Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Reggae

Race: Puli-blanding
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 9 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

*Ekstraprofil

Alle dyreværnssager er tragiske, eftersom der altid er triste skæbner og historier bag. Enkelte sager rammer dog af og til vores udrykningsteam og personale, der efterfølgende håndterer dyrene på internatet, hårdere end andre. Sådan en sag kommer Reggae fra.

Det var et ganske chokerende syn, der mødte vores team, da de blev præsenteret for lille Reggae, som vi formoder er en blanding med racen Puli. Puli-hunden er kendt for sin overdådige dreadlock-pels, der selv for kyndige racekendere kan være yderst krævende at holde korrekt, så pelsen ikke er til gene for hunden.

Reggaes pels var så sammenfiltret i store, tykke og tunge kager på hele hans krop, at han igennem længere tid ikke engang ikke har kunne se noget, og også kun meget besværet kunne bevæge sig rundt. Han har været i et smertehelvede, idet pelsen var så kompakt omkring ham, at det rev og sled i hans hud for hver eneste lille bevægelse. Intet at sige til, at Reggae var helt og aldeles rædselsslagen.

Han blev lagt i narkose, så vores kyndige dyrlæger kunne få ham barberet helt og aldeles ned og befri den lille stakkels fyr for de lidelser, den forfærdelige pels havde forvoldt ham. Vores trimmer-udstyr kom i den grad på overarbejde, og da soigneringen var færdig, var han befriet for godt og vel 700 gram horribel og ildelugtende pelsmasse, og der gemte sig en lille, bange dreng på kun 9 kilo inden under.

Nu er der gået lidt tid, og vores adfærdsbehandlere fortæller om Reggae og hans nye tilværelse som seende og bevægelig:

Lille Reggae er en meget forsigtig og overvældet. Han har rykket sig fra at ligge klemt sammen i sin kurv og kigge med store, bange øjne, til lige så forsigtigt komme hen og tage godbidder fra hånden og gerne ville blive nusset meget let. Han har også taget de første små, modige trin ud af sit værelse, men er slet ikke klar til at gå ture endnu (går let i panik).

Vi har anbragt Reggae i pleje hos en af vores ansatte, der har en glad, social og meget legesyg mindre hund i forvejen, og DET har vist sig at være vejen til Reggaes hjerte og tillid. Han er UMÅDELIGT begejstret for sin legekammerat, og vi ser lige pludselig en super glad hund, der agerer hvalpet og begejstret.

DOG er han stadig forsigtig og ængstelig overfor mennesker, men gør ikke noget. Men hans hundeven, DET er bare sagen. Der glemmer han alt om at være bange. SÅ skønt at se!

Vi søger en børnefri plejefamilie hos mennesker, der har forståelse for, hvad han kommer med af frygtsomhed, er lydhøre overfor ham og vores vejledning, kan hjælpe ham med at blomstre op, og som er HELT klar på at adoptere ham, når vi alle vurdere, han er klar til det skridt.

Vi VED, at der er en kærlig og nysgerrig lille fyr inde under al ængsteligheden, og at han, når han er klar til det, vil elske at komme ud på små snuseture i det grønne. Når først han er tryg ved en, viser han mere tillid og der er uden tvivl en lille puttehund gemt derinde. Men lige nu kan man intet af alt det, man normalt kan med en hund, der har haft en "normal" opvækst.

Det er ligeledes et krav, at hans nye familie har en venlig, rolig, neutraliseret hunhund eller kastreret hanhund i samme størrelse, som han kan støtte sig op af. Han er som sagt, EKSTREMT positivt interesseret i andre hunde og har altid boet med en stor flok, så det er nøglen til hans tillid. 

Reggae kræver hus med sikker og hermetisk indhegnet have (alm villakvarter er fint), og man skal være indstillet på, at ALT er forfra med den lille trold. Optimalt set er der ingen alenetid det første lange stykke tid i hans kommende hjem.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer