Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Sådan kan du støtte
Støt dyrene
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Potehjælp
Potehjælp
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Terry

Race: Foxterrier
Farve: Tricolor
Køn: Han
Vægt: 10,4 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Vigtigt: For at komme i betragtning til Terry, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Terry og hans tidligere ejer måtte desværre komme til den konklusion, at de ikke var et godt match, i henhold til Terrys behov og udfordringer. Ejer arbejdede for meget i forhold til Terrys race og aktiveringsbehov, og efter rådgivning fra en kyndig træner, blev omplacering besluttet af kærlighed til den skønne fyr og med hans absolut bedste for øje.

Man skal have god erfaring i at håndtere og aflæse hans signaler, da han er meget bestemt og ikke holder sig for fin til at bidmarkere, hvis der er noget, der ikke passer ham.

Terry er en fyr, der pt. også er meget stresset, hvilket Dyreværnets trænings-team naturligvis arbejder med i det tempo, som Terry nu kan håndtere oven i et skift til os.

Han er en hund, der helt klart kræver, at man har haft racen før, så man ved, hvad sådan en teenage-bandit har brug for. Vi kommer til at lægge rigtig meget vægt på, hvad man kan tilbyde af træning, så vi sikrer os, at han lander hos en kompetent ejer, der har fuldkommen styr på, hvad en foxterrier i Terrys alder skal tilbydes, for at blive en velafbalanceret hund, der har det rigtig godt og afslappet i sit kønne hoved.

Træning, og naturligvis den korrekte og målrettede træning af Terry er som sagt alfa omega, og så har han brug for et hjem uden små børn, da han har tillagt sig en ret vogtende tendens og kraftigt ressource-forsvar og så er han generelt ikke begejstret for den energi børn ofte kommer med. Terry kræver ro hjemme og træning ude.

Ellers er han egentlig glad for alle voksne mennesker han møder, nærmest hyper-glad og han er også god i sin omgang med andre hunde, så længe de hunde han møder, ikke bliver sure på ham. Så giver han naturligvis svar på tiltale.

Han har indtil nu boet i lejlighed, men gør en del og er meget lydfølsom og reaktiv overfor alle de lyde, der følger med i et boligkompleks, så for at Terry kan få den ro i hjemmet, han har brug for, så er det nødvendigt, at han kommer ud til hus i rolige omgivelser.

Han kan være alene hjemme, og er renlig, hvis man holder øje med ham og går de faste ture med ham. Han har ikke lært selv at sige til, så man skal være lidt vågen på dette punkt.

Har man den fornødne Terrier-erfaring, haft en hyper-hund før, og har god tid til gå til målrettet træning med ham, så send os en ansøgning med, hvad der kan tilbydes, så Terry kan finde sig sit perfekte match.

Terry er kastreret og har gyldigt pas.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Send ansøgning

Adopt Step 3

Hent dit nye dyr

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring på hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer