Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Online serie
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
reddyr2022
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Stophvalpefabrikker
Online serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Molly

Race: Dansk / Svensk Gårdhund-blanding
Farve: Tricolor
Køn: Hun
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

DER KAN  IKKE LÆNGERE ANSØGES PÅ MOLLY

Mollys historie er i en kategori helt for sig selv og hun har oplevet mere, end hvad nogen dyr burde, men heldigvis ser det hele ud til langt om længe at ende godt for denne smukke hundepige.

Molly kom til verden den 1. juni 2016 og blev i foråret 2018 formidlet ud til sin nye ejer. Kort tid derefter løb hun desværre skræmt væk hjemmefra, og der skulle altså gå hele ti måneder, inden den lille snude blev fundet igen. 

Hvordan hun har tilbragt og klaret de ti måneder i det fri uden kontakt til mennesker, kan vi kun gisne om, men hun er i den forgangne tid blevet observeret flere gange omkring en holdeplads for vognmænd i Horsens, men for bange til at man kunne komme i nærheden af hende.

I fredags gav en ihærdig indsats med fælde så pote, og Molly kom efter ti måneder igen i menneskehænder, bange og forvirret, men i god behold og overraskende god stand. Ejer kan af personlige årsager ikke tage Molly tilbage, så nu skal hun bortadopteres til en ny familie af Dyreværnet, der kan give hende den lykkeligste tid resten af hendes liv, ovenpå denne meget voldsomme oplevelse.

Vores viden og kendskab til Molly er af gode grunde meget begrænset, men ved første øjekast ser man en meget forsigtig og usikker pige, der dog lynhurtigt tør op og slet ikke kan få kontakt nok. Næsten helt manisk ville hun kravle ind under huden på en, hvis hun kunne, når først hun er tryg. 

Mollys kommende familie skal have den STØRSTE forståelse for hendes sind og det hun har oplevet. Man skal forvente at skulle starte forfra med alt i et langsomt tempo, som Molly selv er med til at skabe. Det må ikke blive et problem i hendes kommende familie, hvis hun ikke kan være alene hjemme, eller hun er lang tid om at lære det. Vi har endnu ikke ladet hende møde andre hunde, men det er svært at forestille sig, at hun skulle have et problem med andre søde, rolige hunde.

Vi håber, vi snart kan opfylde denne lille hårdtprøvede prinsesse's ønske om et fantastisk hjem, hvor der er fred, ro og oceaner af tid til at opbygge tillid og bånd til hende.

Dette dyr befinder sig hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding) og kan besøges hver onsdag fra kl. 12.30 - 17.00 og den 1. søndag i måneden fra kl. 12.30 - 16.30 eller efter aftale med internatsleder Gitte. For mere info - ring på tlf. 28 91 95 97  på hverdage mellem kl. 09.30 - 12.00. 

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer