Potehjælp
Frynseklinikken
Adopter
Dyreværnets ABC
Indlever
Stophvalpefabrikker
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
givenjulegave
Giv julegave
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
Stophvalpefabrikker
Online serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Freddy

Race: West Highland White Terrier
Farve: Hvid
Køn: Han
Vægt: 12,1 kg
Alder: 9 år
Pris: 2500,00

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
DER KAN IKKE LÆNGERE ANSØGES OM ADOPTION AF FREDDY.

Han har måtte vente længe, vores alle sammens kæledægge Freddy the Man,  på at blive helt klar til adoption, men NU SKER DET!

Ventetiden har dog ikke været spildt for nogen, for vi har virkelig lært hinanden rigtig godt at kende, og vi vil næsten påstå, at Freddy er Danmarks mest dyrlægetjekkede hund.

Freddy er og bliver et livsstykke, en knaldperle, et festfyrværkeri af liv og glade dage, og han har næsten mistet sin stemme i disse dage, af at gøre hele internatet og omegnen opmærksom på sig selv. For der er gang i Freddy, og selvom han er 9 år, så kræver han rigtig meget aktivering, for at være tilfreds med sin hverdag.

Vores über herlige lækkermås har været en lidt forsømt dreng i tidligere hjem, og han har naturligvis nogle aldersbetingede skavanker. Blandet andet skal han til kontrol med tænder og prostata om 6 måneder, for at have styr på, om der skal gøres yderligere, men ellers er han en SÅ frisk fyr, og egentlig grundlæggende bare for tyk!

Freddy er en MEGET aktiv herre og efter hans vægttab og nye frisure, skal vi lige hilse at sige, at der er kommet gang i charmebøffen. Han er Terrier med stort T og har et kæmpe ego. Her hos os er han glad for tæver og rigtig sur på andre hanhunde og katte generelt.

Han har ikke været alene hjemme i mange år, og han leder efter en aktiv ny ejer, der måske netop er gået af arbejdsmarkedet, og har al den tid i verden til at kunne gå og hygge med Freddy hver eneste dag, og give ham nogen på opleveren. Han er okay med børn, men trives ikke med at bo med dem på daglig basis.

Her hos os bliver han fodret med Hill's Z/D foder for allergikere, hvilket han bør fortsætte på, da Westie's så ofte har hudproblemer, og han fungerer rigtig godt på dette foder.

For at komme i betragtning til Freddy the man skal man personligt have haft Terrier før, så man er klædt rigtig godt på til at tage sig af vores meget egenrådige, selvstændige, stædige, men max elskelige flotte fyr her.OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr

Adopt Step 2

Kom på besøg

Adopt Step 3

Udfyld ansøgning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

hjælp
Dyrene
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer