Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Sådan kan du støtte
Støt dyrene
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Potehjælp
Potehjælp
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Bud Spencer

Race: Fransk Bulldog / Beagle / Staffordshire bullterrier
Farve: Brindle
Køn: Han
Alder: 1 år
Pris: 2500,00

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

BUD SPENCER KAN BESØGES HOS SØNDERGÅRD HUNDE-OG KATTEPENSION VED KOLDING I JYLLAND  tlf. 28 91 95 97 (hverdage 09:30 - 16:00)

Bud Spencer er en fantastisk dreng, som har brug for en voksen, moden og hunde-erfaren familie, der er færdige med børn, og med rigtig god tid til en energibombe som ham. Han er blevet hjemmetrænet en smule, men har brug for mere struktureret træning, mere stimuli, såsom spor- eller jagttræning.

Han bruger sin mund rigtig meget i leg, og derfor skal man være god til at aflede ham med for eksempel træning. Han ligner i udseende en blanding mellem Fransk Bulldog og Staffordshire Bullterrier, men han er meget Beagle i sit hoved og sin næse, når han er ude på tur. Snuden er næsten konstant i jorden, og får han færten af noget, så forsvinder hans hørelse. Det vil være en stor fordel at have beagle-erfaring, så man har en ide om, hvordan han er. Han er glad for hun-hunde, men han-hunde skal man gå en bue uden om. Vi har dog oplevet at han har hilst på en hanhund uden problemer, så med positiv indlæring kan det måske blive bedre.

Han har i tidligere hjem boet med kat, men han havde svært ved at lade den være, så Bud Spencer og kat er ikke verdens bedste kombination. Bud Spencer elsker selskab så meget, at han endnu ikke har lært at være alene uden at ødelægge ting. Han bliver meget frustreret over at blive efterladt, så her skal han betragtes som hvalp, og alene-hjemmetræningen skal startes helt forfra. Man skal have rigtig god tid til denne proces, og have en plan B, hvis han ikke lære det til fulde, så det ikke bliver et problem.

Charmetrolden har meget sart mave og tåler umiddelbart kun en slags foder, som hans nye familie skal fodre med, så hans stakkels mave ikke skal kæmpe med nye mærker. Kom og mød vores dejlige bassemand her, som blot er en stor, glad hvalp med et stort behov for at være tæt med sine ejere og et endnu større behov for at blive trænet og aktiveret korrekt.Bud Spencer er kastreret

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Send ansøgning

Adopt Step 3

Hent dit nye dyr

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring på hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer