Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Stophvalpefabrikker
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
givenjulegave
Giv julegave
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Stophvalpefabrikker
Online serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Rosita

Race: Skt. Bernhard
Farve: Tricolor
Køn: Hun
Vægt: 57 kg
Alder: 5½ år
Pris: 3000,00

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

.Skønneste og smukkeste Rosita blev overdraget til Dyreværnet for godt en måned siden, da hun havde så mange behandlingskrævende udfordringer, der hastede, for at hun igen kunne få det godt.

Blandt andet krævede hendes stakkels øjne akut operation, da hun led voldsomt af indadvendte øjenlåg, der generede hende kraftigt og kunne risikere at forårsage varige øjenskader, og der var også tandbehandlinger, ørebehandling og rigtig mange andre presserende ting, så det har været en hård måned for både hende og vores dyrlæger.

HELDIGVIS er der nu så meget styr på alle skavankerne, at hun nu er klar til at finde sit perfekte match hos en familie, der både har erfaring med og pladsen til en hund i molos-klassen, som hun tilfører.

Rosita viser tegn på nedsat hørelse og ørebehandlinger kan være tilbagevendende og allergirelaterede, Røntgenbilleder viser lette forandringer på lunger, hvilket er vurderet aldersrelateret, og hendes hjertefrekvens er hurtig, selvom hun er i ro, men der høres normale hjertetoner og hjerteblodprøven var normal. Vigtigt at Rosita holdes slank og fit, da der ses en smule HD på venstre hofte. Man må forvente at det kommer til at kræve smertebehandling senere hen. Der er naturligvis fuld info om skavanker, hvis man går videre i adoptionsprocessen.

Vores hundetrænere fortæller om Rosita:

Rosita er RIGTIG mange ting: Sød, glad, kærlig, nysgerrig og VIRKELIG sjov.

Når man tænker på hvor plaget hun været med mange smertefulde og behandlingskrævende ting, så er det helt ubegribeligt, at hun er så god og dejlig en hund.

Og Rosita har tydeligvis INGEN anelse om, at hun er over 5 år, for hun opfører sig nærmest mere hvalpet og fjollet, end store hvalpe, vi har mødt.

Hun går faktisk ret artigt i snor, men har enorme mængder energi inde i sig, så det skal man være helt klar på. Hun er IKKE en sofakartoffel!

Især om morgenen, er hun fuld af spilopper og laver zoomies (rimelig uelegant, hendes størrelse taget i betragtning, men med kæmpe engagement og fart).

Hun elsker også at putte, og at følge med i alt hvad man laver og hun vil gerne lære nye ting. Hun er meget villig og dedikeret til træning, så det skal hendes nye familie også kunne tilbyde hende. Den mentale del er supervigtigt.

Hos os er hun god med andre hunde, men hendes størrelse begrænser lidt, hvem hun sådan for alvor kan lege med. Hun ville blive allerlykkeligst i et hjem, hvor hun kan være med rundt hele dagen og hjælpe til, hvor der er brug for det og hun ville helt sikkert også fint kunne med store hundevante børn, som ikke bliver bange for hendes klumpedumpede facon, for vi har altså med næsten 60 kilo charmetrold at gøre, der ikke altid har lige meget styr på motorikken.

Underholdende, pladskrævende og hamrende elskelig. Hun har forårsaget mange love at first sights hos os.

Med Rosita skal man forestille sig, at man får en hvalp på 5 år. Der skal forvente, at der skal startes forfra med at øve alt, da vi ikke har så meget viden om, hvad hun kan og ikke kan.

Dette dyr er hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding). Kontakt internatsleder Gitte i telefontiden (alle hverdage fra 9.30-12.00) på 8877 2799.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer