Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om Dyreværnet
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Stella (indekat)

Race: Perser
Farve: Silver
Køn: Hun
Vægt: 2,5 kg
Alder: 12 år
Pris: 600,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
PT IKKE TIL ADOPTION

Det er over tre måneder siden, at Divaen Stella, undervægtig og syg, landede hos os fra en dyreværnssag, og hendes tilstand var så kritisk, at vi længe var i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet overlevede.

Alt blev sat i gang for at udrede, hvad Stella fejlede og imellem alle undersøgelserne har hun været placeret i kærlig og kyndig pleje, for at komme sig nok til at kunne finde sig en permanent familie.

Status er nu den, at Stella er og bliver kronisk syg og skal have medicin dagligt resten af sine dage for at holdes stabil i forhold til hendes stofskifte-sygdom. Hun har også en mislyd på hjertet, der dog ikke er forværret i de tre måneder, hun har været i vores varetægt. Derfor er det usandsynligt at dette har en effekt på livskvalitet og levetid, men naturligvis kan dette ikke garanteres.

Stella er dog derimod i højrisiko for kronisk nyresvigt, hvorfor det er uhyre vigtigt, at hendes nye erfarne perser-familie fodrer hende med en nyrediæt og vådfoder, for at sikre hendes væskeindtag, og at der foretages halvårlige urin- og blodprøver, for hele tiden at være opdateret med hendes tilstand. og så er det naturligvis SÅ vigtigt at hun spiser, og holder sin vægt. Hun må IKKE tabe sig.

Grundet hendes fremskredne alder og medicinske sygdomme, bliver Stella ikke neutraliseret, da hun alligevel skal holdes inden døre resten af hendes dage, og det ville være for stor en risiko for hende.

Mange vil måske stille spørgsmålet, om Stella ikke havde bedre af at få fred, men så har man ikke tilbragt to minutter i Stellas selskab. Hun har muligvis verdens største personlighed, og en KÆMPE appetit på livet. Ingen af os er et sekund i tvivl om, at hun vil leve, og at hendes livslyst er fuldkommen intakt, så med alt det, hun har været igennem, så fortjener hun virkelig denne chance for et dejligt otium.

For at komme i betragtning til Stella skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid (Tirsdage, onsdage eller fredage før kl. 16), høre flere detaljer omkring hende og hendes fremtidige behov, og ansøge om adoption af hende via et mundtligt interview. Man kan ikke ansøge om adoption af Stella via mail og telefon.

Man skal være en perser-erfaren, ressourcestærk og rolig familie, der kan give hende alt det, hun har behov for. Inden en fuldendt adoption, vil vores dyrlæger være indover og rådgive i henhold til Stellas daglige medicin, korrekt fodring og daglige pleje.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer