Freyas Lov
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Potehjælp
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Stophvalpefabrikker
Online serie
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Sjælland(46)
Jylland(10)
Hund(16)
Kat(14)
Kanin(9)
Marsvin(6)
Ørkenrotte(1)
Haiku

Haiku

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 8 uger
For at komme i betragtning til disse vanvittigt skønne chihuahua-hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid senest søndag d. 29. maj 2022. Herefter vil Dyreværnets personale matche de meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen fredag d. 3. juni efter aftale. Hvalpene er i pleje, og vil ikke være på internatet før denne dag. Haiku er hvalp efter mor Honni, der er fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget over 20 hunde. Hun er vokset op i trygge rammer hos en af vores skønne plejefamilier, og har haft den dejligste opvækst. Plejemor fortæller om Haiku: Haiku er en helt fantastisk skøn lille dreng, der slet ikke er til at stå for. Han har det kæreste lille ansigt og nogle super søde ører. Han er en frisk lille uldtot, der løber efter sin mor og gerne vil være med alle steder. Livet er fantastisk hvis man hedder Haiku og at vågne som den første og gå på opdagelse er bare det ultimativt bedste i hans verden. Han kan går op af en lille hundetrappe som står ved sofaen uden problemer, så han skal virkelig passe på, da han udfordre sig selv. Mennesker er han rigtig glad for og han søger kontakt. Han lægger sig fint på ryggen og lader sig kæle uden problemer. Så at klippe de små negle er nemt med Haiku. De ord der beskriver ham bedst er: En glad og frisk lille uldtot med stor selvtillid. Haiku er hvalp med alt, hvad det indebærer, og er hverken renlig eller kan være alene hjemme endnu.
Hopla

Hopla

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 8 uger
For at komme i betragtning til disse vanvittigt skønne chihuahua-hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid senest søndag d. 29. maj 2022. Herefter vil Dyreværnets personale matche de meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen fredag d. 3. juni efter aftale. Hvalpene er i pleje, og vil ikke være på internatet før denne dag. Hopla er hvalp efter mor Honni, der er fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget over 20 hunde. Hun er vokset op i trygge rammer hos en af vores skønne plejefamilier, og har haft den dejligste opvækst. Plejemor fortæller om Hopla Hopla er den skønneste lille hvalp. Hun er tillidsfuld og søger gerne menneske kontakt, men leger ligeledes også gerne alene. Hun er vokset op med sin bror, som er en frisk dreng med masser af krudt i rumpetten, men hun har været god til at sætte ham på plads med sit store selvværd. Hun elsker at undersøge og udforske alt inde, såvel som ude i naturen. Hopla er nogle gange så optaget ude i verden (haven), at mor og bror er gået ind, uden hun opdager det, men det skræmmer ikke hende, hun har masser af selvtillid. Hun er en rolig hvalp, der ofte ligger sig i en kurv alene uden mor og bror. Hun virker tryg og afslappet. Elsker at blive kælet og nusset. Hun er begyndt at komme med lidt gø lyde og det gør hun når hun f.eks. driller sin bror. De ord der beskriver hende bedst er: Rolig, glad smuk pige med masser af selvværd. Hopla er hvalp med alt, hvad det indebærer, og er hverken renlig eller kan være alene hjemme endnu.
Limit

Limit

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 8 uger
For at komme i betragtning til disse vanvittigt skønne chihuahua-hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid senest søndag d. 29. maj 2022. Herefter vil Dyreværnets personale matche de meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen fredag d. 3. juni efter aftale. Hvalpene er i pleje, og vil ikke være på internatet før denne dag. Limit er hvalp efter mor Lykke, der er fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget over 20 hunde. Han er vokset op i trygge rammer hos en af vores skønne plejefamilier, der også har huset mor Musse og hendes single-hvalp Mæhle. Plejemor fortæller om Limit: Limit er den største i Lykkes hvalpeflok, og også den der stjæler mest. Han nupper ALT, hvad du lige sidder med, hvis han kan slæbe det. Prøves det skal det! Limit elsker at lege med de andre hvalpe, og nogle gange kan det godt gå liiidt vildt for sig dog. Limit trækker sig, hvis han ikke orker mere, men kan også have svært ved at se, når de andre ikke gider. men han slapper hurtigt af, hvis man tager ham op og putter. Dette er super vigtig info, hvis der er hund i forvejen i hans kommende hjem. HVIS der er hund i Limits fremtidige familie i forvejen, så skal det være en yngre, lille, legesyg model, der stadig gider lege, for ellers bliver Limit en pestilens for den. Limit er sindssygt lækker og lidt anderledes end de andre i flokken med sine små og ikke-udstående øjne. Han er omstillingsparat og nysgerrig og kysseglad. Limit er hvalp med alt, hvad det indebærer, og er hverken renlig eller kan være alene hjemme endnu.
Logan

Logan

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 8 uger
For at komme i betragtning til disse vanvittigt skønne chihuahua-hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid senest søndag d. 29. maj 2022. Herefter vil Dyreværnets personale matche de meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen fredag d. 3. juni efter aftale. Hvalpene er i pleje, og vil ikke være på internatet før denne dag. Logan er hvalp efter mor Lykke, der er fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget over 20 hunde. Han er vokset op i trygge rammer hos en af vores skønne plejefamilier, der også har huset mor Musse og hendes single-hvalp Mæhle. Plejemor fortæller om Logan: Ligesom sin mor er Logan haleløs.  Han er en både fræk og puttende dreng, der slås med sine søskende og Mæhle det ene øjeblik, og sover op ad dem det andet.  Han var den mindste i flokken med 122 g da han var 6 dage gammel, men er kommet godt efter det. Han har været frontløber for de andre, når det gælder spisning af tørfoder og at besørge selv.  Logan er ikke bange af sig, udforsker og udfordrer sig selv meget. Og så lader han både børn og voksne holde ham, selvom de er fremmede, så en meget udadvendt og social lille kysseglad fyr. Et catch for enhver familie. Logan er hvalp med alt, hvad det indebærer, og er hverken renlig eller kan være alene hjemme endnu.
Lennon

Lennon

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 8 uger
For at komme i betragtning til disse vanvittigt skønne chihuahua-hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid senest søndag d. 29. maj 2022. Herefter vil Dyreværnets personale matche de meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen fredag d. 3. juni efter aftale. Hvalpene er i pleje, og vil ikke være på internatet før denne dag. Lennon er hvalp efter mor Lykke, der er fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget over 20 hunde. Hun er eneste pige i flokken og er vokset op i trygge rammer hos en af vores skønne plejefamilier, der også har huset mor Musse og hendes single-hvalp Mæhle. Plejemor fortæller om Lennon: Eneste pige i hvalpeflokken og den mest puttende på fremmede mennesker. Hun nyder bare al kontakt og er yderst social. Dog er hun nok også den vildeste, når der bliver leget slåskamp blandt hvalpe og mødre, så der bliver virkelig gang i den med Lennon i hjemmet. Hun er også klog, for hun har opdaget, at jeg er kommet for at redde hende, når hun skriger højt, for så at hoppe direkte på de andre igen lige efter, så man skal ikke lade sig narre, når hun udøver "kvindelist" og man tror hun er fortabt. Så klog, kælen og legeglad pige, der elsker at kysse og nappe. Hun ville elske, hvis der var en legesyg lille tæve eller neutraliseret han i den yngre ende af aldersskalaen i hendes kommende hjem. Lennon er hvalp med alt, hvad det indebærer, og er hverken renlig eller kan være alene hjemme endnu.
Mæhle

Mæhle

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 8 uger
For at komme i betragtning til disse vanvittigt skønne chihuahua-hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid senest søndag d. 29. maj 2022. Herefter vil Dyreværnets personale matche de meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. Vi modtager IKKE henvendelser og ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre. Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal alle i husstanden kunne møde op og overtage hvalpen fredag d. 3. juni efter aftale. Hvalpene er i pleje, og vil ikke være på internatet før denne dag. Mæhle er single-hvalp efter mor Musse, der er fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget over 20 hunde. Heldigvis var Mæhle ikke alene-hvalp særligt længe, da plejemor tog Lykke med tre hvalpe fra samme sag til sig også, og lavede et lille mødre-kollektiv, til stor gavn for alle parter. Plejemor fortæller om Mæhle: Lækker, lille, blød bamse med krudt i røven og fetish for storetæer. Han elsker at putte og kæle på skødet. Ligesom sin mor Musse, er han en smule angst, når det gælder nye steder, så introduktion til hjemmet skal gå langsomt med hans eget hjørne fx og så stille og roligt udvide, så han ikke skal forholde sig til alt for meget nyt på en gang. Han er kælen og kysseglad og slåskamp med de andre hvalpe er favoritlegen. Store, rolige børn er ok, så længe han kender stedet, hvor han er, ellers bliver alt hurtig for overvældende. Han har været hurtig til at udvide horisonten grundet samværet med de andre hvalpe, så vi kommer til at foretrække ansøgere til Mæhle, der har en lille, legesyg han eller neutraliseret tæve i forvejen, til at passe lidt på ham og hjælpe ham med at blive tryg. Han piber og græder, når han bliver utryg, men vælger alligevel tit selv at sove alene, selvom han hos plejemor har mulighed for at sove med flokken. Negleklip, ørerens og pote-berøring er øvet, og ny familie skal være forberedt på en del pelspleje, da han er langhåret. Mæhle er hvalp med alt, hvad det indebærer, og er hverken renlig eller kan være alene hjemme endnu.
Pjuske

Pjuske

Race: Chinese Crested
Alder: 3 år
Fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget over 20 hunde, er Pjuske, vores hårløse prinsesse, nu klar til adoption. Skønne Pjuske er som det kan ses Chinese Crested, og hun har levet i en stor hundeflok på over 20 hunde. Hun er lidt af en skrappedulle overfor andre hunde og derfor leder hun efter en raceerfaren familie, der ikke har dyr i forvejen, da hun trænger til at være midtpunkt.  Pjuske ønsker derudover et børnefrit hjem, med mindre evt. børn er + 15 år. Vi ønsker ansøgere, der har haft Chinese Crested før, så man ved, hvad racen kræver af hudpleje og deslige. Hun er forsigtig i sit møde med fremmede mennesker. Det er tydeligt, at hun ikke har oplevet så meget og at ALT bare er overvældende. Hun er ikke udadreagerende, men blot yderst forsigtig og endnu stille og tilbageholdende i sin kontakt, men når man har vundet hendes tillid, så kender hendes kærlighed ingen grænser, fornemmer vi. Hendes videre udvikling kommer først til at starte, når hun kommer væk fra internatet og langsomt falder til i nyt hjem. Derfor må man ikke forvente kemi og "instant connection" med hende her i vores miljø. Hun er dog glad for godbidder og er forholdsvis nem at blive venner med. Pjuske manglede en del tænder, da hun kom til Dyreværnet. Vores dyrlæger har fjernet yderligere nogle stykker grundet paradentose. Hun kommer til at få brug for at få renset tænder med jævne mellemrum, for at sikre at man hele tiden er opdateret med tændernes tilstand. Man skal tage Pjuske som en hvalp, hvor der skal startes forfra med det hele, da hun endnu ikke er renlig, ikke kan være alene hjemme og ikke har oplevet så meget, men hun glæder sig til langsomt at blive introduceret for det gode hundeliv. Af samme årsag kommer vi til at foretrække ansøgere, hvor der ikke er nogen bagkant for, hvornår hun skal kunne de forskellige ting. 
Susy

Susy

Race: Chihuahua-blanding
Alder: 2½ år
Fra den store Dyreværnssag, hvor vi fik overdraget et stort antal hunde er Susy nu endelig til adoption. Udover chihuahuaen Høne, er Susy nok den mest kontaktsøgende og livsglade lille hjerteknuser, man kan forestille sig. Hun ELSKER opmærksomhed og vi tænker hendes lykke er gjort hos en ejer, der ALDRIG bliver træt af at nusse hende.  Vi går som udgangspunkt ud fra, at Susy ikke kan være alene hjemme, og vi kommer derfor til at foretrække ansøgere, hvor der ikke er en bagkant til, hvornår hun skal kunne det. Hun er en skøn og meget kontaktsøgende klæber-pige, der bare helst vil være sammen med sit menneske hele tiden, så uanset hvad, så egner hun sig ikke i en familie med fuldtidsjob.  Susy, med kort Bunny Tail, der er medfødt, har selvsagt været vant til at gå i en stor flok af hunde på sin egen størrelse, og vi ønsker derfor ansøgere, der har en lille sød og social tæve eller kastreret hanhund i forvejen. Vores lille darling her har aldrig prøvet at gå tur, og man skal derfor betragte hende som en hvalp, hvor man skal starte langsomt, langsomt forfra med alting, også renligheden. Susy har her i vores varetægt fået fjernet nogle tænder grundet paradentose, og det er derfor vigtigt, at hendes nye ejer giver hende en tandrens årligt, da hun kan udvikle paradentose i resten af munden. Hun har også et markant overbid, og deraf tandstillingsfejl, men dags dato er det rent kosmetisk.
Simba

Simba

Race: Golden Retriever
Alder: 10 mdr.
Simba skulle have været drømmeeksemplaret af en familiehund, som de fleste nok anser en Golden Retriever for at være, men nogen gange falder enkelte hunde af denne fine race lidt uden for den kategori, og Simba er en af dem med lidt kant.  Og ja, Simba er bragende teenager lige nu, men netop derfor er det også nu, der skal sættes ind, så han bliver en rar og velafbalanceret fyr på den anden side af lømmelalderen. Simba har i tidligere hjem udvist vogtende adfærd og har også bidt sin ejer i en presset situation, hvor man ikke lige har fået aflæst alle signaler. Med børn i familien, er vi blevet enige med tidligere ejer om, at Simba skal ud til en erfaren, træningsminded ejer, hvor der ikke er og ej heller kommer børn ind i billedet, med mindre det er + 15 år og opefter. Mindst lige så vigtigt er det, at man vil fortsætte træningssporet med Simba, da han har udvist kæmpe potentiale til alle de holdtræningsforløb, han er blevet præsenteret for. Selv spor- og jagttræning har han vist kæmpe talent for, så både ejer, holdkammerater og træner tabte både næse og mund, så det er helt klart på træningsdelen, der skal sættes ind, så han ikke keder sig og finder på de unoder, der har ført ham til os. Simba er meget begejstret for hunhunde, hvorimod de fleste hanhunde ikke er et hit. Der har dog været et par stykker, han har godkendt. Katte kan vi med sikkerhed sige ikke vil blive godkendt af ham, da hans jagtinstinkt tager helt over, når de er i hans synsfelt. Den flotte fyr har brug for GOD plads omkring sig i hus omgivet af et roligt miljø, da han nemt stresser og har en let nervøs side også. Han er derfor ikke egnet i bymiljø eller i lejlighed. Trapper er noget af det værste han ved på nuværende tidspunkt, og vi kan ikke helt greje om han har haft nogle dårlige oplevelser med trapper involveret Ved ankomst til Dyreværnet havde han et fremmedlegeme i øret, hvilket er blevet fjernet og før ankomst er han hos anden dyrlæge behandlet for forbenshalthed. Røntgenbilleder taget af Dyreværnets dyrlæger er dog uden anmærkninger.
Max

Max

Race: Malteser
Alder: 4½ år
Max er en smuk lille fyr, der desværre aldrig har fået et godt samarbejde op at stå med sine tidligere familier. Tre familier har oplevet at han i hjemme-situationer har knurret, snappet og udvist ressourceforsvar overfor effekter og/eller gæster i hjemmet, ergo været en decideret Bestemmer-Frans og tre familier har kastet håndklædet i ringen med ham. NU skal hans blivende hjem findes, og hans kommende ejer skal være af en ganske særlig karakter, der har mange års erfaring med hunde af den lidt svære slags. Et hjem, hvor man er villig til at skærme ham af, hvis der kommer gæster engang imellem. Han leder efter en børnefri og hundeerfaren ejer, der bor i hus med have, der med træning og positiv forstærkning, kan opnå et trygt og godt samarbejde med Max. En tidligere ejer mener, at Max ville have godt af at komme ud til en solid og velafbalanceret tæve, der kan være med til at vise ham alle de gode ting ved livet, men katte er et absolut no go. Max har som sagt nogle dårlige vaner, der skal virkelig skal arbejdes med hos en familie, der er klædt godt på til dette lille projekt, hvor man starter helt forfra med Max, som var han en hvalp.  Han er yderst trænbar og han leder efter kærlige rammer og træning med positiv forstærkning. Netop fordi han er så trænbar bliver han en drøm for den ejer, der vil bruge tid og ressourcer på ham, men vi må igen understrege, at han IKKE er egnet som førstegangshund, og han er IKKE en sofahund. Han har brug for masser af motion og masser af træning, så hans kloge hoved ikke finder på alle de unoder. Den lille charmetrolderik glæder sig rigtig meget til besøg af hans kommende ejer, der med stor tålmodighed og enorme mængder kærlighed kan give ham alt det, han har brug for.  Max har decideret separationsangst efter at være blevet ladt alt for meget alene i et af de tidligere hjem, og han er derfor på angstdæmpende medicin. Hans nye familie skal have STOR tålmodighed og vi kommer til at ønske ansøgere, hvor der et godt stykke ind i fremtiden ikke er noget alene-tid. Max er kastreret.
Vito

Vito

Race: Beagle / Fransk Bulldog / Mops
Alder: 3 år
Personlige årsager er medvirkende til, at Vitos tidligere ejer desværre så sig nødsaget til at indlevere den flotte fyr til os. Så nu har vi lovet både Vito og hans tidligere familie at finde ham verdens bedste hjem - som kan imødekomme de ønsker, vi kommer til at lede efter i et kommende hjem til ham. Vito er en skøn fyr i den rette familiekonstellation med den rette erfaring, men med hans ressourceforsvar, så fungerede det desværre ikke optimalt i tidligere hjem, hvor børn spillede en stor rolle. Han skulle efter sigende være Beagle/Bulldog/Mops-blanding, men jo mere vi lærer ham at kende hans personlighed, hans lyde, hans sind, så tænker vi at der godt kunne være Staffordshire Bullterrier i ham også, og vi drømmer om ansøgere, der netop personligt har ejet Staff's før. Han er en vaskeægte bandit, omend en lækker og sjov en af slagsen, så ikke desto mindre en bandit, der stjæler ting, vogter dem og er ikke bleg for at forsvare sin ret til de ting, han har hapset. Dette fungerer ikke med børn og deres venner i hjemmet, hvis alle skal have et roligt øjeblik. Se en video med Vito her ❤️ Vito har bestemt heller ikke brug for den stress, der følger med at skulle passe på ting hele tiden, så vi kommer til at søge efter en stabil og erfaren ejer, der har god erfaring med vogtende hunde og ressourceforsvar, og hvor der ikke er børn i hjemmet, med mindre det er unge hundevante "voksne" på + 15 år, der ikke bliver bange for ham. Dette betyder også, at vi kommer til at lede efter familier, hvor familieforøgelse i Vitos levetid er udelukket. Vito har brug et aktivt liv, hvor hans kvikke hoved bliver brugt fornuftigt og får nogle opgaver at arbejde med, så "drengestregerne" mindskes lidt. For han er en vanvittig glad og livlig dreng, der blot har brug for de rette rammer, så alle hans gode sider kan fylde mere og mere. Da Vito nemt stresser og kører op i et højt gear, skal vi have ham væk fra storbyliv og ud i rolige områder, så man minimerer og hjælper ham bedst muligt med at finde ro i hus uden trapper. Røntgenbilleder viser nemlig racetypisk flad hofteskål, der skal skånes og som på sigt kan give anledning til slidgigt. Heldigvis har han en stærk muskulatur, der kompenserer for dette, så det er uhyre vigtigt at Vito holdes muskuløs og slank igennem hele hans levetid. Vi anbefaler at man hjælper ham yderligere via led-diæt og gode kosttilskud og olier. Mere info om skønne og hamrende charmerende Vito kan gives ved personligt fremmøde i Dyreværnets åbningstid. Vito er kastreret.
Flora

Flora

Race: Labrador / Siberian Husky
Alder: 10 mdr.
Fra en sag, hvor ejer selv kastede håndklædet i ringen og kontaktede os, har vi fået overdraget 5 styks sorte, smukke Labrador/Siberian Husky-piger. Læs om sagen med de 5 hvalpe her ❤️ Det har været en vanvittig omvæltning fra dem at komme fra lejlighed og ikke have oplevet andet end det, og så til internat, hvor der tilbydes gåture i både trafik og naturområder. Man kan roligt sige, at de fem piger er sansebombarderet og at verden forekommer dem stor og overvældende, men det er der jo ikke noget at sige til. Efter omstændighederne tager de det flot, og er grundlæggende meget elskelige og kærlige alle sammen. De kommer dog også til at kræve en del fremadrettet, og de har brug for at komme væk fra bymiljø og skal ud til åbne vidder og højt til loftet. Vores fantastiske hundetrænere, der dagligt arbejder med de fem hunde-piger fortæller: Flora er energisk og kærlig, meget lærenem. Hun er tillidsfuld, når hun kender sit menneske, men meget usikker i sit møde med fremmede.  Hun går efterhånden rigtig pænt i snor. Igen, meget usikker på verden, men hvis noget er lidt for overvældende søger hun straks støtte hos en. Lækker træningsmakker, er virkelig på og super kvik.  Hun er bedre i sit møde med nye mennesker, hvis der er en legesyg og velafbalanceret unghund med i billedet. Hvis hun skal bo sammen med en sådan hund, så skal det være en meget tolerant basse i den yngre ende, da Flora ikke kender til grænser, privatsfære og er meget på og uden hæmninger, hvilket ikke alle hunde kan rumme/håndtere. Fælles for dem alle er, at de mest ligner labrador, men er udpræget Siberian Husky i adfærd. De eeeeelsker at løbe, og her hvor de endelig har chancen, så løber de fordi de langt om længe kan og har pladsen. De har en skøn og livsglad energi. De bærer naturligvis præg af aldrig at have oplevet noget som helst, så de er meget usikre i nye kontekster og især når de er alene ude. Deres nye ejere skal udvise stor forståelse og tålmod for, hvad de komme med i bagagen, eller måske netop, hvad de ikke kommer med. ALT er nyt, og der skal lægges et godt stykke arbejde i dem. Samtidig skal det være et hjem med god erfaring fra tidligere krævende og frygtsomme hunde, tid til miljøtræning og alt andet træning helt fra bunden af. De er forsigtigt nysgerrige, er blevet behandlet godt i kontakten, men har ikke lært noget som helst og har jo bare hærget rundt i en lejlighed indtil for kort tid siden.  Sådan forgår ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Mynte

Mynte

Race: Labrador / Siberian Husky
Alder: 10 mdr.
Fra en sag, hvor ejer selv kastede håndklædet i ringen og kontaktede os, har vi fået overdraget 5 styks sorte, smukke Labrador/Siberian Husky-piger. Læs om sagen med de 5 hvalpe her ❤️ Det har været en vanvittig omvæltning fra dem at komme fra lejlighed og ikke have oplevet andet end det, og så til internat, hvor der tilbydes gåture i både trafik og naturområder. Man kan roligt sige, at de fem piger er sansebombarderet og at verden forekommer dem stor og overvældende, men det er der jo ikke noget at sige til. Efter omstændighederne tager de det flot, og er grundlæggende meget elskelige og kærlige alle sammen. De kommer dog også til at kræve en del fremadrettet, og de har brug for at komme væk fra bymiljø og skal ud til åbne vidder og højt til loftet. Vores fantastiske hundetrænere, der dagligt arbejder med de fem hunde-piger fortæller: Mynte er den mest usikre af de fem, men alligevel også samtidig den mest selvstændige, når hun er tryg.  Så hun er en sjovt sammensat prinsesse. Hun reagerer ved at gå frem og gø, men kan meget nemt afledes, og ELSKER at bruge næsen. Hun er yderst trænbar. Meget godbidsfikseret og god til at tjekke ind, men har ikke fanget den med øjenkontakt endnu. Hoppebold både ude og inde.  Alle fem er meget søde og milde af sind. De ligner mest labrador, men er meget Siberian Husky i adfærd. De eeeeelsker at løbe, og her hvor de endelig har chancen, så løber de fordi de langt om længe kan og har pladsen. De har en skøn og livsglad energi. De bærer naturligvis præg af aldrig at have oplevet noget som helst, så de er meget usikre i nye kontekster og især når de er alene ude. Deres nye ejere skal udvise stor forståelse og tålmod for, hvad de komme med i bagagen, eller måske netop, hvad de ikke kommer med. ALT er nyt, og der skal lægges et godt stykke arbejde i dem. Samtidig skal det være et hjem med god erfaring fra tidligere krævende og frygtsomme hunde, tid til miljøtræning og alt andet træning helt fra bunden af. De er forsigtigt nysgerrige, er blevet behandlet godt i kontakten, og er dermed positive overfor mennesker, men har ikke lært noget som helst og har jo bare hærget rundt i en lejlighed indtil for kort tid siden. Men de er kærlige, opsøgende og vil så gerne. De har alle meget sart hud på trædepuderne, da huden endnu ikke er hærdet, da de aldrig har været ude før nu. Trods sin unge alder har Mynte en lille smule tandsten, hvilket kan skyldes forkert fodring. Det vurderes til at være så lidt, at tandbørstning ville kunne klare det på nuværende tidspunkt, men man må forvente en tandrens ude i fremtiden og få et årligt tandtjek hos egen dyrlæge. Ydermere så går Mynte "bredt på begge bagben". Hun er ikke halt, har normal og fuld bevægelighed samt reagerer ikke på palpation. Pt. har det ingen betydning for Myntes trivsel og røntgen er ikke foretaget, da det er for tidligt at vurdere vækstrelaterede sygdomme, når hun ikke er ældre. Mynte har her og nu ingen gener, smerter eller er på anden måde påvirket af dette. Sådan forgår ansøgningsprocessen hos Dyreværnet
Buster

Buster

Race: Schæfer / Alaskan Malamute / Labrador
Alder: 3½ år
Må vi ha' lov at præsentere allerdejligste Buster, som savner sin nye familie, der vil knuselske ham resten af livet. Buster sagde desværre tydeligt nej tak til familieforøgelsen i tidligere hjem, og vi skal derfor have fundet en ny ejer til Buster, hvor "børneproduktionen" for længst er stoppet. Samtidig skal det også være en ejer, der vil fortsætte i det træningsspor, som tidligere familie har startet, og som Buster ELSKER. Han har både gået på hvalpehold, til sportræning og gået til træning i politiets hundetræningsklub samt en masse træning i privat regi, så der er virkelig lagt meget arbejde i denne flotte fyr, hvilket man skal fortsætte med. Buster vil bruges og føler stor glæde ved at arbejde og løse opgaver. Buster er sågar trænet i at få børstet tænder, og kan endda godt lide det! Rense ører, klippe negle og trimme pels mellem trædepoterne har han også fundet sig uden problemer (når det ikke er en dyrlæge, der gør det!) Se en dejlig video med Buster her❤️ Han er pjattet med at køre med på ture i bilen, for så ved han at der som regel skal ske noget spændende og at han skal have en på opleveren. Når han så har haft en spændende og aktiv dag ude, så forvandler han sig til den største puttetrold, når man kommer hjem. VIRKELIG kærlig dreng, vi her har med at gøre, når han er tryg og mættet på oplevelser. Hans forhold til andre hunde er, at hanhunde generelt er et absolut no go. Små hunde (uanset køn) er han heller ikke fan af, men mellemstore og store tæver er stort set altid et hit. Buster har tendens til harehop i løb (begge bagben sætter af samtidig), hvorfor vi har taget røntgen af hans hofter. De er uden anmærkninger og det vurderes at Buster ikke er i smerter, så harehoppet er nok bare en stilart, der er blevet hans "varemærke". Det er dog yderst vigtigt, at Buster smider de ekstra kilo, han har taget på efter han blev kastreret. Hans idealvægt ligger på ca. 38 kilo. Den flotte fyr har allergi (støv, pollen, foder), er blevet råfodret i tidligere hjem og får dagligt piller (apoquel), for at holde det under kontrol. Buster er kastreret.
Maja

Maja

Race: Schæfer / Staffordshire Bull Terrier
Alder: 11 mdr.
Den dejligste ballademager og hjerteknuser er skønne Maja, der desværre allerede i sit meget korte liv har været i flere forskellige hjem, der desværre ikke magtede hende.  Derfor kommer vi til at gå med livrem og seler, for Maja er en højenergisk pige, der kan tage pusten fra enhver, hvis man ikke har konkrete planer for korrekt træning og aktivering.  Hun har ikke en hund, der kan være løs, da hun desværre er utilregnelig i sit møde med andre hunde, og det gælder både hunde, som hun tidligere har kunne lide og hunde, hun ikke kender. Det er derfor essentielt, at vi finder en familie, der tager dette meget alvorligt, så ingen kommer i uhensigtsmæssige situationer. Se en video med Maja her ❤️ Overfor mennesker er Maja den gladeste og energiske hoppebold, der næsten ikke kan være i sin krop af eufori. Vi er ret sikre på, at hun er overbevist om, at alle mennesker er sat i verden for at snakke med hende, men i samme åndedræt må vi også pointere, at hun bestemt ikke er en hund for hvem som helst. Hun kommer med skarphed, der skal kunne håndteres og kunne kanaliseres ud i et formål/et arbejde. Hun har tidligere boet i lejlighed, men det har ikke været optimalt for hende. Hun har brug for masser af plads og højt til himmelen, så hun er ikke den ideelle hund til hverken lejlighed eller byliv. Hun har ingen træning modtaget og trænger i den grad til at få sit kønne hoved stimuleret. Hun er yderst kvik og klog og man kan næsten se på hende, at hun gerne vil arbejde, så vi kommer naturligvis til at lægge stor vægt på, hvad man kan tilbyde hende på aktiveringsfronten. Vi forventer derfor ansøgere, der personligt har ejet skarpe brugshunde før, og som har et arbejdsformål med hende. Ønskes der mere information, så er man velkommen til at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid.
Lucky

Lucky

Race: Ruhåret Hønsehund / Dobermann / Rottweiler / Labrador
Alder: 4 år
Hvis man elsker det ruhårede look, så vil man falde fuldkommen i svimer over Lucky, der trods sin blanding af både Dobermann, Rottweiler, og Labrador, primært har vundet sit smukke ydre efter den ruhårede hønsehund, der også er i hendes blanding. Sygdom og manglende kræfter hos tidligere ejer endte med at blive en dårlig kombination med denne skønne piges sprudlende personlighed og energiniveau, og det stod ret klart at Lucky havde brug for andet og mere qua hendes raceblanding. DET skal vi have fundet til hende nu, så hun igen kan få en stimulerende hverdag i henhold til hendes aktiveringsbehov. Se en video med Lucky her 💕 Lucky er en meget elskelig pige, der møder folk med glæde, omend lidt forsigtigt til en start, indtil hun lige kender en. Hun har lidt den samme tilgang til hunde også, som hun lige skal se an, men så er hun også god og imødekommende. Vi har hørt rygter om, at hun muligvis har kunne enes med en kat i tidligere hjem også, men det hersker der lidt tvivl om, så dette vides desværre ikke med sikkerhed.  Tidligere ejer beskriver hende som et dampbarn/hyperaktiv, men vi kan mærke det blot handler om, at hun får den rette mængde stimuli dagligt. Her hos os, hvor hun tilbydes en kombination af både gåture og mental træning, ser vi ikke en hund, der kravler på væggene overhovedet. Bevares, hun er en aktiv dame, men er bestemt ikke umulig at stimulere for den rette nye ejer.  Vores personale opfatter hende som sød, nem og meget velopdragen Hun skulle efter sigende kunne være alene hjemme, men har ikke været vant til at være det så meget, og vi ønsker derfor en familie, der ligeledes kan tilbyde sparsom alene-tid fremadrettet. Lucky har indtil nu boet i skønne omgivelser tæt på kysten. Man behøver ikke kunne tilbyde hende den samme luksus, men væk fra byliv skal hun i hvert fald. Og hvis man så samtidig har skov og natur uden for døren, så tænker vi at hendes jagthunde-snude ville blive knaldhamrende glad for at at få noget at arbejde med på duft-kontoen.

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer