Frynseklinikken
Adopter dyr
Dyreværnets ABC
Indlever dit dyr
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Hent dit nye dyr

Sjælland(51)
Jylland(6)
Hund(8)
Kat(25)
Kanin(10)
Marsvin(4)
Ørkenrotte(1)
Rotte(3)
Bailey

Bailey

Race: Dværgpincher / Chihuahua
Alder: 3 år
Vores skønneste lille springbønne, Bailey, leder efter en ny familie, hvor der er det fornødne overskud til ham, så han ikke længere drukner i en hektisk hverdag med for lidt timer i døgnet. Han har været forgudet og højt elsket, men tidligere familie har bare måtte indse at med to børn og arbejdsliv, så er det desværre Bailey, der "taber", når det kommer til opmærksomhed og oplevelser. DET skal der laves om på nu. Bailey skal ud og være det absolutte midtpunkt i hans nye familie, hvor størstedelen af hans vågne timer skal gå med leg, træning, gåture og masser af fantastiske oplevelser ude i verden, da han er en MEGET aktiv lille herre, der næsten ikke kan vente med at begynde på sit nye aktive liv.  Lyst til at redde hunde sammen med os?  Charmetrolden er umådeligt elskelig, glad for stort set alt og alle, dog skal eventuelle børn i kommende hjem være store og selvkørende. Han har ingen erfaringer med katte og er god i sit møde med andre hunde. Primært glad for hunde på hans egen størrelse dog.  Der er meget chihuahua i denne flotte fyr, og det betyder også at der er rigtig meget lyd på  ham. Han kommer fra hus og have, og det skal han ud til igen. Han er IKKE egnet i hverken lejlighed eller rækkehus, da hans gøen potentielt kunne risikere at genere naboer, og det ønsker ingen. Han skal naturligvis heller ikke være have-hund, da det slet ikke er stimulerende nok hverken fysisk eller mentalt for ham.  Bailey er verdens bedste lille nye trænings-buddy, så hvis man er en meget aktiv familie i den yngre ende af alders-skalaen, der har plads til en lille energibombe, der skal være centrum for al opmærksomhed fremadrettet, så tøv ikke med at møde op og besøge ham. Bailey skal tage lidt på både i fedt og i muskler, og de små racer er disponerede for både løse knæskaller og tænder, der har let til tandsten. Bailey har gyldigt pas.
Basse

Basse

Race: Golden Retriever
Alder: 4 år
BASSES NYE FAMILIE ER NØDT TIL AT BO I UMIDDELBAR NÆRHED AF RØDOVRE, GRUNDET PLEJEOPHOLD OG DYRLÆGEKONTROL. MAN SKAL MØDE PERSONLIGT OP I DYREVÆRNETS ÅBNINGSTID FOR AT KOMME I BETRAGTNING TIL HAM. DER KAN IKKE ANSØGES OM ADOPTION AF HAM VIA TELEFON OG MAIL. Vi ved der sidder tusindvis af mennesker derude på stikker, for at høre nyt om Basse og hans store operation, der næsten kostede ham livet. Hvis I ikke kender historien, så kan du  læse Basses vilde historie HER Den nyeste opdatering er at Basse på lykkeligste vis klarede skærene, og nu er klar til at finde sin nye permanente familie, der dog starter med en måneds plejeophold, for at være HELT sikre på, at alt i hans tarme er som det skal være, og heler op som forventet. Basse er den lækreste Golden-dreng, og han har virkelig bevist at han har viljen til at leve, så vi tænker han SLET ikke er færdige med at charmere alt og alle. Denne flotte fyr har kun været alene i tidligere hjem i selskab med anden hund, så det vides ikke om han kan være alene uden selskab. Han fremstår i et her og nu billede som muskelfattig, og han skal via korrekt motion langsomt have opbygget sin muskulatur igen samtidig med at han holdes slank og fit.  Hans drømmehjem er et hjem uden trapper i rolige omgivelser, så det minder om det han kommer fra. Han er muligvis verdens gladeste, kærligste basse, der elsker alt og alle, både tobenede og firbenede, så han bliver et festfyrværkeri at få inden for dørene. Sådan kan du hjælpe med at redde flere hunde i Danmark! Basse lider af Lcthyosis, som er en genetisk medfødt hudlidelse. Dette forsvinder aldrig, men kan holdes nede og det kræver at han er på special kost  og fiskeolie samt i perioder vaskes med special shampoo +  balsam. Der skal naturligvis være luft i økonomien til denne behandling, som vil være aktuel resten af hans dage.
Njord

Njord

Race: Alaskan Malamute
Alder: 1½ år
Njord er muligvis verdens mest uimodståelige Malamute, der elsker ALT med puls, som han bliver præsenteret for. Han skal ud til hus og have, og har været vant til lange vandreture i udlandet sammen med tidligere ejer, hvorfor han også har gyldigt pas. Selvom Njord er bjergtagende og helt fortryllende, så kræver vi mange års erfaring med polarhunde, for at komme i betragtning til ham. Har man ikke det, kan man desværre ikke ansøge om adoption af ham. Sådan kan du gøre en forskel for hunde som Njord! Med Njord er det tydeligt at mærke, at der er lagt enormt meget kærlighed i ham, og han er aktiveret efter alle kunstens regler både med træning og han har også fået lov til at prøve kræfter med at trække.  Njord er ekstremt kontaktsøgende og har brug for en super kærlig familie, der er meget sammen med ham, da han har det meget svært med at være alene. Der kan godt være børn i Njords nye familie, men han knytter sig kun til voksne, og det er derfor uhyre vigtigt, at de voksne i familien har tiden til denne Bamse, selvom der måtte være børn også.  Han kommer med en kæmpe begejstring for stort set alle andre hunde, med mindre de kommer med en dårlig attitude. Han er sindssygt godt socialiseret, og har også boet med anden hund i tidligere hjem. Han vil SÅ gerne andre hunde, så er der ikke anden hund i hans kommende hjem, skal hans familie sørge for at have et godt socialt liv med andre gode hunde, så han får sin dosis hund via en masse gode hunde-venner. Katte er han lidt nervøs overfor, men ville sikkert godt kunne bo sammen med en kat, der er vant til hund.  Alt i alt er Njord en skøn hund, når han får dækket alle sine behov. Han har indtil nu haft et verdensklasse liv med vandreture i udlandet, træk og masser af andre gode ting, og hans nye familie skal naturligvis kunne tilbyde noget der er mindst lige så godt. Njord kommer dog med en kronisk mave-tarm-udfordring, der er blevet delvist udredt hos anden dyrlæge, og Dyreværnets dyrlæger har overtaget den resterende udredning. Hans mavetarm-kanal er meget sart og derfor modtagelig overfor infektioner og parasitter, og vi håber at hans immunforsvar bliver bedre med alderen, og hans nye familie kan være med til at booste dette. Det er essentielt at han kommer på et kvalitets-foder, der støtter hans tarme bedst muligt, og at man inkluderer fiskeolier, fibre og i en periode også B12 vitamin. Og så er det vigtigt, at han holdes på det og ikke får alt muligt andet ved siden af. Om tre måneder, vil vi gerne foretage en kontrol-blodprøve på ham på Dyreværnets regning.
Sif

Sif

Race: Golden Retriever / Hønsehund
Alder: 7 år
SIF OG TROLD SKAL UD I NYT HJEM SAMMEN ❤️ Sif og Trold er det ubetinget sødeste, blideste, blødeste hundepar, vi længe har haft imellem hænderne, og deres historie er fuldkommen hjerteskærende.  Deres højtelskede ejer, som de har tilbragt hvert et minut sammen med i hele deres liv, er desværre ikke længere iblandt os, så det har været et hårdt slag for de to lækkerheder her.  De er meget knyttede til hinanden, og skal derfor fortsætte deres liv sammen, og deres nye familie skal være fuldt ud indforstået med, at de med stor sandsynlighed ikke kan være alene hjemme, eftersom de aldrig har prøvet det. Det må ikke blive et problem fremadrettet, og deres nye familier skal derfor have flere forskellige løsninger på hånden, så de to ikke lades alene.  Sådan kan du gøre en forskel for hunde som Sif & Trold Begge dejligheder er glade for alt og alle. De har en let forsigtig side nogle gange, men elsker opmærksomhed fra både voksne og børn, de har mødt og de er også gode i deres møde med andre hunde. Vi har ikke viden om deres forhold til katte, men det er virkelig svært at forestille sig, at der skulle være nogen eller noget disse to hårboller ikke kan lide.  Sif har en lille smule tandsten, men ikke nok til at vi har villet lægge hende i narkose, så ny familie skal forvente en tandrens på et senere tidspunkt og vi anbefaler et årligt tandtjek, så man hele tiden er på forkant med udfordringer i munden.  Vi ved desværre ikke om Sif er steriliseret, og vi kan ikke se noget tydeligt ar på hendes bløde mave, så man må afvente og se, om der eventuelt skulle komme en løbetid på et tidspunkt. Udover at have lidt for mange kilo på sidebenene, som Sif skal smide, så har hun også en fedtknude på venstre side af halsen. Den viser ikke umiddelbart tegn på at være andet end en fedtknude, men der skal holdes godt øje med den, for vokser den eller ændre form, så skal den naturligvis undersøges nærmere og måske fjernes, hvilket vil være på Dyreværnets regning. HELDIGE er dem, der får fingrene i disse to skønlinger. De er et helt igennem fantastisk par og man bliver ganske enkelt bare glad i låget af at være sammen med dem!
Trold

Trold

Race: Cocker Spaniel-blanding
Alder: 11 år
TROLD OG SIF SKAL UD I NYT HJEM SAMMEN ❤️ Trold og Sif er det ubetinget  sødeste, blideste, blødeste hundepar, vi længe har haft imellem hænderne, og deres historie er fuldkommen hjerteskærende. Deres højtelskede ejer, som de har tilbragt hvert et minut sammen med i hele deres liv, er desværre ikke længere iblandt os, så det har været et hårdt slag for de to lækkerheder her. De er meget knyttede til hinanden, og skal derfor fortsætte deres liv sammen, og deres nye familie skal være fuldt ud indforstået med, at de med stor sandsynlighed ikke kan være alene hjemme, eftersom de aldrig har prøvet det. Det må ikke blive et problem fremadrettet, og deres nye familier skal derfor have flere forskellige løsninger på hånden, så de to ikke lades alene. Begge dejligheder er glade for alt og alle. De har en let forsigtig side nogle gange, men elsker opmærksomhed fra både voksne og børn, de har mødt og de er også gode i deres møde med andre hunde. Vi har ikke viden om deres forhold til katte, men det er virkelig svært at forestille sig, at der skulle være nogen eller noget disse to hårboller ikke kan lide. Sammen kan vi redde flere danske kæledyr Trold har her hos os fået sig en tandrens, så der er styr på tænderne for nu. Der følger en del pelspleje med Trold ligesom man også skal være meget opmærksom på hans "cocker-ører", der kan give en overvækst af svamp og ørevoks, så det skal der holdes godt øje med. Grundet hans alder, så skal han fodres med et ledstøttende kvalitetsfoder, gerne med diverse gode tilskud, så hans led og knogler har de bedste betingelser her i hans senior-tid, hvorfor det også er vigtigt at han lige taber sig en lille smule. Trold er kastreret.
Alfie

Alfie

Race: Portugisisk gadehund
Alder: 2 år
Alfie er en portugisisk gadehund, der som hvalp ankom til en dansk familie, og som 14 måneder gammel skiftede hjem igen til et hjem med de absolut bedste intentioner, men han viste sig desværre alt for stærk, livlig og energisk. Nu sidder vi her med en vanvittigt lækker dreng, der mangler det perfekte hjem i henhold til hans store behov for stimuli og træning.  Alfie er meget glad for alle han møder, men har svært ved at falde ned, når han bliver begejstret. Han har SÅ meget indestængt energi, som han skal have hjælp til at kanalisere ud på den rigtige facon fremadrettet. Han leder efter en familie, hvor træning og mental stimuli er i højsædet. Hans kønne hoved trænger til at blive brugt, selvom seneste ejer har gjort alt hvad man kan og skal, men Alfie var alt for stærk for hende. Lyst til at gøre en forskel for hundene hos Dyreværnet? Alfie har det meget svært ved at være alene, og han mangler en familie, der arbejder hjemmefra eller alternativt kan have ham med på job. Tidligere ejer har forsøgt alverdens ting i træningen af dette, men ikke noget med den store succes, så man skal tage Alfie med det faktum at han aldrig lærer at være alene, og anse det som en bonus HVIS han gør. Det må naturligvis ikke blive et problem, hvis han aldrig lærer det. Alfie har brug for en familie, der kan tilbyde ham faste rammer og rutiner. Han trives med en genkendelig hverdag, hvor han er i fokus. Han kan godt lide børn, men de skal være af den større slags + 10 år og vant til hunde, så de ikke bliver bange for ham, når han er voldsom. Han hader nytårsaften, og har haft det svært med byliv, og han har VIRKELIG brug for plads, luft, åbne vidder og højt til himlen. Hvis Alfie selv kunne vælge, tror vi at han ville være vild med at sidde med i en traktor udover markerne og tælle måger. Hvis du vil høre meget mere om Alfie, så kan han besøges i Dyreværnets åbningstid.
Gunner

Gunner

Race: Old English Bulldog / Cocker Spaniel
Alder: 11 mdr.
Gunner er den SMUKKESTE fyr, man kan forestille sig, og han kommer med noget fra begge de racer, han er blandet med. Alfa Omega for Gunner er en solid, 100% børnefri familie i den modne alder med god, personlig rottweilererfaring eller andre vogtende racer, og som kan tilbyde ham en genkendelig og trænings-præget hverdag. Gunner har nemlig en lidt grim side gemt bag det smukke ydre, der ikke er til at spøge med, og han kræver derfor massiv erfaring til at håndtere ham korrekt fremadrettet. Drømmescenariet er en ny ejer, der er uddannet hundetræner/adfærdsbehandler, så vi på den måde sikrer, at hans adfærd blive tacklet rigtigt, og det vil blive foretrukket. Man kommer ganske enkelt ikke i betragtning til ham, hvis man ikke har mange års erfaring med meget svære hunde. Du kan gøre en forskel for hunde som Gunner ❤️ Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at han har været højt elsket, men nogle ting omkring Gunner er håndteret helt forkert i hans tidligere familie. Derfor har han desværre tendens til at køre meget op og kamme helt over. Han bliver voldsom og svær at håndtere og har ikke lært bidehæmning. Derfor skal hans nye familie vide hvordan man bedst muligt afhjælper dette, og får indlært en alternativ adfærd. De skal også have rammerne for at kunne lukke ham væk, for eksempel når der kommer besøg af gæster. Gunner har manglet de daglige faste rutiner og den kærlige opdragelse, som skal være med til at få en velafbalanceret dreng ud på den anden side af den hormonfyldte teenagealder. Men DET er der heldigvis råd for. Man må forvente, at han falder tilbage i gamle mønstre hos en ny familie, når han er faldet til og føler sig tryg. Derfor søger vi en familie der er vant til at arbejde med racer, der kan udvise markant ressourceforsvar og voldsom adfærd, når han er blevet tryg.  Ønsker du at vide mere om Gunner, så mød personligt op i Dyreværnets åbningstid. 
Rihanna

Rihanna

Race: Dansk / Svensk Gårdhund-blanding
Alder: 6 år
Tilbage i august blev denne lille skønling fundet løbende herreløs rundt i området omkring Ishøj Station, og der var ingen i området, der ville kendes ved hende. Da hun er udenlandsk chippet, har vi haft sat et større detektivarbejde i gang for at få hende genforenet med sin ejer, men desværre har ingen af vores mange forsøg båret frugt, og vi skal derfor nu have fundet en ny familie til denne lille pige, vi har døbt Rihanna. Når vi, som i dette tilfælde, ikke har en ejer til at fortælle os alt om Rihanna, så giver det sig selv, at hun er en pige, der kommer med en masse ukendte faktorer, og der vil være mange spørgsmål omkring hende, vi ikke kan svare på, så hendes nye familie skal være forberedt og kunne håndtere lidt af hvert. Bliv dyrehelt - red dyr sammen med os! Typemæssigt vurderer vores dyrepassere og hundetrænere at hun minder rigtig meget om en dansk/svensk gårdhund, men hun er formentlig en blanding af en gadehund. Et seriøst gadekryds. Super sød, opmærksom og frisk, vil rigtig gerne på tur, lære nyt og opleve verden. Hun er kommet meget ned i stress efterhånden og viser en meget mere kærlig puttehund-side., som vi ikke så lige i starten hos os. Hun vil trives bedst i et hjem, hvor der er en hjemmegående, som hun kan få lov at følge med rundt hele dagen. Alene hjemme kan i hvert fald helt klart blive en udfordring, hun er meget ked af at blive efterladt og er meget vokal. Hun er derfor ikke egnet i lejlighed og skal ud til hus og have hos nogen, der enten er hjemme hele tiden eller hvor hun kan komme med sin ejer rundt. Hun er heller ikke egnet som førstegangshund, når hun kommer med så mange ukendte faktorer. Store hundevante børn tænker vi umiddelbart er ok, hun skal bare ikke køres op i stress. Det med stressniveauet er noget man skal være obs på, for hun stresser meget let. Med andre hunde har hun været ok med at gå parallelture, tænker at hun bedre kan introduceres til andre hunde nu hun er mere i ro, men at hun nok er bedst som enehund. Sidst men ikke mindst, så er hun sjov, en fantastisk lille hoppebold og mere følsom end man lige tænker ved første indtryk. Super dejlig lille snude, med både en putteside, men også en meget aktiv side, som man absolut skal være forberedt på. Hendes alder er et rent gæt fra vores dyrlægers side ud fra standen på hendes tænder. Derfor kan hun teknisk set både være yngre eller ældre, end det vi har gættet på, da hun er svær at aldersbestemme.

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer