Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Dyreklinik
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Sådan kan du støtte
Støt dyrene
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Potehjælp
Potehjælp
13. august 2020

Coop og Dyreværnet i fælles indsats for dyrene

Salget af ny produktserie i onlinebutikken Coop.dk Shopping skal hjælpe udsatte og herreløse dyr

Spændende samarbejde - der kommer snuderne til gode!

Coop og Dyreværnet er gået sammen om at producere en fælles produktlinje. For hver solgte vare donerer Coop 10 kroner til Dyreværnets trængende dyr.

I første omgang lanceres otte produkter til hunde i form af legetøj, kurve, snore og halsbånd. Produkterne forhandles via Coop.dk Shopping, hvor en ny online ”butik” er åbnet med produkter til hunde og katte, fortæller direktør i Coop.dk Shopping, Peter Gram.

»Jeg mener Coop.dk Shopping bliver styrket af et strategisk samarbejde med Dyreværnet, og jeg tror på at produkterne fra Dyreværnet bliver en succes«, siger Peter Gram.

Dyreværnet – Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr blev stiftet den 11. marts 1898 med det formål at redde herreløse og hjemløse hunde fra mishandling og aflivning. Dyreværnet modtager året rundt dyr fra private, dyreværnssager samt herreløse dyr. Derudover driver Dyreværnet en landsdækkende udrykningstjeneste, samt to nonprofit mobile dyreklinikker, Frynseklinikken, som hjælper udsatte borgeres kæledyr, fortæller direktør i Dyreværnet, Rikke Christensen-Lee.

»Pengene, der kommer ind fra salg af produkterne skal sendes direkte tilbage til dyrene. De fleste af Dyreværnets dyr kommer fra dårlige kår, og mange har ventet længe på både behandling og operationer. Pengene skal derfor benyttes til dyrlægehjælp til dyrene. Det er nemlig Dyreværnets største omkostninger med udgifter for flere millioner kroner om året,« siger Rikke Christensen Lee.

Se alle de lækre produkter HER

Coop og Dyreværnet håber på succes, så man i fremtiden kan udvide med endnu flere kvalitetsprodukter til danskernes kæledyr og dermed generere endnu flere støttekroner til udsatte dyr.

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring på hverdage: 9.30 - 12.00

Internatet: Send e-mail
Administration: Send e-mail
Medlemsservice: Send e-mail


Hundepension: 44 22 66 00

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer