Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Potehjælp
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Charlie

Race: Schæfer / Berner Sennen
Farve: Sort
Køn: Han
Alder: 1½ år
Pris: 2500,00

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Vi skal have hjulpet Charlie med at finde en ny familie, da forholdene i hans tidligere familie ændrede sig markant. Desværre har vi fået oplyst, at det er fjerde hjem, der skal findes til ham nu, så det skal bare være det sidste. Hans tillid til mennesker ikke særligt stor på nuværende tidspunkt, men han viser det blot ved at være meget, meget forsigtig, og er yderst kærlig og dejlig, når han er tryg.

Han leder efter en hunde-erfaren familie, da man skal vide, hvordan man skaber trygge rammer for ham. Når han er tryg, så er han en glad og kærlig hund, der er meget opmærksomhedskrævende. Grundet de mange skift, så kan Charlie ikke være alene hjemme. han hyler, gør og ødelægger, og det er simpelthen fordi, han har haft et alt for turbulent liv med alt for mange skift.  Hans nye familie skal være klar over, at han trænger til en absolut stabil tilværelse og hvor han de første mange måneder overhovedet ikke må lades alene, for at få opbygget tryghed og tillid i nyt hjem. Efter nogle måneder kan man måske langsomt gå i gang med alene-hjemme træningen, men det må aldrig blive et problem, hvis han aldrig lærer det.

Han har det fint med store/voksne børn (+14) men mindre børn bryder han sig ikke om. Han er super glad for andre hunde og har tidligere boet sammen med to andre hunde-venner. Han har også boet sammen med kat, og her er han meget pågående, så hvis der er kat i hans kommende hjem, så skal det være en hundevant kat, der kan sige fra.

Charlie har en svaghed for kvinder og knytter sig primært til kvinder. Hans aktivitetsniveau er meget højt, og han har et kæmpe behov for træning, og ikke mindst et stort potentiale. Han er krævende, men lærenem, og en drøm at arbejde med for den rette.

Da Charlie har meget, meget mild grad af hoftedysplasi, og fordi led er stabiliseret af muskler, kan fremtidige gener i høj grad forebygges ved korrekt motionering og aktivering. Det vil sige lange gå ture, svømning og anden muskelopbyggende motion, men man skal i den grad undgå boldspil, kastelege og meget vilde lege med andre hunde, hvor vrid og pludselige bevægelser ikke kan undgås.

Charlie er kastreret.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Hent dit nye dyr

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer