TV
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie

Tak for din hjælp til de ukrainske kæledyr❤️

Dyreværnets mobile dyreklinikker, Frynseklinikkerne, besøger danske asylcentre og tilser ukrainske kæledyr, der er flygtet fra krigen. Har du lyst til at give et bidrag og hjælpe os med at kunne tilbyde dyrlægehjælp?

Flere end 100 ukrainske kæledyr allerede tilset

Siden krigen i Ukraine brød ud er flere tusinde ukrainere flygtet til Danmark sammen med deres uundværlige kæledyr. Men hvad gør man, når man ankommer til et ukendt land, ikke kender sproget og man gerne vil sit kæledyr det bedste? Her har Dyreværnet heldigvis fundet en niche, hvor vi kan gøre en forskel. For mange af de flygtede ukrainere ankommer til Røde Kors' asylcentre, og her har vi indgået et samarbejde med Røde Kors om at tilbyde gratis dyrlægehjælp. Indtil videre har vi tilset flere end 100 ukrainske kæledyr, særligt hunde og katte, på følgende asylcentre:

  • Asylcenter Holstebro
  • Asylcenter Dokkedal
  • Asylcenter Dronninglund
  • Asylcenter Hviding
  • Asylcenter Haderslev
  • Asylcenter Ranum
  • Sandholmlejrens Modtagecenter

Særligt en af de tre rullende klinikker har en kæmpe fordel. For i Frynseklinikken, som kører på Sjælland samt Lolland Falster, er ukrainske Nataliia ansat. Det er en kæmpe fordel at have en med, som kan sproget og som tilmed er uddannet dyrlæge i Ukraine.

Underskudsforretning med hjertet på det rette sted

Dyreværnets Frynseklinikker har fra dag et været en underskudsforretning, eftersom den fungerer ud fra et 'betal hvad du kan' princip og vi har med den gruppe af borgere at gøre, som har de færreste midler eller tæt på ingen at gøre godt med, når regningen skal betales. Og eftersom vi tilbyder gratis dyrlægetjek til de ukrainske kæledyrsejere, har vi brug for hver en krone for at holde hjulene på de tre Frynseklinikker kørende.

Vil du give et bidrag, så vi kan hjælpe de ukrainske kæledyr

Har du lyst til og mulighed for at hjælpe, er du velkommen til at udfylde formen øverst eller til at sende et valgfrit beløb til vores MobilePay nummer: 111421. I videoen herunder kan du i øvrigt se, hvordan det gik under et af vores besøg til Sandholmlejrens Modtagecenter, hvor særligt mange ukrainske hunde- og katteejere havde brug for vores hjælp.

På forhånd tusind tak for hjælpen! ❤️

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer