TV
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie

Kato

Race: Grand Danois
Farve: Grå harlekin
Køn: Han
Vægt: 52,5 kg
Alder: 3 år
Pris: 2500,00
Placering: Fyn

KATO BEFINDER SIG HOS HUSDYRENES VEL I RINGE PÅ FYN. INTERNATET KAN KONTAKTES PÅ TLF. 65 99 22 00, TELEFONTID MAN, TIRS, TORS, FRE FRA KL. 11 - 14 OG SØN FRA KL. 14-16

Kato er en superdejlig Grand Danois-basse, Dyreværnet har fået overdraget via en dyreværnssag. Hans vægt er lige under middel, han er ikke glad for at blive ladt alene og er noget utryg ved mænd og børn af den mindre slags, men bortset fra det, så er han en super elskelig dreng, der virkelig mangler en familie med stor GD-erfaring, måske endda rottweiler-erfaring, da Kato ikke er typisk GD'er. Han har brug for en stærk, stabil og rolig ejer, der med positivt lederskab, lige nøjagtig ved, hvordan man får hans selvtillid bygget op igen.

Han har desværre haft en del hjem i sit korte liv, og det er længe siden, at han har oplevet et stabilt et af slagsen. Vi er blevet informeret om, at han tidligere har bidt, og oprigtigt interesserede i Kato, vil naturligvis bliver informeret om alle detaljer omkring dette ved personligt fremmøde.

Hans kommende hjem skal, udover den nødvendige erfaring med racen, tilbyde ham hus i rolige omgivelser med faste rammer/mønstre, så der ikke er for mange ting at forholde sig til og være fri for børn (+15) og katte. Man skal selvfølgelig også kunne håndtere, at han har det svært med at blive forladt. Her skal man forvente et træningsforløb i hans tempo.

Det ville være HELT optimalt, hvis der er en legesyg og livsglad tæve i hans kommende hjem, som han kan læne sig op af og drage nogle gode erfaringer fra. Kato har det mest enestående hundesprog, når det kommer til tæver, og når han er sammen med en velafbalanceret tæve, der ikke er bange for noget, så er Kato også fuldstændig i zen.

Der har endnu ikke været en glad tæve, udadvendt såvel som forsigtig, stor som lille, vi har præsenteret ham for, som Kato ikke har tilpasset sin leg til. Dette er absolut en af Kato’s allerstørste forcer, og en dejlig tæve i hans nye familie, ville kunne gøre underværker for Kato’s selvtillid.

Grundet mange varierende oplysninger på Kato, fra tidligere hjem, så har vi fået ham adfærdstestet af uvildig fagperson, der har vurderet ham adoptionsklar. Fra rapporten er her et kort uddrag:

"Da Dyreværnet har set at han kan have reaktion på mænd, hvilket der også blev set i testen, anbefales det, at der bliver trænet på dette. Det virker som om, Kato har haft nogle virkelig uheldige oplevelser i den retning. Nye ejere skal have god forstand på racen, være villige til at give Kato den tid han har brug for. Han kan have en del ubehagelige oplevelser med i bagagen, der kan komme til udtryk, når han falder til i det kommende hjem. Der skal være forståelse for vigtigheden i at få arbejdet på den problematik Kato har omkring mænd, og han skal have boostet sin selvtillid ved f.eks. problemløsnings opgaver, balancetræning, søge/spor."

Den flotte fyr har tendens til liggesår på begge bagben, og han skal derfor have et meget blødt leje, at ligge/sove på, for at forhindre dette i at blive værre. Lige ledes har han tendens til hårsækinfektioner mellem tæerne, hvilket naturligvis skal behandles, når det viser sig.

Har du personlig erfaring med Grand Danois, har omgivelserne og tiden til at håndtere, det som Kato har med i bagagen, så tøv ikke med at møde personligt op i Dyreværnets åbningstid. Den fulde adfærds-rapport og samtlige oplysninger om Kato gives naturligvis til de rette kompetente ansøgere, der møder personligt op.

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer