TV
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Alma

Race: Mops / Fransk Bulldog
Farve: Fawn
Køn: Hun
Vægt: 15,3 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Alma er noget nær den perfekte blanding mellem Mops og Fransk Bulldog, og er mindst lige så charmerende som hun ser ud. Hvem kan stå for det skønne udtryk der?

Skønheden er god som dagen er lang, når det handler om mennesker inkl. store børn, men hun kan under ingen omstændigheder bo under samme tag med anden hund, og har en grundlæggende skepsis overfor alle hunde hun møder. 

Hun er meget jaloux anlagt, hvad angår sine mennesker, og tolererer ikke at andre hunde tager deres opmærksomhed. Vi forventer at ansøgere personligt har ejet bulldogs før, da Alma er meget bulldog af sind.

Alle mennesker elsker hun til gengæld, både folk hun kender og fremmede. Det er lige meget, bare de gider hilse på hende. Hun har været vant til børn i 10-12 års alderen og ELSKER dem, så der må meget gerne være børn i den alder eller ældre i Almas kommende hjem. Dog kommer børn ikke til at kunne tage over på gåture, da hun kræver en voksen i den anden ende af snoren.

Indtil nu har hun kun modtaget hjemmetræning, men hun er altså ret kvik, så hendes nye familie bør have lyst til at udvide trænings-repetoiret med hende, for at stimulere hendes kloge og kønne hoved mere end hidtil.

Alma har aldrig rigtig været alene-alene, og det vides ikke om hun mestrer kunsten. Det er derfor vigtigt at hendes kommende familie har gode løsninger på dette (som IKKE involverer andre dyr), så det ikke bliver et problem fremadrettet, hvis hun ikke trives med alene-tid.

Udover det er hun utroligt lydfølsom og reagerer på selv de mindste lyde. Hun er derfor ikke egnet til et liv i lejlighed, og kræver hus i rolige omgivelser, lige som hun har været vant til indtil nu.

Vi VED, at hendes drømmefamilie er derude et sted, og det er kun et spørgsmål om tid, før der er jackpot, Når der ikke er andre hunde omkring hende, så er Alma det ubetinget sødeste og kærligste væsen, man kan forestille sig. 

Hun skal tabe sig lidt, da vejrtrækning forværres ved overvægt og det derfor er umådeligt vigtigt at holde hende slank. Udover det har hun et lille navlebrok, der ej er operationskrævende, men man bør få det korrigeret i forbindelse med en sterilisation.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer