Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Alma

Race: Old English Bulldog
Farve: Sort
Køn: Hun
Vægt: 24 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Alma er landet hos Dyreværnet efter at vores udrykning blev kaldt ud til en meget grim sag, der også involverede Almas mor, Nalah, samt Nalahs seneste kuld frygteligt underernærede hvalpe på 9 uger. 

Almas held er, at hun heldigvis ikke er lige så vanrøgtet og misligholdt som sin mor og halvsøskende. i sammenligning med dem, er hun faktisk i en umiddelbar god stand. Om der er blevet passet bedre på hende, end de andre, fordi der var planer om avl på hende også, må stå hen i det uvisse. Hun ser i hvert fald noget bedre ud.

Hendes liv indtil nu åbner op for mange spørgsmål, som vi desværre ikke har ret meget viden om, men vi forestiller os, at hun ikke har oplevet så meget og sikker heller ikke særligt meget godt. 

Hun har brug for en meget erfaren OEB-familie, der både kan rumme alle de ukendte faktorer Alma kommer med plus de ting, der måtte vise sig hen af vejen qua hendes triste opvækst. Dermed er hun ikke en hund for begyndere.

Selvom hun ikke fremstår udsultet og fejlernæret, så er der ingen tvivl om, at hun kommer med ar på sjælen, som ny ejer skal kunne arbejde med.

Vi er langsomt ved at lære Alma at kende, og der åbenbarer sig en helt ekstremt tryghedssøgende pige. Hendes nye familie skal regne med et meget stærkt separationsangst-gen, da hun går i decideret panik, når hun ikke kan se sine mennesker. Til gengæld virker det til at hun ikke er så kræsen med, hvilket menneske, hun er sammen med, bare hun ikke er alene. 

Hun søger nærmest desperat ALLE mennesker for kærlighed og omsorg, kys og kærtegn. Det er både sødt, men også umådeligt trist, når man kender hendes baggrund. Hendes kærtegns-konto trænger i den grad til at blive fyldt op.

Dette betyder naturligvis, at hun kræver en helt speciel familie, hvor hun kan være med overalt i de første par måneder, og man må ikke pr. automatik gå ud fra, at hun kan lære at være alene. Vi kommer til at helgarderer os på denne front med en familie uden alenetid.

Alma er hamrende sød og kærlig, men en meget usikker pige, der har brug for at få bygget sin selvtillid op. Her hos os har hun det meget svært, når hun ser andre hunde (inklusiv sit eget spejlbillede i vinduer).

Det kan ikke udelukkes at Alma har allergi.

For at høre mere om Alma og hendes baggrundshistorie, så er man hjertens velkommen til at møde op i Dyreværnets åbningstid og høre nærmere. 

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer