neutraliseret tæve i forvejen, da Mario endnu kun kan være alene hjemme i selskab med anden hund, og finder enorm stor tryghed i at have en hundeven ved sin side, så det behov og ønske har vi lovet at opfylde. Mario er god som dagen er lang, og han er social, kærlig og imødekommende. Han ville godt kunne bo med børn, men fordi han kræver en del, så skal det være store, selvkørende børn, så det ikke tager tiden og overskuddet fra arbejdet med denne flotte fyr, som stadig blot er en stor, lækker, langbenet, kluntet hvalp, der kommer til at smelte hjerter på stribe. Mario har gyldigt pas.
Maks

Maks

Race: FT Cocker Spaniel
Alder: 4½ år
Maks er en vidunderlig, men også forsigtig fyr. En prægtig FT Cocker Spaniel, der har boet hos en skøn jagtfamilie, hvor Maks har indgået på fineste vis i familiens flok af tre andre jagthunde. Desværre har en dårlig jagtoplevelse gjort, at Maks er blevet skudræd og bliver bange bare ved synet af et gevær. Hundene er familiens et og alt, men de har, af stor kærlighed til Maks, vurderet at det er super synd for Maks at blive efterladt hjemme, når han har været vant til at være en del af flokken og være med ude at arbejde. Giv en julegave til dyrene ❤️🎁 Vi har derfor lovet at finde en ny fantastisk familie, der kan give Maks verdens bedste liv med spor- og jagttræning, for han er i den grad en hund, der skal og vil arbejde med næsen i jorden. Det skal blot være uden den fuldbyrdede jagt indover. Ydermere så er han også bange for Nytårsaften, og ville ikke kunne trives i bymiljø. Han kommer fra lækkert landsted omgivet af intet andet end marker og blå himmel og han skal ud til noget, der minder om det igen. Han har aldrig boet med små børn, og grundet hans nervøse side, så skal han heller ikke det i fremtiden. Han ville dog sagtens kunne bo med store, selvkørende og hundevante børn, hos en aktiv familie, der personligt har ejet højenergiske jagthunde før, gerne FT, så man er fuldt ud bevidst om det ekstra gear, der følger med, og er helt dus med spor- og jagttræning. Han er forvejen toptrænet og kan rigtig mange kommandoer, men er SÅ klar på at lære endnu mere. Maks kommer godt ud af det med andre hunde og har været vant til at være en del af en hundeflok på 4. Han kan derfor ikke være alene hjemme uden selskab. Han bliver DYBT ulykkelig, når han bliver forladt, og vi tænker, han har brug for en hundemakker i sit kommende hjem, hvad enten det er en han eller neutraliseret tæve. Maks er den sødeste tryghedsbøf, der har brug for nogen omkring sig hele tiden.

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer